- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Nana, a fw-t ne keverjük a profilok mentésére használt memóriával!
Minden egérben van valamilyen szintű fw, csak ezeknél megoldották az újraírhatóságát software-ből..
Egyébként ha tényleg menti a driverben beállított értékeket akkor tényleg lehet benne memó(én még ezt nem próbáltam de neked elhiszem), viszont ez nem a firmware, meg lehet h ezt nem emelték ki külön a specifikációban.. ez meg meglepő mert a Razer mindent apróságot hangosan hírdet. Most h említetted a lefelecsökkentést meg a dpi-t elkezdett derengeni h dpi-t csökkent a win, ami megintcsak nem valami egészséges. Bár valszeg a DA-nél nem okozza a perfect controll veszélyes csökkenését, más egérnél azonban gáz lehet. Mellesleg a mai napíg nem sikerült megértenem h miért kell levenni a dpi-t, az az optimális ha az érzékelő maximális felbontásán használjuk az egeret.. ha túl gyors/lassú akkor miért nem a sensivel korrigálsz?
A legkisebb és legmagasabb sensi igen tág tartományt lefed, nem hiszem h valaki nem találna neki megfelelőt.
Ha télleg elmenti a driver beállításokat akkor tényleg nem probléma h driver nélkül jáccol de akkor is egyszer fel kell tenni és beállítani mindent(pl usb Hz), majd utána leszedni(télleg bekonfigolt gombokat is menti?). Ezt majd ki is próbálom asszem vmeik nap.
Hát igen rohadtul idegesítő lehet aza a tudat h gyors rántásnál kiakadhat, akkor is ha neked még nem sikerült, de én pl. a Copperhead-et ki tudtam akasztani játék közben Mantison és S&S-en is(G5 sensor meg ugye ugyanaz).
Abban egyetértek h az átlagos usernek a legjobban a kéztartás és a kényelem számít, de azért lehetnek kivételek, lsd. pl. a CH nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Ray-Ban Meta Headliner (Gen 2) - 1 hónapos
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A legkisebb és legmagasabb sensi igen tág tartományt lefed, nem hiszem h valaki nem találna neki megfelelőt.