Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
nekem 2 csik teflon van a deathadderen.

-
Hunner
senior tag
Ez nem egy jó kérdés. Mindenkinek magának kell eldöntenie hogy mi számít neki jónak.
Ha pesti vagy, akkor beslattyogsz a pixelbe, végigtapizod a DA-t és ha bejön a fogása azt veszel. Ha nem akkor kimész a boltból és valahol olcsóért veszel mx518-at
(Csak mert DA_t eddig csak pixelben láttam)
Ha vidéki vagy,az már neccesebb. Kipróbálás nélkül egeret venni... hát nem a legjobb elgondolás.
Én azt mondom, hogy ha nincs lehetőséged kipróbálni az egeret, akkor 518, ha van akkor megér egy misét. -
kidude
csendes tag
Most, hogy elhalálozott a régi MX518-em gondoltam újra körülnézek egér ügyben.
Bár nem játékra használom, de úgy vettem észre, hogy a ''gamer'' széria az ami a bejön pontosság és kényelm szempontjából. Ezért vettem annak idején is egy MX518-at.
A kérdésem az, hogy érdemes-e váltani (pl) Deathadder-re, vagy vegyek újra MX518-at?
-
Hunner
senior tag
Nekem mondod?

Még 1éve vettem kb, mikor kellett egy minőségi pad de számított az ár is
Aztán megszaladt a szekér, volt lehetőségem egy drágább padot venni így lett 4S
(ami nekem tökéletesen megfelel, csak DA-ra kell vennem tweflont, mert huzza rajta nagyon a hasát
)
Addig meg marad a qckmini
-
DroneZ^
őstag
a gyürüs ujjama DA-ra kicsit feljeb rakom, ahol kezd az oldala behajlani, és pont igy csuszáshatáron tartom, elég érdekes, de nekem csak igy állt kézre, viszont scout/awp, szóval távcsöves puskáknál nem lehet vele igazából rántani, csak ugy tudtam hogy a hüvejk ujjam a gombokra raktam
ugy már jól lehet vele rántogatni is csak emelni nem...
-
DroneZ^
őstag
hát én DA után visszaraktam az ime3-at hát akkora megkönnyebbülés, ujjászólettem, és jobban is tolom bele, sztem a DA nak semi hibája nincs, rettentö részletesen dolgozták ki még a drivereket is mert a CH-n nem volt ''show desktop'' gomb lehetőség, most DA-ra az is van, ez az én személyes kivánságom volt, és ezt is megcsinálták, le föl kapcsolható világitás szintén nagyon jo, jó ötlet. egyedüli baj, ami nem is olyan kicsi, hogy nagyon elrontották a talpakat, húzza a hasát, karcol.. én 2 réteg teflont raktam a talpra rá, és igy is kevesemm mint 1mm van az alja és a pad között...
-
Hunner
senior tag
intellimet eladtam, azt csak áthidaló megoldásként vettem (bedöglött a CH-m DA még nem volt a boltokban)
kb 1 hónapot volt nálam, nagyon megszerettem, bár szerintem ami az előnye az a hátránya is. a mérete (rohadt kényelmes irtó precíz,jó optika ellenben neha túl lassan tudtam vele reagálni) A Deathaddert most minden szempontból tökéletesnek érzem, fogasa majdnem intelli 3 (a gyűrűs ujjamat először én se tudtam hová tenni ms i 3.0 után
)
Egyedüli gondja hogy a gyári tappancsaival nagyon hamar ''bezsírozza'' a 4S padom(aluminium steelpad) és akkor letapad. (ne napokra gondolj, 1-2óra használat után pucolhatom a padot.) Úgyhogy most visszatértem a qck minimhez
-
DroneZ^
őstag
legujabb firm és driver van rajta, asszem mostmar jo a mozgása, csak nekem a gyürüs ujjam tulsagosan tapad az oldalan, rettenetesen idegesitö,500 hz-n használom, nagyon furcsa 1000-ren, mert 23000 re is felugrik a mérö nekem, 19 ls 23k között ugrál és átlagban adja ki az 1060 hz-et...
-
DroneZ^
őstag
Nem tudja valaki hogy profi/hivatásos játékosok körében miért nem annyira elterjedt a Razer?
-
DroneZ^
őstag
nem adja el valaki nekem a halál osztóját? mindenesetre kipróbálnék már egyet..

-
DroneZ^
őstag
válasz
stargazer
üzenetére
nem kell a zsir
ezert mondtam a PRONTÓ-t tudod az a portörlö xar, az a lenyeg h kis nedvességet beleraksz aztan kifujod az egeszet, nehogy még vezesse az áramot végül az egérkédben és baja essék, kifujas utan azonban a prontonak az a zsiros vagy olajos védőrétege ottmarad, tudod attol csuszik annyira pl: egérpadom
mindig prontoval kenem. ha szerencsed van, az is csuszni fog majd... -
stargazer
senior tag
aaabakker elkezdett nyikorogni a görgőm
ha szétszedem oda a garancia. grrrr. -
-FreaK-
veterán
válasz
WolfByte
üzenetére
Tudnál adni egy linket a dx-es teszthez? Nekem volt régebben egy halom fajta, de azok már eltűntek, amit a legjobban sajnálok az meg olyan progi volt h restart nélkül lehetett vele usb mintavételezést állítani, és még ilyen teszt is volt benne. ha tudnám legalább a nevét..
u.i.: pont 1000 napja regeltem
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
válasz
WolfByte
üzenetére
Szerintem az 500hz jobb mint az 1000 mert amint az ugye köztudott az 1000et nem tudja stabilan tartani, sőt igen nagy ingadozások vannak mintavételezésben, míg 500nál elég stabilan tudja tartani. És igen a legnagyobb frissítési rátánál érezhetően több procit eszik mint lejjebb, próbáld h ki ha nem fut semmi megnyitod a feladatkezőt és nézed a prociterhelést, ha egyhelyben áll az egér akkor nálam 0 a load(2500ös barton) ha csinálok egy gyors mozdulatot akkor akár 10%ra is felugrohat, mondjuk legutóbb csak 500nál néztem ott rendszerint mozgáskor 5-8ra ment fel).Most egyébként 1000en használom de vlaszeg visszatérek 500ra.
Nekem is nagyon kényelmes az egér, bár lehetne nagyobb is(az átlagnál nagyobb kezem van). Mondjuk ami zavar hogy huzamosabb játék után azért már szokott fájni a kisujjam, mivel jobb oldalt nincs bevájás az újjnak ami sztem nem ártott volna
-
WolfByte
tag
válasz
Armando_19
üzenetére
A patkány nálam viszi a pálmát. Már a csomagolása is igen szemet gyönyörködtető

Egy ideje nyúzom már, főleg quake3 defrag runhoz és freestylehoz. Ezekhez elengedhetetlen egy nagy érzékenységű, pontos egér. A régi logitech dual opticalomnak már esélye se lenne hogy a kezembe vegyem ez után a pár együtt töltött hosszú éjszaka után, whehehe
Az aljára a fekete Icemat 2.0-hoz adott skatez-et simán ráragasztottam a gyári skatez tetejére, így is rásegítve egy kicsit a LOD-ra. Nálam tökéletesen bevált. Az icemat eléggé eszi rajta a skatez-t, néha le kell mosni a padet, de amúgy nagyon jó társa ez a halálosztónak, megszerettem ezt az összeállítást.
Másik pozitívum az egér formája. Elég nagy kezem van és zavart a többi egérnél hogy mindig az ujjaimmal kell tartani, de itt most megváltozott a szitu. Sokkal jobb a fogása ennek az egérnek, nem fárad el annyira a kezem ami nagyon fontos szempont. A hüvelykujjhoz elhelyezett két gomb is pontosan ott van ahol a legjobban kézre esik. Eddig nem nagyon használtam a harmadik gombot mert nem esett kézre, de a deathadderen ez a két oldalsó gomb igen kényelmes.
Arra figyeljetek oda, hogy 1000MHz mellett nem árt egy erősebb proci, néha úgy érzékeli a gyengébbik gépen mintha benyomva tartanám a két fő gomb közül az egyiket, de a nagyobbik gépen nincs vele semmi probléma. Megoldhatja a kisebb órajel is. Bár kétlem hogy általános játékra valakinek ne lenne elég az 500MHz. Ez csak a tényleg proknál lehet fontos, én pl megérzem bunnyhoppingnál erőteljesen az alacsonyabb frekit
[Szerkesztve] -
mojito
csendes tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Hát szerintem ezt semmiképp nem fogod megbánni!!
Használhatósága nagyon ott van, az eredeti FW-t & Driver-t fel sem raktam, csak a javítottat. Úgyhogy azt nemtom, hogy azzal voltak-e gondok, ezzel semmi a világon!
Design nagyon ütős (láttad is), egyedül az ára húzósabb, de a CH-nál v. G5-nél olcsóbb és ahogy a tesztek mutatták, lényegesen jobb is..
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
mondok 1 vicceset: nem muszaly HYPERGLIDE FOR DEATH ADDER simán rárakhatod az mx518 talpát, simar rafog neked férni vagy valameik razerét, vagy a nagyobb ms 3.0 talpát attol még ugyanolyan jo lesz, csak pont nem az a hegyes alaku talp, semmi különbség nem lesz, nekem a microsofton mx518/510 es hyperglide van az mxen meg 1ik oldalso nincs is felrakva, és abszolut nem érzem a hiányát...
[Szerkesztve] -
mojito
csendes tag
Ha már/majd valaki tudja, hogy hol lehet DA-hoz hyperglide-ot venni itthon, akkor ossza meg velem pls! THX

-
mojito
csendes tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Hááát olyan 3 havonta szoktam csinálni egyet, úgyhogy még van idő vágni a centimétert!

-
huligán78
csendes tag
Deathadderhez milyen padot tudtok ajánlani?
Icemat? -
DroneZ^
őstag
hol a legolcsobb a death adder?

-
DroneZ^
őstag
valaki irt elado death addert, mert neki nem vált be! küldjön privat üzenetet állapotrol, árról, garanciarol stb....

-
-FreaK-
veterán
Kijött egy új driver, igaz még csak beta(1,05b):
[link]
Változások:
-Winx64 és Vista támogatás
-Megoldja a középső gombal fellépő problémát. -
-FreaK-
veterán
-
huligán78
csendes tag
Pénteken jön a da-m remélem beválik!
-
mojito
csendes tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Azt én mondtam a LAN-on Armando!

De nem egészen így! A formája a HABU-é, a belső az már egészen más! Laser vs infra, stb.. -
mojito
csendes tag
válasz
WolfByte
üzenetére
Egyáltalán nem luxus visszaolvasni, csak összekevertem a driver számát az fw számával, ezért sry!
Amúgy nekem volt itt talán először a PH-n DA-m, de azért köszi!
Én is örülök, hogy ezt vettem, nem bántam meg egyáltalán, csak az elején át kell szokni a CH-ról!
Freak: sikerült már eladni a CH-d?
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
válasz
huligán78
üzenetére
Nekem most volt szerencsém egy hétvégi lanparty-n szemügyre venni a deathaddert.Kipróbálgattam és nagyon tetszett a formája,anyaga.Elég jól össze van rakva.Ha tesztet szeretnél, akkor nézz microsoft Habu-t. A srác akié az egér, aztmondta hogy ugyanaz a 2 kb. Ha lenne rá cashem tuti ilyet vennék!

-
huligán78
csendes tag
Hi!
Szeretnék egeret vásárolni!
Nagyon sokan dícsérték az MX-518-ast, sajna nem jött be a fogása miatt.
Diamondbacken vagy Deathadderen tűnődöm. Sajna nem sok tesztet találtam a deathadderről.
Valami tanács esetleg?
Üdv -
WolfByte
tag
Lehet kapni több helyen is, hiszen itt csücsül az asztalomon, egy fekete icemat2.0 tetején.
(Visszaolvasni luxus ugyebár.)
Nincs vele LOD probléma, nagyjából 1.5mm körül van a határa, ami igen minimális, quake3 defraghez tökéletesen alkalmas, szóval másra is elégnek kell lennie.
Nincs vele se negatív, se pozitív gyorsulásom játékban, világítanak a gombok is. Egyenlőre nem produkált semmilyen olyan tünetet amit néhányan jeleztek. Szépen muzsikál, jó a fogása is, örülök hogy megvettem!
Driver 1.3, Firmware 1.10
Windows sens: alap (6. csúszka)
Razer sens: 6,5
Gyorsítás kikapcsolva
Scrollspeed: 2. rovátka
Double-click speed: 6. rovátka
1000 MHz / 1800 DPI mellett
[Szerkesztve] -
WolfByte
tag
Meghalt a régi Logitech Dual Optical egérkém és egy ilyennel fogom délután helyettesíteni.
Köszi a sok hasznos hozzászólást ami segített a vásárláshoz vezető út megtalálásában
Akinek túlságosan kidomborodik az egér alja, annak jó hír, hogy a Hyperglide forgalmazni fog péntektől deathadderhez való skatez tappancsokat.
[link] -
Hunner
senior tag
13k+áfa? Annyira nem is durva... Többre számítottam
-
Gr3ddy
tag
lehet menni pixelbe van pár patkány

-
Hunner
senior tag
Lehet már valahol kapni boltban?
Van már egyátalán hazai forgalmazó?
Vagy az a pixel lesz, csak még nem kaptak szállítmányt?
A Copperheadem a gari lejárta után 2nappal meghalt, most M$ intelli3-van, jó-jó meg minden,de azért egy Razer....
-
-FreaK-
veterán
válasz
stargazer
üzenetére
Elképzelhető h alapjában véve egy átlátszó műanyagról van szó.Ez viszont szerintem semmit nem von le az értékéből mivel a végeredmény példás.Aza bevonat ami rajtavan az egyik legjobb anyag amivel eddig egéren találkoztam.Még talán jobb is mint a boomslang gumi borítása
az nem számít h miből csinálták, az számít h mi lett belőle.. az pedíg egy roppant minőségi hatás keltő burkolat
-
stargazer
senior tag
bakker.
most őszinte leszek.
nem vagyok még benne 100%-ig biztos, és szeretném ha erre soha nem is kerülne sor, de az a gyanúm, hogy a DA felső eleme valójában csak egy áttetsző műanyag amit szimplán FESTÉK (!!!) borít. ne legyen igazam, de mivel én szoktam hozni-vinni, elől a jobb gomb élénél mintha icipicit lejött volna ez a festék, és alatta látszana hogy tényleg átlátszó műanyagbol van. ez őszintén megmondom elég kínai érzést kelt bennem, és nem a szó pozitív értelmében...
ez megmagyarázná a talányt, hogy hogyan oldhatták meg a pulzáló logót. azonnal nagyon érdekesnek találtam és elkezdtem törni rajta a fejem, de nem volt semmi ötletem. erre tessék. jó nem mintha ez bármit elvenne az egér effektív értékéből vagy potenciáljátol, ettől még a LEGJOBB egér maradna a szememben, csak egy icipicit kiábrándító ez a fajta megoldás. télleg kicsit olyan vásári. azért remélem tévedek. szimpatikusabb lett volna ha nincs pulzáló logó, és inkább téllyeg valami gumis műa az egész felső rész, vagy valahogy máshogy oldották volna meg a logót. még így is egy picit megsérült hogy puha tokban hordom, akkor milyen lehet annak aki nem is vett hozzá...
hmmmm.... -
mojito
csendes tag
Ez igen! Sokáig tartott amíg ezt a HSZ-t összehoztad? Körülbelül tényleg annyit érthetsz az egerekhez, mint amennyi a kommentedből lejött!
Ha most tényleg azért jöttél ebbe a topicba, hogy valami olyat fikázz, amiről fogalmad sincs hogy micsoda, akkor szerintem nagyon rossz helyen jársz!
Itt tényleg mindenki elmondhatja a véleményet, mert szólásszabadság van, csak ha ezt valaki olyan teszi, aki azért rohan be a boltba vásárolni, mert meglátott egy Fatality feliratot az szerintem inkább halgasson és ne tegye tönkre más jó érzésű ember örömét!!!
Engem speciel nagyon felbosszantottál!
Szerintem Te: 1. vagy nagyon gyerek vagy még (megbocsájtható) 2.Inkább hagyjuk!
Peace -
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
1: Ezen gondolkodj el még egy keveset(vagy inkább sokat..).
2: Senki nem istenítette.Én pl csak azt írtam h a legjobb egér amivel valaha találkoztam.Mert NEKEM az.
3: Olvass egy kicsit utána a témának mielőtt ilyeneket böfögsz ide.. akkor talán rájössz h a Fatality egerek nem valami jók(mint ahogy a többi FaT termék esetén is a nevét fizeted meg leginkább, sok +jót nem nyújt).
4: Jobb kialakítás? Ez legszubjektívebb dolog egy egér megítélésénél erre azzal jössz h az sokkal jobb? úgylátod az agyad még nem fejlődött ki olyan szintre h ezt felfogd.Már bocs.
5: Copperhead utángyártott... ez volt a csúcspont... itt jöttem rá h neked fogalmad sincs a komolyabb egerekről, de tényleg semmi.
Azt tudnám tanácsolni hogy olvass sokat a témában, gondolkodj el a dolgokon és majd aztán gyere vissza és ha tudsz valami érdemlegeset írni a témában.Majd akkor talán megvitatjuk. -
Thomeee
tag
Nem tudom miert istenítitek ezt az egeret, mikor a Fatal1tY egerek sokkal jobbak, ott is van új tech-es egér meg van közepes aminek sokka jobb kialakítása van mint ennek a xarnak.... A FaT egereknek van a legjobb kialakítása FPS GAME hez, igaz már kicsit full extrásnak is monndható mint a legtöbb Fatal1tY lap..... Szóval aztmondom hogy ne egy cooperhead utángyártott egeret vegyetek hanem inkább egy Fat pro gamer egeret...... De ez attól függ ki mire akarja használni( megjegyzem átlag felhasználók 5huf fölött nem szoktak venni fps egereket,szóval ebben már benne van a válasz is
) de azért egy UP ot megér az új infraledes tech............ -
YencY
csendes tag
Sziasztok! Én most készülök beszerezni egyet és az érdekelne, hogy Vista alatt próbálta már valaki? Van Vista-s driver-e?
-
Emprise
tag
válasz
Lazarus911
üzenetére
14-ert engem erdekelne, kuldtem privat uzenetet.
-
DroneZ^
őstag
válasz
Lazarus911
üzenetére
neked eddig mi jött be?
-
Lazarus911
aktív tag
Nem veszed meg boltban...
Interneten keresztül is legolcsóbban 18~19 ezer...
Szerintem egy szinte uj egeret 15 ért simán megéri mindenkinek és nem kell rá várni..
Kell valakinek? -
válasz
Eugene Roe
üzenetére
hol?
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Lazarus911
üzenetére
14.990-ért boltban megveszed... (no offense)
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
válasz
Lazarus911
üzenetére
Mi nem jött be rajta? az alakja nem áll kézre?
-
Lazarus911
aktív tag
Hy mindenkinek!!
Én megvettem kípróbáltam és nekem nem jön be..
Szeretném eladni 2 hetes kb... gari minden.. 15 ért vihetitek -
-FreaK-
veterán
-
N3m3s!S
csendes tag
Sziasztok!
Megjött az egér, nagyon állat, csak van 1 kis gondom.
fw frissítésnél az updater.exe hiba miatt leáll és nem tudom frissíteni, és így a nagy LOD miatt lehetelen jáccani
1 centiről is érzékel még. nem tudna segíteni valaki??
help pls! -
DroneZ^
őstag
használt, jó DA-t lehet hogy veszek

-
stargazer
senior tag
nekem tuti h nem ér le az egér közepe. egy paraszthajszálnyi rés van csak az egér alatt, ugyhogy veszettül pontosan ki van ez találva.
nem láttam még egeret aminek több gomb lett volna ott az oldalán ahol ennek 2 van, de nem is hiszem hogy szükség lenne rá. ez az a leosztás ami még pont jó. láttam már olyan egeret amin még több gomb volt, de azok egy cseppet sem álltak már kézre ugyhogy nem hiszem hogy sok hasznuk lenne. -
Froclee
őstag
Csá! Gratulálok DA tulajok
! az lenne a kérdésem hogy néha nem kevés az a (mindössze) KÉT gomb ami a bal oldalán van? -
N3m3s!S
csendes tag
úh milyen mákom van!
megrendeltem..
uccsó darab volt raktáron
kedden már itt lesz
-
-FreaK-
veterán
válasz
Lazarus911
üzenetére
Már semmilyen usb huzogatás nem kell.
Az egérnél jelenleg meglévő problémák:
-Néhány embernél a görgő hangos, nyikorgó hangot ad, ez amúgy viszonylag ritka, kis ügyeskedéssel meg lehet oldani.
-A túl vékony teflon talpak miatt az egér közepe egy picit leérhet az egérpadra ami zavaró lehet sokaknak.Megjegyzem én nem tapasztaltam ezt, de lehet h csak annyira minimális h fel sem tűnik.
-Néhány felhasználó jelezte h nem működi kaz egerük világítása.De mivel tényleg csak pár esetről van szó ezért ott valszeg valami szállítás közbeni sérülés történt, úgyhogy emiatt nem kell aggódni.
-Ami még problémát jelenthet aza LOD(lift-off-disctance) ami az egér szenzorának érzékelési magasságát jelenti, nyilván ha ez magas akkor mikor felemeled és áthelyezed az egeret még mindíg mozog a kurzor.Ez erősen füg a felülettől amin használod.Ezt azonban jelentősen javították az 1.10es firmware-ben, csak néhány esetben lehet zavaró.
Itt egy kis ''táblázat'' néhány értékről különböző egérpadokon:
Wooden table top (yellowish wood): 1.2 mm
fUnc Surface 1030, blue, smooth side: 1.2 mm
Icemat 2nd Edition, black: 1.2 mm
MTW: 1.2 mm
fUnc Surface 1030, blue, rough side: 1.4 mm
Allsop raindrop, black/grey: 2.4 mm
Generic red mousepad: 2.4 mm
Generic green mousepad: 3.6 mm
QcK+, black: 3.6 mm
Steelpad 5l, tested on most of the colours: 3.6 mm
Razer Mantis Control: 4mm
Razer Mantis Speed: 6 mm
-A görgő(középső gomb) lenyomása bizonyos játékokban azt eredményezheti hogy a kurzor ugrik eggyet.Ez a jelenlegi driver hibája, hamarosanjavítva lesz.Én amúgy cs1.6 alatt nem tapasztaltam, direkt kipróbáltma mivel nem szoktam a középső gombot használni.
-Gyenge processzoral rendelkező gépeken előferdülhet hogy a gombok megnyomását csak egy kiskésleltetéssel követi reakció.Ezt azonban meg lehet oldani a driver folyamatainak magasabb prioritásra való állításával.
Ezek közül azonban én speciel egyikkel sem találkoztam és a többi tulaj sem jelezett semmi hasonlót ha visszaolvasol a topicban, így nyugottan megveheted az egeret, hidd el ez lesz a legjobb egered ami valaha volt
Ezek többnyire egyedi esetek, nem valószínű h túl sokan találkoznának velük.Egyedül a magas érzékelési távolság okozhat gondot, de az is csak akkor ha kis sensivel jáccol és olyan egérpadot használsz amin magas.Mondjuk sztem aza 6mm még éppenhogy belefér. -
Lazarus911
aktív tag
Milyen usb huzogatás kell?
Milyen probléma van ezzel az egérrel?
Leírná nekem valaki magyarul? -
N3m3s!S
csendes tag
Csá all!
Grat mindenkinek a DA-hoz:d
Pénteken én is megrendelem, nektek mennyi idő alatt hozták ki?
már nembírok magammal.. -
-FreaK-
veterán
Hát én még senkiről nem hallottam aki így akarná használni

Amúgy ha más a mozgása akkor az rendellenes, mindenképpen driverrel a megfelelőbb, bár ha neked az jön be akkor persze nincs vele gond, ez olyan mint hogy van akit nem zavar a gyorsulás játék közben.Mondjuk van aki nem is tud róla h van gyorsulás, nem is tudja miaz v h hogy kéne kikapcsolni.
Azért én mindenképpen ajánlanám a driver, ott meg jáccadozz el a beállításokkal és biztos be tudod úgy lőni ahogy neked jó.
Mivel egeret váltasz úgyis más lesz a mozgás tehát hozzá kell szoknod, akkor meg már logikus lenne hogy a normális, testreszabott mozgáshoz szokj hozzá nem?
-
nahat
tag
Semmi más okom nincs rá, minthogy szerintem az egér mozgása a képernyőn sokkal szimpaikusabb nekem driver nélkül. mx518-at is úgy használom, 1.1A-t is úgy használtam. Nem tudtam, hogy az mx510 driver nélkül csak 400 dpi-n ment, az 518-as mind a három alapbeállításon működik, alap windowsos felismertetéssel. (A setpoint driverektől utáltam az egércursor mozgását, szerintem ezzel nem csak én vagyok így.) Biztos lesz valaki aki a DA-t is így fogja használni, ezért kérdeztem.
-
-FreaK-
veterán
válasz
stargazer
üzenetére
1: mit értesz ötletes új kurzorok alatt?
Mi köze van annak az egérhez? főleg egy játékos egérhez.. meg úgy álltalában, minek kellenek valakinek ilyen kurzorok? 10-12 éves korig még biztos érdekes meg szép de afelett.. 
Nem precízebb a mantis felülete csak más.Az optika jobban tud érzékelni sötét, matt, textil felületeken mint máson ezért jelent még gondot a LOD textil padokon.Nem precízségről vna szó hanem az érzékelő technológiai sajátosságairól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

! az lenne a kérdésem hogy néha nem kevés az a (mindössze) KÉT gomb ami a bal oldalán van?