Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
golya87
őstag
válasz
odipapa
üzenetére
Hello
Én még nem találkoztam olyan YouTube videóval, amit ne játszott volna le, de ha adtok egy konkrét példát, rápróbálok.
Nekem van Chrome plugin, amivel egyből tudok youtube videót lejátszani Kodi-n. (Play to Kodi). Így nem hiszem, hogy ne lenne ennek Androidos megfelelője. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
odipapa
üzenetére
Szerintem játszik, csak válogatós. Pl. van aviból amit nem volt hajlandó lejátszani. Nekem Synology a kiszolgálója filmek terén, így aránylag használható a kezelése is, bár inkább rPi-t használok film lejátszásra Openelec -el.
Az rPi viszont nyűgös szerintem youtube-ra.Nekem van mindkettő, tapasztalatból mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- Óra topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Abból is a Sandisk, amit többen is használunk.
wassermann