- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem gondolnám. Ez is csak ugyanolyan mint a többi termék: a bevezetésekor tele van hibával és idővel egyre jobb lesz. Jelentse ez akár azt is, hogy megmarad a hallucináció, de mondjuk figyelmeztetni fog, hogy amit most leírt arra nem talált konkrét bizonyítékot, hogy létezik, csak ő gondolja így.
Nem tudom mások hogy használják. Én mindig akkor használom ha valami olyat akarok megismerni, amivel kapcsolatban még nincs tapasztalatom. Mert hát lássuk be, nem jöhetek ide a fórumba azzal, hogy: "Sziasztok, Semmit nem tudok XY dologról, kérlek világosítsatok fel". Ki fog így segíteni nekem? Kinek van erre ideje/idegrendszere, hogy elmagyarázza nulláról? Az AI-al meg nyugodtan elbeszélgethetek órákon keresztül, ráér és nem fogy el a türelme.
Néha persze becsúszik egy ilyen baki, de 95%-ban jókat mond. Nekem ez így belefér, 5%-ban meg majd tartom a hátam és égek a baromságai miatt.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szerintem igen. Már most látok olyan épelméjünek hitt embereket, akik az AI terjedése elött kreatívak voltak, tudtak, de mióta az AI széles körben elterjedt, azóta sajnos MINDENRE is használják.
A kedvencem a nyelvtann@ci, aki az AI óta bizonytalan levelet írni, és mindent azzal irat.
Én meg import személyként ülök a szemben levö asztalnál, és maximum egy nyelvtani ellenörzésre tolok egy deepl-t - ha bizonytalan vagyok -
HantekDSO
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Samsung M393B2G70QH0 4x16GB PC3-10600 DDR3L 1333MHz ECC Registered DIMM 40e
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- SICOTEC USV USV PCM RPT 1500 AP 1500 VA / 900 W - UPS - Szünetmentes tápegység
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann