- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Ugyanazt a kérdést feltettük egy ismert és széles körben használt LLM-nek, egyikünk szóban diktálással, én írásban. A kérdés rendkívül összetett és bonyolult volt.
Ki a katolikus egyház vezetője jelenleg, vagyis 2026-ban és mióta.
Az írásban feltett kérdésre tökéletes választ kaptam, a szóban feltettre akkora ordas baromságot válaszolt, hogy a röhögéstől majdnem lenyelem a nyelvem.
Amikor felhívtuk a figyelmét, hogy téved, átment hisztis pi***ba és visszaszúrt, hogy nem, ő nem téved, bizonyára a mi információnk a hibás.
Eszközök - HW, SBC, DAC, AMP, (elektroncső
,) stb... - technikai paraméterek alapján történő összehasonlítására, kódalapok, látványtervek, illusztrációk* generálására használom. Ha normálisan, részletesen van megírva a prompt, korrekt választ kapok. Szóbeli promptolást meg sem próbálok.
*:
Épp folyamatban van egy munkám, amihez baromi kevés illusztrációt kaptam, AI-jal viszont egész hatékonyan tudok generálni hozzá illusztrációnak használható tartalmakat.
(helyszínelési fotók, látleletek, kamu jegyzőkönyvek, stb...) -
Kicsirics77
veterán
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Hát nemtudom, lehet én öregszem, de nekem egyáltalán nem fekszik az AI
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Samsung M393B2G70QH0 4x16GB PC3-10600 DDR3L 1333MHz ECC Registered DIMM 40e
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- SICOTEC USV USV PCM RPT 1500 AP 1500 VA / 900 W - UPS - Szünetmentes tápegység
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- RugKing 4 Pro
- GYÁRI GARANCIÁVAL! Xiaomi Electric Scooter 5 Pro ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,) stb... - technikai paraméterek alapján történő összehasonlítására, kódalapok, látványtervek, illusztrációk* generálására használom. Ha normálisan, részletesen van megírva a prompt, korrekt választ kapok. Szóbeli promptolást meg sem próbálok.
wassermann