- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon jó hogy ezt megosztottad velünk, a cikkre kíváncsi leszek.
Flash témában, számomra maga a flash egy totális zsákutca (játékokra még csakcsak). Gyakorlatilag nem láttam még böngészőt ahol stabilan futott volna, csak a szívás van vele. Szóval számomra a flash nem létezik és kívánom hogy haljon ki minél előbb. A melós gépemen élvezhetetlen a netezés ha nincs adblock és flashblock, az otthoni nagy gépen meg ugyan minden megy teljesen gyorsan de plusz wattok árán.
Youtube egy része már átállt html5-re, ez úgy tudom rpi-nek jobban fekszik.
Netezésre akarom használni, így mindent meg fogok tenni hogy csak az jelenjen meg aminek valóban meg kell jelennie. Csak egy kicsivel várok el többet tőle mint egy okostelefontól. (ha jól tudom a ZTE Blade-ben is ilyen proci van, mégis nagyon jól elvagyok vele) Youtube szerintem más módon is megoldható, nem csak böngészőn belül. -
tejeskifly
aktív tag
Nálam ez a nem arra használjuk a dolgot amire való már nem újkeletű
Próbálom minél jobban kihasználni a rendelkezésemre álló hw-ket.
Jelenleg is a routeremen linux alapú a szoftver, és router mivolta mellett ftp szerver, médiaszerver, és torrent kliens is fut rajta.
Emelett még egész sokmindenre lehetne használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest