Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Szerintem se fogják engedni. Én nem is bánom. Ha rendelnének így sokan akkor úgyis Pestiek lennének és én meg ott nem tudom átvenni, akkor meg itt is csak postázgatni kellene, ami kb fele lenne pénzben a UK-ből rendelésnek, plusz ki tudja mennyivel tartana tovább. Ha valaki sajnálja azt az 1-2 ezer forintot az várjon a következő körig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann