Új hozzászólás Aktív témák

• fo_di

őstag

válasz Neil Watts #2091 üzenetére

hdmire állítva a hdmin kéne jönnie a hangnak, nem a jacken, nekem analógon fülest jól meghajtott, hangfalat nem próbáltam
    billentyűkiosztást a beállítások között, vagy az openelec os settings programban lehet állítani
    a 700as töltő nekem elég a billentyű-egér-pendrive hármasra (galaxy s töltő)
    a bluray isokra a következőt találtam: Does it will play blu ray’s iso with navigation menus? BluRay encryption has not been cracked, so Linux machines without encryptions keys cannot play back Bluray disks at all. You can play back rips
    meg még egyet: The supplied player won't support Blu-ray - that would cost a lot in licencing if nothing else!
    szerintem ha kibontod az isot, akkor a filmet menü nélkül le fogja játszani a fájlstruktúrából (m2ts fájlokat már megeszik, de csak a h264 hardveresen dekódolt, a vc1 vagy mpeg2 nem)
    bár mégvalami: I have no doubt the GPU can handle Blu-Ray @ 1080p, the bottleneck would probably be the SD card or USB mass storage so a 40Mbit/s stream might not be very smooth, if it can play at all.
    plusz nincsen hdcp kulcs égetve a hdmi kimenetbe

háznak meg bármi jó, ami szigetelő (vagy azzá tehető mondjuk szigszalaggal) és belefér a raspi (én egy settopboxot belezek ki a célra, de gondolkodtam rossz routeren is)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés