Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
hdmire állítva a hdmin kéne jönnie a hangnak, nem a jacken, nekem analógon fülest jól meghajtott, hangfalat nem próbáltam
billentyűkiosztást a beállítások között, vagy az openelec os settings programban lehet állítani
a 700as töltő nekem elég a billentyű-egér-pendrive hármasra (galaxy s töltő)
a bluray isokra a következőt találtam: Does it will play blu ray’s iso with navigation menus? BluRay encryption has not been cracked, so Linux machines without encryptions keys cannot play back Bluray disks at all. You can play back rips
meg még egyet: The supplied player won't support Blu-ray - that would cost a lot in licencing if nothing else!
szerintem ha kibontod az isot, akkor a filmet menü nélkül le fogja játszani a fájlstruktúrából (m2ts fájlokat már megeszik, de csak a h264 hardveresen dekódolt, a vc1 vagy mpeg2 nem)
bár mégvalami: I have no doubt the GPU can handle Blu-Ray @ 1080p, the bottleneck would probably be the SD card or USB mass storage so a 40Mbit/s stream might not be very smooth, if it can play at all.
plusz nincsen hdcp kulcs égetve a hdmi kimenetbeháznak meg bármi jó, ami szigetelő (vagy azzá tehető mondjuk szigszalaggal) és belefér a raspi (én egy settopboxot belezek ki a célra, de gondolkodtam rossz routeren is)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Crimson Desert
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann