- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Leragasztottam a táp lábát (de a földet nem, mert az nem okoz problémát) hogy a gép felől ne tudjon tápot kapni, és persze így vissza sem folyik.
4 usb tunert (1 af9015 nagy fogyasztó + 3 it9135 kevésbé fogyasztó) dugtam rá + egy dvd olvasót, ezt még elbírta. 4 tuner + winyó is ment. De 4 tuner + winyó + dvd már sok volt a tápnak. Azt hiszem ez megfelelő, mert a gagyi hubom tápjának az 1 af9015 tuner is sok volt billentyűzet mellett.
(#1669) PistiSan:
ott van a tápnál hogy: DC dugó 2,5/5,5mm. Arra kell figyelni, hogy van aminek tágabb a belseje (2.8/5.5), de létezik még vékonyabb is ami 2.1/5.5 mm. Bár egy-egy ilyen dugó 100 forintba kerül, ha más megoldás nincs. Nézd meg, hogy a hub-od csatlakozója milyen.Szerintem a táp simán csak rá van kötve a hubokban a megfelelő lábra... esetleg valami rövidzár védelem lehet a jobbakban. Nem hiszem hogy limitálták volna a bemenetét. De nem vagyok jós
Egyébként lehet nem okoz problémát a visszatápolás, de elég csúnya történeteket hallani például laptopokról, amiknek kikapcsolva is forgott a ventilátoruk az usb hubon át érkező táp miatt... esetleg tönkreteheti az usb-t ha rosszul sül el.
Közben belebotlottam a 26 tűs csatlakozóhoz való dugóba is 50-60 forint attól függően hogy egyenes vagy 90 fokos [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Acer notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest