Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
levi.hungary
üzenetére
na akkor ezt még letesztelem
más:
van a noname usb hubom, aminek egyik rokonáról (amit azbeszt rendelt a dealextreme-ről) olvastam neten, hogy nem szabványos és visszatáplálja a külső adapter 5 voltját a számítógép felé egy a nyáklapra forrasztott rövidzárral
elvileg szétbontva a dobozát, megtaláltam én is az enyémen ezt a rövidzárat az L1 pozícióban
ha ezt kiapplikálom belőle mondjuk egy sniccerrel, akkor az elvileg jó nekem, ugye? tehát akkor nem fog visszatáplálni az usb portra
kép
(mert az most is látszik, hogy jön vissza áram, mert ha nincsen a pi konnektorba dugva, csak az adapteres hubra, akkor világít, hogy áram alatt van, de annyit nem ad vissza mondjuk, hogy az asd kártyát elkezdje betölteni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann