Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
levi.hungary
üzenetére
na akkor ezt még letesztelem
más:
van a noname usb hubom, aminek egyik rokonáról (amit azbeszt rendelt a dealextreme-ről) olvastam neten, hogy nem szabványos és visszatáplálja a külső adapter 5 voltját a számítógép felé egy a nyáklapra forrasztott rövidzárral
elvileg szétbontva a dobozát, megtaláltam én is az enyémen ezt a rövidzárat az L1 pozícióban
ha ezt kiapplikálom belőle mondjuk egy sniccerrel, akkor az elvileg jó nekem, ugye? tehát akkor nem fog visszatáplálni az usb portra
kép
(mert az most is látszik, hogy jön vissza áram, mert ha nincsen a pi konnektorba dugva, csak az adapteres hubra, akkor világít, hogy áram alatt van, de annyit nem ad vissza mondjuk, hogy az asd kártyát elkezdje betölteni)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Építő/felújító topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- League of Legends
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 SFF 9th Core i5 PC 8/256/500
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann