- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
levi.hungary
üzenetére
na akkor ezt még letesztelem
más:
van a noname usb hubom, aminek egyik rokonáról (amit azbeszt rendelt a dealextreme-ről) olvastam neten, hogy nem szabványos és visszatáplálja a külső adapter 5 voltját a számítógép felé egy a nyáklapra forrasztott rövidzárral
elvileg szétbontva a dobozát, megtaláltam én is az enyémen ezt a rövidzárat az L1 pozícióban
ha ezt kiapplikálom belőle mondjuk egy sniccerrel, akkor az elvileg jó nekem, ugye? tehát akkor nem fog visszatáplálni az usb portra
kép
(mert az most is látszik, hogy jön vissza áram, mert ha nincsen a pi konnektorba dugva, csak az adapteres hubra, akkor világít, hogy áram alatt van, de annyit nem ad vissza mondjuk, hogy az asd kártyát elkezdje betölteni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB SSD
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann