Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
-
Ottoka
őstag
A hdtach kicsit betéved az nvraid vezérlőkön. Nekem olyan eredményeket nyomott mikor még alaplapi sata vezérlőt használtam, hogy mikor megvettem egy promise kártyát sírva fakadtam a teszt után. Viszont alaplapi vezérlővel nem másolt 100-120 MB/s sebességgel a raid tömbök között.....
, na meg az nvraid vezérlő kicsit kétségbe esett ha másolás közben ráindítasz valami progit.
Sandra-val mérd, vagy Everest Hdd benchmark, esetleg pcmark hdd teszt. -
-
lazydog
addikt
C: nek gondoltam 40 gb -ot mint rendszer. A maradék meg lenne letöltés. És a másik 250gb meg maradna annyi.
Először el kell döntened, hogy sebességet akarsz (RAID0), vagy biztonságot (RAID1).
Nem lehet particionálni (felosztani) tetszőleges méretű területekre. A RAID vezérlő teljes HDD-ket kezel.
nVidia RAID: [link] -
Freddy TNT
őstag
Ez a kérdés szerintem emberfüggő. Kinek mire van szüksége. Támogatja az alaplapod az SATA II-t ? Mondjuk elég elenyésző a különbség teljesítmény szempontjából.
Én például 300 Gb-t 5 részre osztottam fel. Különböző partíción különböző dolgok vannak. Így egyszerre vannak rendszerezve, valamint töredezettségmentesítéskor sem mindegy, hogy mekkora cuccot kell megmozgatnia a vincsinek. ( pl: zenék, filmek nem igazán vándorolnak, így egyszer lefut rajta a tör. mentesítő és kész, a programok viszont mozgó dolgok (újjabb, elmentések...stb így gyorsan elhasználódik a file-rendszer.)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Arc Raiders
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, na meg az nvraid vezérlő kicsit kétségbe esett ha másolás közben ráindítasz valami progit.