Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Nem volt jó a tükrözés??
Ez elvileg nem lehetséges. Gyakorlatilag talán rossz beállítás vagy rebuild parancs hiánya....stb.
Én nem ismerek ilyen programot,de szerintem kipróbálhatod úgy is, hogy indítás elött lehúzod az elsődleges vincsit és meglátod, hogy bebootol-e a tükrözött vincsiről. (na meg, hogy megvan-e minden)
Utána visszakötöd és egy rebuild parancsal ismét teljesen tükörbe állítod őket. Egyébként minden RAID karihoz van szoftver amiben managel-ni tudod a vincsiket és meg lehet nézni az állapotukat. Silicon image-hez ha jól emlékszem külön driver van RAID-hez és sima ''+4 csatit akarok csak használni'' driver.
szerk: ''UDMA mode is downgraded 6 to 5.'' ez szerintem csak annyit jelent, hogy a vezérlő nem támogatja az UDMA 6-ot (133) hanem csak az 5-öt (UDMA 100) Ezért lejjebb csavarta a sebességet. Ezt beállíthatod kézzel a RAID kari managelő programjában fix 100-ra és többet nem fog erről log-olni. Mellesleg nem volt a log-ban utalás arra, hogy miért nem ment a tükrözés ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez elvileg nem lehetséges. Gyakorlatilag talán rossz beállítás vagy rebuild parancs hiánya....stb.