Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Nállam annó akkor voltak ekkora anomáliák amikor elkezdtem ezzel a raid dologgal foglalkozni...És azt sem tudtam hogyan, mi módon.... Amitóta tudom a sorrendet, és a dolgok menetét, nem futottam ilyesmibe.....
Reméljük most jó ideig akkor működni fog a tömböd...Ami még problémás lehet, hogy ha betöltötted a drivert, nem formázod a tömböket, és nem particionálgatsz...csak telepítessz a kiválasztott particióra....
Én hiszem hogy nem a "terrabájtos" HDD-kel, és nem is a vezérlővel van/volt ott a baj ha most működik, hanem a "próbáltam már mindent" dologgal.....Ne érts félre,,,de ha az ember "próbált már mindent", akkor szokott a legnagyobb gáz lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Torrent meghívó kunyeráló
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Update 10.16. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő