- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Freddy TNT
üzenetére
RAID0 meghibásodás: 2 db winyó, alapból kétszeres esély, amit megspékel a 3. eszköz a vezérlő. Mindegy, hogy HW vagy SW, meghibásodhat, téveszthet (máshogyan a kettő, de benne van a pakliban). Így jön ki a háromszoros. Statisztikailag 2-3 közé tehető, mindenkinek máshol. Ezért nem foglalkoztam a pontos százalékkal, de a 3 eszköz inkább a háromszoros mint a kétszeres felé közelít.
hans01: Ha Valaki ismeri és tudja ezt, valamint ennek megfelelően használja, akkor semmi gond nincs vele, sőt előnyös lehet. De ennek hangsúlyozása nélkül csak és kizárólag egyedüli üdvözítő megoldásnak feltüntetni szerintem olyan mint a gyilkosságra való felhívás.
Freddy TNT: SATA. Az előző raid ugyanezen a vezérlőn volt, vagy a 680-on. Megérzésem, hogy az előző 680-on két kábelen volt, míg a mostani SATA master/slave üzemmódban fut. Egy kontrolleren egy csatornán, tehát nem tud párhuzamosan dolgozni. Sok gyártó így oldja meg, hogy legyen is RAID, de ne kelljen sok csatornát kézben tartani (IRQ, DMA). Ezzel az eszközök ütközését tudják csökkenteni, tehát biztonságosabb az eszköz, de sokszor a sebesség árán. Üzletpolitika: Ha profi gép kell, tegyél bele profi kártyákat! - És valóban, a risk processzoros kifejezetten RAID kártyák csúnyán meg szokták verni sebességbe és stabilitásba is az alaplapiakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- DJI RC 2 távirányító
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest