Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Nekem egy Epox lapom van, de az nv4 es eaid xaraxik rajta. Nem tudom felpakolni rá XPt mikor NVre van kötve, valamiért xp install alatt azt írja ki, hogy nem megfellő a driver vagy hibás a lemez amin a raid driver volt, stb. Ezt rögtön utána írja miután particiót és formázást megcvsinálta. Nem a a wincsire írja, hogy hibás hanem a floppyra amin a driver van, de közben nem hibás a floppy. ezt csak az NF4es raidre írja. SI vezérlővel nincs gond, de annak a sebességével meg nem vagyok megelégedve. Valakinek valami ötlete van? Maxtor és Samsung a 2 vincsi. Netet böngésztem és láttam, hogy pár emberkének voltak problémái maxtor vinyokkal és raid ekkel, lehet, hogy nekem is ez a problémám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest