Hirdetés
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Kiindulva abból, hogy egy régi rendszer is elindulhat akár 10 másodperc alatt, szerintem abszolút nem. Én a Fastboot-on kívül nem tudok olyan opcióról a BIOS-ban, ami ezt a folyamatot befolyásolhatná. Szerintem valami a Windows-ban (már), ami lassítja. Nem gyárilag, hanem "beállításként". Ha van rá lehetőséged, telepítsd fel single SSD-re és nézd meg úgy is. Akkor egyértelműen kiderül, hogy milyen gyors. A BIOS-t egyébként nem kell ahhoz külön konfigurálni, hogy ez normálisan működjön. És ebben a tekintetben a RAID sem más. Viszont ezt bármilyen gyakorlati tapasztalat nélkül írom. Azt tudom, hogy az írási és olvasási műveletek (elméletileg) megduplázónak RAID0-nál (két adattárolónál persze), de azt nem tudom, hogy ez a boot folyamatra milyen hatással van.
Új hozzászólás Aktív témák
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest