Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindreader
tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Hali
Én Win2019 alatt vagyok, és nemrégiben cseréltem le a storage rendszert az otthoni szerverben (szintén Threadripper). Nekem egy PRAID EP540i-re esett a választásom (azt tudtam éppen vállalható áron szerezni), ez egy Fujitsu által átcímkézett LSI 9460-16i. Eddig nagyon elégedett vagyok vele, iszonyatosan gyors és minden úgy működik vele ahogyan kell. SAS HDD-k és SATA SSD-k vannak rajta. Két RAID1-et és egy RAID5-öt szolgál ki, + a tapelib-ek. NVME-t nyílván csak olyan vezérlőre tudsz kötni aminek a vezérlője kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest