- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nno próbáltam a coopot is...hát mit ne mondjak,nagyon hangulatos,előre sajnálom,hogy idővel megunhatóak lesznek a helyszínek,de előnye van:elvileg a szinglibe átvihetőek a kapott cuccok,szereztem is egy plusz géppityut,irányítható kisautót,stb.
Már a második helynek nagy a hangulata,jó kis tv-vetélkedő,de amúgy engem a Borderlands több körös arénaharcára emlékeztetett,elsőre mindenképp ütősen ki van dolgozva,beakadó lift,stb,látszik,hogy dolgoztak ezzel is.
Milyen jó is lenne közösen is kalandozni az alapgémben...
Szerencsére pár mp alatt akadt partner is,még szerezni is lehet emblémákat pl,gondolom még mást is.Szeretni fogom...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kezdeti problémák után azért mostmár jó játszani...kicsit hangoltam a cfg-n is,találtam épp egy szebbet,teljesen jól fut most,minimális textúraelőugrás van,csak nagyon hirtelen forduláskor látszik itt-ott pár dolgon,hogy homályos alapból,majd élesedik.De ennyi gond legyen mostmár,fagyásom azóta nem volt,a driver is egészen kiforrott,ennél nincs kékhalál és simán visz más gémeket is,eddig nem láttam benne hibát,nem lett rosszabb semmi.
Igaz a jövő heti BF3-ra kíváncsi leszek,remélem ebben is megvan a 2-es javítása,avagy ha még jön ki a végleges BF3-hoz,akkor abban is meglesz a pre3 Rage-es része...vicces lenne játékonként más driverrel izélni...
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)