Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nno próbáltam a coopot is...hát mit ne mondjak,nagyon hangulatos,előre sajnálom,hogy idővel megunhatóak lesznek a helyszínek,de előnye van:elvileg a szinglibe átvihetőek a kapott cuccok,szereztem is egy plusz géppityut,irányítható kisautót,stb.
Már a második helynek nagy a hangulata,jó kis tv-vetélkedő,de amúgy engem a Borderlands több körös arénaharcára emlékeztetett,elsőre mindenképp ütősen ki van dolgozva,beakadó lift,stb,látszik,hogy dolgoztak ezzel is.
Milyen jó is lenne közösen is kalandozni az alapgémben...
Szerencsére pár mp alatt akadt partner is,még szerezni is lehet emblémákat pl,gondolom még mást is.Szeretni fogom...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kezdeti problémák után azért mostmár jó játszani...kicsit hangoltam a cfg-n is,találtam épp egy szebbet,teljesen jól fut most,minimális textúraelőugrás van,csak nagyon hirtelen forduláskor látszik itt-ott pár dolgon,hogy homályos alapból,majd élesedik.De ennyi gond legyen mostmár,fagyásom azóta nem volt,a driver is egészen kiforrott,ennél nincs kékhalál és simán visz más gémeket is,eddig nem láttam benne hibát,nem lett rosszabb semmi.
Igaz a jövő heti BF3-ra kíváncsi leszek,remélem ebben is megvan a 2-es javítása,avagy ha még jön ki a végleges BF3-hoz,akkor abban is meglesz a pre3 Rage-es része...vicces lenne játékonként más driverrel izélni...
Új hozzászólás Aktív témák

- Formula-1
- Napelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Óra topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- Technics SA AX530
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)