Hirdetés
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Win7 64 bit, 1.3-as patch.
Villogás nálam is van, de csak a verseny előtti töltő képernyőn (általában a zászlók körül, ha jól emlékszem).
Verseny közben nem szoktam ilyenekre figyelni . Egyébként ez valami általános driver, vagy programprobléma lehet szerintem.A fagyásra az tudom javasolni, hogy teszteld a gépedet olyan programokkal, amik "nyúzzák" a vasat. most nem jut eszembe a nevük, de VGA-ra van az a "szőrös fánk"-os, CPU-ra, RAM-ra meg a prime pl.
Hardver instabilitásra, vagy túlmelegedésre gyanakodnék először. Esetleg gyenge táp.
Azt is érdemes megnézni, hogy a CPU, NB, RAM megkapja-e a megfelelő feszültségeket.
A fekete képernyő esetében VGA driver és video codec pack körül néznék szét (legfrisebb driver legyen fent és lehetőleg semmilyen codec pack.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Külpolitika
- Windows 11
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest