Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Sziszifeca #12046 üzenetére
Indítsd el a profilert!
Ott Options,Global Device Settings, és vedd ki a pipát az Enable Centering...... szöveg elöl, vagy vedd le nullára.Bár én nem játszok e nélkül.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Rolly Dy07
senior tag
Dani úgy startolok, hogy a fordulatot megtartom a jobb oldali skála szerint. Felülről 2 üresen van. A 3. sípra indul a rajt, ekkor még picit nyomni kell rajta és meg kell tartani olyan 7800-8000 -es fordulatnál 1-1.5 másodpercig. Aztán padló és egyből váltás 2-be. Ennél a kocsinál így kell, mert első kerekes. Amelyik hátsó és összkerekes annál egyszerűbb, hiszen nagyobb a rajtnál a tapadás. És nem kell csúsztatni. Megtartod a fordulatot, 3. sípszónál talán 1 tizedmásodperc tartás és azonnal padló. Próbálgasd!
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
0414setsuna
tag
válasz Rolly Dy07 #12053 üzenetére
Az elején én is úgy csináltam de azóta alulról az ötödik kockáig pumpálom fel és sokkal jobb.
Aztán fél másodpercig 8000en és kilő mint a rakéta.Ranked wins : ~1000, your argument is invalid :)
-
D@ni88
addikt
válasz 0414setsuna #12054 üzenetére
hol vagyok? befejeztétek?
-
D@ni88
addikt
válasz 0414setsuna #12056 üzenetére
am hogy lehet hosszabb videót felvenni? valamiért kiakad 237megánál nálam a fraps
én megfent vagyok mediumon -
D@ni88
addikt
amúgy meg visszaállok automatára. nem az én világom ez a manuális...
nem bírom közben figyelni a pályát, annyira a fordulatszámra figyelek[ Szerkesztve ]
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz D@ni88 #12058 üzenetére
Auto váltóval meg egy idő után nekem elég unalmas volt. Mondtam, hogy ne add fel! Megszokható, de te érzed mennyire tudsz figyelni.
3 körül fent leszek én is -ni!Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
D@ni88
addikt
válasz Rolly Dy07 #12059 üzenetére
engem pl idegesített, hogy nem tudtam figyelni az utat. annyival meg nem lenne gyorsabb manuallal hogy megérje a 3hetes szopást...
ma is toltam kb 4órát vele, de nem vesz be. kanyarokat olyan ívben közelítem meg a nem odafigyelés miatt hogy sokidőt elvesz. rajt se megy vele. Nincs hozzá érzékem.
Istambul-ban eddig manuállal a legjobb időm 1:12:30volt. Aztán nekikezdtem újra autoval. és 5körös versenyen megvolt 4 körben a 11es idő... 1:11:70-1:11:90 míg a manuálissal az a 1:12:30 az nagyon összerakott kör volt. ott váltottam ahol kellett, és mégse.én megpróbáltam. 1-1,5 hétig csak manuallal mentem, de érdemi fejlődés nem volt. -
fireproof
őstag
17:00-kor szerver indul
Név: fireproof
Jelszó: gridJöjjünk össze minél többen mert már rég játszottam veletek
-
Rolly Dy07
senior tag
A Ranked tele van csalókkal. Nem lehet egy jót játszani. Istambulban megy 1.11.2-t.
Mondom neki cheat, erre ő hát mert g25-je van és a legjobb ideje 1.10.23 Istambulban. Mondom nekem meg g27, olyan idő meg nincs alap autóval. Szánalmas kis férgek, akik nem tudnak veszíteni. Szórakozzanak az anyukájukkal!Meg a H-2-S-O-4-ről ne is beszéljünk, aki mindegy mit csinál a kanyarban akkor is megelőz!
Nem igaz hogy nem lehet ezeket kiszűrni valahogy! Idegesítő!
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
válasz Rolly Dy07 #12062 üzenetére
merre vagy?
-
Rolly Dy07
senior tag
Most itt a gép előtt. Kiléptem, mert egy közepes volt, tele csalókkal.
-
D@ni88
addikt
válasz Rolly Dy07 #12064 üzenetére
gyere vissza, ott vagyok én is
vagy csinálj privátot[ Szerkesztve ]
-
LA_COSTE
senior tag
válasz Rolly Dy07 #12062 üzenetére
Ez egy állandóan visszatérő probléma...és még ők vannak felháborodva.
-
zodo
nagyúr
válasz 0414setsuna #12044 üzenetére
Nekem nincs kormányom vagy nem értem a pislogást!
(#12048) JJános
Igen, de csak a kezdők veszik be, hogy a nagyon kezdő alatt nem egy nagyon kezdő nyomja.
(#12062) Rolly Dy07
Hát ez az, nem tartott sokáig az 1.3-as patch feltörése.
-
Syrius XIX
addikt
18:15 kor indítok szerót.Majd gyertek
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
fireproof
őstag
válasz Syrius XIX #12069 üzenetére
minek indítasz? én most indítok 17:00-kor!!!!!! már megy a szeró !
-
Syrius XIX
addikt
válasz LA_COSTE #12033 üzenetére
A Zyllion-PH-Team-es profilomnak a favorit versenye a túraautós, de csak miattatok!
Én személy szerint utálom, de a többségnek ez jön be.
Rankeden, csak nagyon ritkán lehet velem ilyen versenyekbe találkozni, mert legalább ott ne kelljen lacetti-vel menni.Személyesbe + pont azért csinálok (viszonylag, ha nem is mind az) sok túraautós versenyt, mert tudom, hogy szeretitek.
[ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
Routeren keresztül játszom, és nekem ott kellett beállítani a forwarding-ot és a DMZ-t.
Onnantól megy, problémám még nem volt vele (eddig).Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
Kész a szeró, GYERTEK!!!
(Csimpi is csinált szerót, de azt mondták, hogy én ne jöjjek. )
THX.
[ Szerkesztve ]
-
Rolly Dy07
senior tag
Nem kell vérre menni a szerón gyerekek. Engem is kib...tak a palánknak, akkorát repültem, még fotózni is volt időm!
Jéé! OldJack!
-
vviktor1
aktív tag
-
LA_COSTE
senior tag
válasz Syrius XIX #12072 üzenetére
Te legalább változatosan csinálod...nem mindig derby, nem mindig túraautó.
-
Ventur@
senior tag
Köszöntem a mai csapatást egy élmény volt . Ha lesz holnap megint olyan 5-6 felé remélem tudok jönni .
Ja m4dm3n voltam .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
fireproof
őstag
LA_COSTE akkor csinálj Te szervert. Vagy akkor mondjad hogy mit szeretnél és berakjuk. ennyi!Egyébként jó volt ez a mai kis 3 órás game ÉS egy jó kis derby eredménye
Ja Hunam írd már pls le hogy szerinted miért nem jó ez a kormány ? Esetleg többieknek vélemény ?
[ Szerkesztve ]
-
--Lorant--
aktív tag
CSIMPOFON ......
....
-
JJános
addikt
válasz --Lorant-- #12081 üzenetére
Nemtom min kaptatok össze, de téged nathan lökött meg, aki mellesleg holland zászló alatt gurul.
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #12074 üzenetére
Szerintem azt nem a csimpi csinálta, csak örökölte, veled meg vicceltek.
Ne vedd komolyan.2007-05-06 óta itt!
-
zodo
nagyúr
válasz JJános #12071 üzenetére
Hát, arra tényleg jó.
(#12073) Syrius XIX
Nálam nincsenek ezek beállítva. Tegnap végül engedélyeztem a tűzfalon, hogy kimehessen a hálóra, ne csak az otthoni hálózatot érje el a játék.
Mindez kevés volt akkor, így letiltottam a tűzfalat és beengedett.
Ma viszont már visszakapcsolva is be tudtam menni. Mindegy, egyenlőre jó így.(#12075) Rolly Dy07
Aztaaa, milyen légi felvételek!
Rolly a levegő királya!
Bocs, gondolom akkor nem volt ilyen vicces.(#12077) LA_COSTE
Szerintem, jó volt így.
Egy-két sorozat maradt csak ki és ahogy írták már többen is, lehet kérni!
pl.: kértem Euro-t és lett.(#12082) LA_COSTE
Hidd el nem veszik a szívükre!
Köszönöm mindenkinek a játékot igazán jóra sikeredett, szerintem!
( Annak is aki nincs a képen )
Remélem minél több ilyen és ehhez hasonló futam lesz, veszekedések nélkül!JJános
Halkan jegyezném meg: Használd a " Szerkesztés gomb "-ot.
Szerintem erre a topikra is vonatkoznak a fórumszabályok, de tényleg nem az én dolgom.(#12087) JohnnyMaggot
Most megint tele offoljuk a topikot, egy kis koccanásért.
[ Szerkesztve ]
-
JohnnyMaggot
csendes tag
-
fireproof
őstag
LA-COSTE nem ezért mondtam h balhézzak hanem hogy nyugodtan kérjetek pályát, versenyt ! JJani mikor szóltam én be neked? Amikor almát felkented ?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz fireproof #12080 üzenetére
Szerintem nincs semmi gond azzal a kormánnyal. A bátyámnak is olyan van. Nekem az elődje volt a Wingman, de ha nincs pénzed G25-27-re, akkor az egy jó választás. Strapabíró a pedálja, és sok gombja van. Havernak MoMo-ja volt, de azzal nem tudtam megbarátkozni, és úgy szarrá ment a pedálja, hogy nem tudta eladni. Valakinek tetszik a MoMo, de nekem abszolút nem. Kb. vagy 6 évig használtam a WingMant Formula FFB kormányt, mert azt mondtam a következő csak G-s lehet. És kivártam. És Így is megvették 5000-ért, mert annyit még mindig megért.
Sokan panaszkodnak, hogy "aki kormánnyal van ne jöjjön, mert túl erős". Kérdem én bűn az ha a kocsit kormánnyal kell irányítani? Egyáltalán vezetett már valaki olyan kocsit, amit gombokkal kell kormányozni? Tévedés, az autós játékokat már vagy 10 éve kormányhoz "írják", csak tettek bele billentyűzet vezérlést, hogy jobban eladható legyen. Dúrván fogalmazva.
Úgyhogy nyugodtan ruházz be egyre, mert amíg egy kört gombokkal kínlódva összeraksz, az kormánnyal sétakocsi.
-
fireproof
őstag
válasz Rolly Dy07 #12089 üzenetére
Köszike úgy néz ki tudok szerezni egy újat 9 K ért Egyp ezt én sem értem h azt mondják h aki kormánnyal van az ne jöjjön. Basszus ez van ! Én elöl vagyok mit zavarom őket?
[ Szerkesztve ]
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz fireproof #12090 üzenetére
Annyiért nem pénz. És még valami. Soha nem vennék Logitech-en kívűl mást. Ha csak nem ilyen több százezres, különálló cuccokról van szó, amely azoknak készült, akik nem tudják hova rakni a pénzt. De én még nem tartok ott. Egyszerű usereknek szerintem a Logitech.
Igaza van Zodonak. Nem tudnak olyan egyszerűen kikerülni, mert egyszer rárakják ívre és csókolom. Aztán, ha valami gubanc van megáll a tudomány.
[ Szerkesztve ]
-
JJános
addikt
válasz fireproof #12088 üzenetére
Hidd el nekem, hogy majd széttörtek a gombok, úgy nyomtam jobbra.
De sejtem, h valaki kicsit meglökött, és ezért nem tudtam almának elegendő helyet biztosítani. Nem kentem fel, és nem volt, és nincs semmilyen rossz hátsó szándékom.A tvr-hez képest az a vacak meg egyenesen vezethetetlen.
Egyébként meg nem egyszer kentek fel, és még csak azt se tudtam, hogy kik.Egyedül azt nem értem, hogy amikor meg törni-zúzni kéne, hogy hova tünnek a nagy zúzógépek.
Egyébként meg nem tudok vezetni, ezért nem megyek ki az utcára Lacettivel.
Zodo: Rendben! Ezután jobban fogok erre figyelni. Csak könyebb úgy hsz.t írni, hogy látod, amit írtak neked.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
Rolly Dy07
senior tag
Nem tudtam bemenni a privát szeróra. Biztos túl sokan voltunk már és kódcsere lett. De én gurulnék a maradék bandával ha van kedvetek.
RollyDy szerón
good jelszóval[ Szerkesztve ]
-
JJános
addikt
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz JJános #12096 üzenetére
oké semmi gond,de péntek van.jó éjt
Akkor Stornó, és megyek rankedre!
[ Szerkesztve ]
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz fireproof #12098 üzenetére
Igen igen, na mi legyen?
Legyen privi vagy nem?
Még megvan.Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest