Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:58:13

LOGOUT.hu

''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12089) Rolly Dy07 válasza fireproof (#12080) üzenetére


Rolly Dy07
senior tag

Szerintem nincs semmi gond azzal a kormánnyal. A bátyámnak is olyan van. Nekem az elődje volt a Wingman, de ha nincs pénzed G25-27-re, akkor az egy jó választás. Strapabíró a pedálja, és sok gombja van. Havernak MoMo-ja volt, de azzal nem tudtam megbarátkozni, és úgy szarrá ment a pedálja, hogy nem tudta eladni. Valakinek tetszik a MoMo, de nekem abszolút nem. Kb. vagy 6 évig használtam a WingMant Formula FFB kormányt, mert azt mondtam a következő csak G-s lehet. És kivártam. És Így is megvették 5000-ért, mert annyit még mindig megért.

Sokan panaszkodnak, hogy "aki kormánnyal van ne jöjjön, mert túl erős". Kérdem én bűn az ha a kocsit kormánnyal kell irányítani? Egyáltalán vezetett már valaki olyan kocsit, amit gombokkal kell kormányozni? Tévedés, az autós játékokat már vagy 10 éve kormányhoz "írják", csak tettek bele billentyűzet vezérlést, hogy jobban eladható legyen. Dúrván fogalmazva.

Úgyhogy nyugodtan ruházz be egyre, mert amíg egy kört gombokkal kínlódva összeraksz, az kormánnyal sétakocsi. :D

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.