Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
válasz Syrius XIX #11450 üzenetére
A legújabb Directx driver kell és egy jó videókártya driver és OK lesz.
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
x63
aktív tag
Rakd fel ezt .
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
Syrius XIX
addikt
válasz Sziszifeca #11451 üzenetére
Ezzel csak annyiban vitatkoznék, hogy a legújabb Directx drivert töltöttem le.
A videókártyához van frissebb, mint amit használok (185.85_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe) pl.: 195.62_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe, vagy nv_191.07_WinXP_CD136S, de ha felrakom, onnantól a GRID játszhatatlan.(Még a régi alaplap+proci+memória hármassal próbáltam az nv_191.07-es verziót. Azóta még nem próbálkoztam, örültem, hogy 2 hét után végre újra ment.)
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Sziszifeca
őstag
válasz Syrius XIX #11453 üzenetére
Akkor neked az XP-el van valami hiába újonnan van feltéve.
Nem valami belepiszkált változat?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Syrius XIX
addikt
Mert ilyenem van, (csak a verziószámban látok különbséget) de eddig azért nem raktam fel mert nem tudom, hogy ez a telepített DIRECTX-et módosítja-e, vagy nem?
Szerinted jó lesz ez is?
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
válasz Sziszifeca #11454 üzenetére
Az XP-vel azért nem lehet probléma, mert ugyanazt használom 7. éve.
És eddig jó volt.Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
YakQzA
tag
Nem tudom milyen alaplapod van, de ha támogat bármiféle energy saving funkciót akkor azt érdemes kikapcsolni a játék ideje alatt!
Összegyűjtöttem nektek pár eddigi tapasztalatot laggal, akadással kapcsolatban:
Online játék alatt ki kell kapcsolni minden netes programot! (torrent,msn ilyesmik)
Megosztott netnél többiek lehetőleg pihenjenek.
Energy saver funkciók OFF -ra.
Automata frissítések,ütemezett feladatok ne fussanak!
Töredezettség mentesített vinyó sem árt! (játék újratelepítése szükséges lehet)
Új, friss driverek ajánlottak.Ennyi jutott most eszembe...
-
Syrius XIX
addikt
válasz YakQzA #11457 üzenetére
Nem tudom milyen alaplapod van, de ha támogat bármiféle energy saving funkciót akkor azt érdemes kikapcsolni a játék ideje alatt!
Kösz a tippet (Alaplap: GIGABYTE EP45T-UD3LR. )
Kikapcsoltam a DES-t (Dinamic Energy Saver).
Versenynapon próbaképpen mentem egy 3 körös futamot, és NEM JELENTKEZETT A BELASSULÁS.
Online játék alatt ki kell kapcsolni minden netes programot! (torrent,msn ilyesmik)
Megosztott netnél többiek lehetőleg pihenjenek.A utorrent nálam rendszeresen ment (megy) eddig is, és nem okozott problémát (eddig).
+ játék alatt bekapcsolva szokot lenni az xfire és a Fraps is. (A torrent volt már kikapcsolva is, de semmi változást nem tapasztaltam, pedig volt olyan, hogy 5 Mbit/s-mal töltöttek le tőlem közben!)
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
Ha felrakom, (dxweb) akkor ez min segít?
(Vagy ha nem rakom fel, akkor mit vesztek?)[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
Hy all GRID fan!
17 : 00 körül csinálok szerót, ha van rá igény.
Írjatok. (Majd én is kiírom, ha kész van.)
-
zodo
nagyúr
válasz JJános #11432 üzenetére
Ezt most nem értem, mire célzol?
(#11450) Syrius XIX
Nem is tudom miért mondtam, hogy újrateszem, de biztos nem azért mert akad a játék.
(mátrix effekt)
Régebben nekem is volt ilyen gondom, de akkor még a régi Hd 4670-es karim volt vagy a Vista alatt. Mostanában eltünt ez a jelenség, inkább a netem lassú ( 2Mbit ) pedig nem ment se torrent, se más netes alkalmazás csak a Fraps ( fotó miatt).
Így néha laggolok. -
vviktor1
aktív tag
[link] Mégegy lehetőség akinek nincs meg eredetiben
Ne dudálj, küzdj !
-
-
Syrius XIX
addikt
Ja!
Én kérek elnézéstAkkor miért nem ezt írtad?
Így már értem.Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
Csá skacok!
Kész a szeró, akinek ingere van 17 : 30-tól.
-
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #11465 üzenetére
Ingerem volt. Fel is engedett harmadikra, azt te meg elmentél valahova. Egyedül meg nem is tudok jáccani, jáccani.
2007-05-06 óta itt!
-
Ted-Mosby
senior tag
Ha tud mindenki csináljon egy ilyen videót, arról az autóról amivel indul.
Aztán összevágom és nevekkel, feliratokkal ellátom. -
zodo
nagyúr
válasz JJános #11463 üzenetére
Ja, így már értem.
Nem rossz ötlet.
PH-s találkozok szoktak lenni, ha jól tudom évente.(#11464) Syrius XIX
Há me akkor még nem tudtuk JJ-el, hogy nem keverednek a patchek csak az én tippem volt és kínomba írtam, hátha ez lesz a megoldás. ( persze a csalók mindig előrébb járnak, mint a fejlesztők )
--Lorant-- és D@ni88 felvetéseik, állításaik alapján nem ez jött le, így nem fogom újratenni. -
JJános
addikt
Köszi fiúk, a mai szerót!
Gondolat: Nem lesz jó a coll be. Sem a coll forward.
Ezer ütközés, ezer vita, és ezer videó.
Col off-nál hat ember hamar eloszlik a pályán, és hajts!Ma csak hárman mentünk, és volt három versenyen vagy 9 kocc. Nem vagyunk egy csapat. Még nem. Sajna nem mindenki vallja, hogy vigyázzunk egymásra.
Ebből komoly bonyodalom lesz, érzem.Igazságtalan azzal szemben, akinek a versenyét lekoccolják, mert utána már nem tud az élre kerülni. Az esély hamar megszűnik.
Igazságtalan azzal is, akinek ezért pontokat vonnak le.
Mert mindegyik csak egy-két centit vét el. De elég ahhoz, hogy mindegyik lelassuljon, és mindegyik elveszítse az irányát. 3-5 másodperc.
Innentől már csak azt éri el, aki hibázik.
Vezérlővel sincs akkora előnye senkinek, hogy a másikat simán kikerülje. Az egyenes is kevés. Ha mellé megy a másiknak, nem fognak mindketten elfordulni.Coll off-nál nem volna ilyen. Légyszi plíz fontoljátok meg.
Én csak coll offnál indulok, az tutti.2007-05-06 óta itt!
-
Sziszifeca
őstag
Na én megyek Rankedra, mivel nincs széró.
Ha valaki csatlakozna, jöjjön.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz 0414setsuna #11472 üzenetére
srácok, felesleges már most vitázni, a coll of-nak szerintem semmi értelme
a bajnokág szabályai egyértelműek és nem bonyolultak
aki elfogadja ( és olvassa végig rendesen) a VERSENYSZABÁLYZAT -ot
az indul a bajnokságban aki nem az nemsenkinek sem kötelező
ENNYI !
u.i.: ha nem jön be, akkor lefújjuk az egészet
[ Szerkesztve ]
-
Ted-Mosby
senior tag
2 résztvevő már van a bajnoki nyitányra
megkérek mindenkit csak az küldjön nekem privi üzenetet, aki 100%-ig biztos abban, hogy pénteken rajthoz tud állni
-
Sziszifeca
őstag
válasz Ted-Mosby #11474 üzenetére
Én megyek pénteken, és itt a video a verdáról: [Sziszifeca]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz fanfany65 #11475 üzenetére
Szia!
Nézni menet közben nem hiszem, hogy tudsz minket.Főleg, ha egyszerre 12-en leszünk a szerón.
Igen beszállni csak az szállhat be:
1. akit láttam, illetve láttunk versenyezni
2.küld nekem egy privát üzenetet (jelentkezik), benne a versenyző névvelde Téged asszem már láttam körözni és nem volt semmi gond, olvasd el a versenyszabályzatot, ha úgy érzed indulnál várom az üzenetet
[ Szerkesztve ]
-
JJános
addikt
válasz 0414setsuna #11472 üzenetére
"coll offnál meg az a baj hogy aki kevésbé tud annak az esélye=0!"
Szerintem ez így igazságos. Én úgy is csak az utolsó előtti helyért harcolnák.
Erre van esélyem. De ha elöl megyek, fel tudok tartani bárkit.2007-05-06 óta itt!
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz Sziszifeca #11479 üzenetére
ezt hogy érted?
-
fanfany65
tag
Igen mindent értek és köszi a bizalmat, egy értesitést azért kiraktok a ph-ra a helyezésekröl??
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz Sziszifeca #11476 üzenetére
ez méretben mekkora?
-
JJános
addikt
Figyelj! Van ötletem. Zyl ad szerót, és ő lesz a figyelő, mi meg futunk 10 kört.
Mondsz 3 pályát, én is. Ami egyezik, azon futunk.
Egy csapat leszünk, vigyázunk egymásra. Ha akarod lehet egyforma autó.
Szín, és pattern egyezzen, szponzorok meg nem.Meg lehet csinálni!
2007-05-06 óta itt!
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz Sziszifeca #11491 üzenetére
Akkor elküldenéd ide:
gridhungary@freemail.hu
Köszönöm
-
0414setsuna
tag
ja tényleg Ted, akkor lényegében hogy is döntjük el hogy ki melyik 6-os ban fog versenyezni?
Ranked wins : ~1000, your argument is invalid :)
-
Rolly Dy07
senior tag
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem! Vista64-et használok, de amióta Phenom II X3 procira váltottam nem tudok a Griddel játszani. "Grid Executable működése leállt" Elindul szépen a verseny és egyszercsak a kép megakad a hang nem és kilép. Vissza olvastam valakinek már volt ilyen problémája de nem írták hogy oldották meg.
Mindegy hogy patch-el vagy nélküle akkor is ez a baja.Kérlek segítsetek!
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Rolly Dy07
senior tag
Jah és még annyi, hogy a rendszer újra tettem mindenből a legfrissebb drivert de ez sem használt.
Config AMD Phenom II X3 720 BE, ATI HD4850 512Mb, 4Gb RAM stb.Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #11498 üzenetére
Ahogy elnézem itt mindenkinek Intele van. Ez a hibajelenség elég nyugtalanító, főleg, hogy mos készülök Core2Duóról Phenom II X4-re váltani...
Próbálj meg egy stabilitás tesztet futtatni a gépeden. Esetleg még ellenőrizd le a hőfokokat (GPU, CPU, stb), illetve a RAM-oknak sem ártana egy memtest. Egyelőre jobb ötletem nincs.
Ja, és ha overcklockoltál, akkor állíts vissza mindent alapra és úgy próbáld meg a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
x63
aktív tag
válasz Syrius XIX #11459 üzenetére
Most olvastam csak a fóroumot mert dolgoztam. A Dx driverből mindig a legfrissebbnek kell fent lenni, mert valamelyik játék felrakja a neki szükséges frissítést, valamelyik meg nem. Amit mutattál az valószínűleg frissebb, de rakd fel az kell, így naprakész az oprendszer.
[ Szerkesztve ]
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest