Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz 0414setsuna #11496 üzenetére
ha mindenkitől megkaptam, a privi üzenetet, összeállítom a listát, minden hatosról
próbálom majd úgy elosztani, hogy "erősek" és 2kevésbé erősek" is legyenek a 6 fő-ben -
Ted-Mosby
senior tag
köszönöm a videókat
-
Rolly Dy07
senior tag
Hőfokok biztos hogy minden rendben. Az érdekesség csak az, hogy más játékot bármeddig bármilyen grafikával tudok játszani. NFS Shift, Dirt2, Modern Warfare2. Mind full grafikán kiválóan megy. Azért csinálok stab tesztet, de a 7699-es hozzászólásban is ezzel a gonddal kapcsolatban írtak és utána a 7700-ban kpal emberke küldött egy privát üzenetet neki és megoldódott. Küldjek a kpalnak privát üzit vagy hogy legyen?
Amúgy a Phenom II X4 bikául megy, havernak az van.
[ Szerkesztve ]
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
x63
aktív tag
Ha nincs jobb dolgotok, van privát szeró !!
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
Rolly Dy07
senior tag
Én is szívesen tolnám veletek ha valaki tudna megoldást a problémámra. 11497
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Sziszifeca
őstag
válasz Rolly Dy07 #11497 üzenetére
Szerintem nem az AMD miatt van. Milyen configod van?? Videókártya ATI??
Ja,bocs most látom a configodat.
Mért nem win7 X64-et raksz fel! Jobban jársz vele mint a Vista-val. Szerintem ott nemlenne gond. Az ATI driver elég problémás, nem az a gubanc?[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Sziszifeca #11509 üzenetére
Alaplap: ASRock M3A785GXH/128M alaplapi VGA Off
CPU: AMD Phenom II X3 720 2.97Ghz alap+ nem gyári hűtő
RAM: 2*2 Gb Ocz tuning 1600MHZ de 1333Mhz-en használom
VGA: Sapphire HD4850 512Mb
HDD-k: Samsung 250,1000Gb
Opr.: Vista64Ultimated
Ati driver 9.12
valamit kihagytam?Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Sziszifeca #11509 üzenetére
Hát igen amikor még a X2 proci volt akkor kipróbáltam a Win7-et. Tényleg tök zsír volt, de akkor még a Logitech Wingman kormányom volt és nem működött a Gridben a Force feedback. Anélkül meg játszhatatlan kormánnyal. meg nem tudom van e már Cr...-ve a Win7 normálisan. Most váltottam G27-re. Ezzel lehet működne? De akkor is kellene normális Win7 64bit Cr...elve.
A kétmagos konfignál használt Ati driver Win7 alatt kifogástalanul ment, Vista alatt azért itt-ott beszaggatott(xp-n jobban futott). Most amíg ment mondjuk egy fél kört (Vsync On), sehol nem esett 60FPS alá. Azért jól sikerültek az előrelépések csak ezek szerint mégis csak lehet valami gubanc.
[ Szerkesztve ]
-
x63
aktív tag
válasz Rolly Dy07 #11511 üzenetére
Hagyd a Vistát a fenébe az egy szemét, nyugodtan rakd fel a Win7 -et a 64 bitest.
Semmi bajod nem lesz vele, csak ne kezd el az oprendszert "tuningolni" hanem hagyd békén úgy működni ahogy kitalálták, nem kell semmit letiltani és nem kell semmit beindítani, ha megoldást keres a problémára, vagy frissíteni akar hagyd rá. Egyszóval ne foglalkozz az oprendszerrel a programjaidat és a játékot használd, a Win7 -et hagyd békén, meglátod jó lesz. Én így csinálom már nyár eleje óta, semmi baj nincs vele.Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
Rolly Dy07
senior tag
Oké elfogadom a tanácsot, de lenne pár kérdésem.
- használsz e kormányt a Grid-hez és van e benne FFB effekted
- amihez nincs Win7x64 driver helyette kiváló a Vistax64
- Win7 próbaverziói lejárnak márciusban, van e normálisan használható végleges és Cr...elt magyar Win7x64
Amúgy meg tényleg jobb volt a Win7 mikor kipróbáltam.Ja amúgy nem szoktam piszkálni a rendszert, mert tényleg valami balul sül el, de ezt a vackot állítom kihajítom az ablakon ha másikon minden rendben lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Sziszifeca
őstag
válasz Rolly Dy07 #11511 üzenetére
Hát én még mindig azt mondom WIN7 X64.
Mostmár nem olyan mint régebben, már azért kiforrta magát. Szerintem simán megy majd a kormányod is vele. Nem fogod megbánni, és csatlakozhatsz hozzánk.
Én Momo Racingal nyomom a gridet win7 X64 alatt! Eddig Logitech Wingman FF volt, de az nem ment csak 32bit-en. Szerintem a driverekkel sem lesz gondod.
Csak olyan win7-et szedjél le, amibe nem nyúlt bele senki!(#11512) x63: Én azért bele szoktam picit nyúlni a rendszerbe, hogy ne pörögjön annyit.
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Sziszifeca #11514 üzenetére
Akkor ne is próbálkozzak azzal a Win7x64 Gamer edition-al
Kisebb gyorsabb, meg ilyeneket írnak róla, hogy ami nem kell ki van szedve. És eredeti, mert borítója is van.Vagy csak totál fullos Ultimated-et tegyek fel?
-
x63
aktív tag
válasz Rolly Dy07 #11515 üzenetére
Ment Pü !
Nem szabad elhinni ezeket a sületlenségeket, csak olyat szabad felrakni ami biztos, hogy olyan mint az eredeti. Én RTM -t használok.Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
Sziszifeca
őstag
válasz Rolly Dy07 #11515 üzenetére
Hááttt.. Én azt nem ismerem, nem hiszem hogy gyorsabb lenne rajta a játék mint a sima Ultimate-n. Én nem tenném fel, mert mi lesz ha nem csak játszol rajta?
Nekem ez a win7 x64 ultimate bevált, kisebb belenyúlásokkal, ami nem zavar semmit.
Ha gondolod priviben leírom majd miket állítsál.Valamint inkább priviben kérdezz, mert ne OFF-oljuk szét az oldalt!
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Rolly Dy07
senior tag
Addig is nincs valami infótok, hogy lesz e Grid 2. Mert ugye most kiadták a Dirt2-öt meg csinálják az F1-et. Lesz e egyáltalán?
-
Ted-Mosby
senior tag
Az eddigi beosztás:
-
Syrius XIX
addikt
válasz Rolly Dy07 #11510 üzenetére
Olvasd el ezt a HSZ-t: #11453.
Én ebből azt szűrtem le, hogy nem mindegy a videókártya driverének a verziószáma.
NVIDIA-s kártyám van, de ha felteszem a legfrissebb driver-t, akkor a GRID onnantól játszhatatlan!Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
JJános
addikt
válasz 0414setsuna #11524 üzenetére
Tutti, hogy nem veled fogok vívni!
Hanem az utsó előtti helyért leszek harcba. De ha utsó leszek, akkor se fogok a dunának menni. Valakinek ott is kell lennie.2007-05-06 óta itt!
-
nagyúr
Én valószínűleg nem tudok hétvégén indulni, mert gépátépítés veszi kezdetét holnaptól... Ráadásul RAM-okat csak kölcsönbe fogok kapni, amíg megérkeznek a 2133MHz-es GEIL-ek , de nem tudom, hogy mennyit kapok kölcsönhasználatra
-
Syrius XIX
addikt
Csá GRID csapat!
17 : 15-töl csinálok szerót, 10 percet várok. Ha ti is úgy gondoljátok, akkor -hatnánk.Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz 0414setsuna #11524 üzenetére
ez csak egyenlőre próba volt
nem tetszik a "pajtásod" , ha meglesz az összes induló még "szortírozok"
megpróbálom úgy intézni, hogy egy futamon belül mindenki találjon magának ellenfelet -
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #11528 üzenetére
Jövök. Mivel ringbe szállok, kell gyakorolni kicsit.
2007-05-06 óta itt!
-
Ted-Mosby
senior tag
Mivel a nevezési listán 21 fő van, ezért
A szavazás végeredménye:
A verseny rajtja:
18:30 23.9 % 5 szavazat
19:00 33.3 % 7 szavazat
19:30 9.5 % 2 szavazat
20:00 23.8 % 5 szavazat
20:15 9.5 % 2 szavazatÖsszes szavazat: 21
-
-
nagyúr
válasz Sziszifeca #11533 üzenetére
Főleg ha overclockol
-
Ted-Mosby
senior tag
Csak sajna kevés volt az autó
-
Syrius XIX
addikt
válasz Sziszifeca #11533 üzenetére
Ha Gigabyte lapja van az embernek akkor a Biosban a PCI-E-t 100-ra érdemes állítani.
Megnéztem, az a STANDARD beállítása.
[ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Sziszifeca
őstag
Feltettem az XFIRE-t. De fogalmam nincs hogyan kell majd használni.
Help! Olyan mint a Msn?
De Ted már bejelölt.Itt valakinek van még rajtam kívül Steam-os Grid-je?
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
nagyúr
válasz Sziszifeca #11538 üzenetére
Én dobozost vettem 2k-ért
-
Rolly Dy07
senior tag
Akik versenyezni szeretnének azok milyen Patch-et használnak a Gridhez?
Mindenkinek ugyanazt kell feltennie?
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
válasz Rolly Dy07 #11542 üzenetére
csak az 1.3, és igen
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz dugojancsi #11545 üzenetére
természetesen, vagy addig elkészítik a videókat, hogy ha kell gyorsan tudjunk elemezni
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz dugojancsi #11547 üzenetére
1 napig azért tartsd meg, hátha kell, vagy tedd fel a youtubra, én majd leszedem és tárolom
[ Szerkesztve ]
-
dugojancsi
tag
időközben toltam pár versenyt ranked-en, szokás szerint megy az anyázás, lökdősődés, csalás...
eddig ezt az egy futamot sikerült nyernem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest