- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #12171 üzenetére
Ne haragudj, de annyira idegesitő, mikor valaki evidenciákkal traktál folyamatosan, mintha értelmi fogyatékos lennék. Már hetekkel ezelőtt beállitottam a bétában is, első dolgom volt kb.. Azt pedig végképp nem értem, hogy ha én beállitom a szűrést, hogy bizonyos IP szint fölött ne listázzon, az mennyiben vonatkozna a 200pinges USA retardáltak, meg 90 pinges lengyel wifis laggerekre. Annak mondjuk lenne értelme, hogy a szerver cfg-ben limitálva lenne ping alapján, hogy csak bizonyos érték alatt léphetnének be (mint a CS szervereken) Remélem van benne ilyen opció, mert ha nem akkor syncerror meg a többi nyomorult tényleg adja vissza az ipart ha ilyen alap dolgokat nem tettek bele igy 2015 vége felé sem.. Egyébként a steames verzióban már működik a normális kickvote? Minden áldott nap bejön egy mogyoróvajas nokedlizabáló USA retardált (valami sleepydog14) és egy dm akárhányas nem létező map-et vote-ol de folyamatosan nyomkodja vagy félórán át, miközben bömböltet valami eszméletlen idegesitő zajt a háttérben és két vote közben, hogy addig se unatkozzunk, olyanokat irkál megállás nélkül, hogy KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK meg XDXDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXDXD és ha kivote-oljuk jön vissza azonnal és folytatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest