Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WARZ
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Tudnátok nekem ajánlani valami megbízható pdb-ét ami tud 5v / 12v is?
Legyen mondjuk egy drágább és egy olcsóbb kategória! /Megbízható/
Jelenleg egy Lumenier 4Power Mini PDB, 1A Step-Down Voltage Regulator volt nálam ami egészen az szerelés utolsó pillanatáig működött majd mikor élesíteni akartam a gépet már nem adott 5v ki magából! Nem is tudom a hibát már mindent megnéztem vezetéket is cseréltem de semmi!A gép amihez kéne a megbízható pdb ez lenne:
ZMR 250
Cobra 2206
Kiss 30A esc
Turnigy nano 1800mAh 65-130C
HQProp Bullnose 6X4.5A válaszaitokat előre is köszönöm!
Ui.: Ha lehet a pdb olyan legyen amin egy 12awg-és kábellel rendesen lehet majd forrasztani!
[ Szerkesztve ]
-
WARZ
tag
válasz szacsee #1711 üzenetére
Igen karbon a zmr 250es váz! Holnap meg is nézem amit írtál.
Nem értem miért történt ez, végig szerelés közben minden klappolt erre mikor már csak fcnek adnám az áramot semmi nem jön ki belőle Utána nézem műszerrel és semmi pedig semmihez nem nyúltam nem szorítottam nem történt semmi változás és egyszerűen megszünt létezni az escék zenélnek csak az 5v nem akar kijönni belőle -
WARZ
tag
válasz Jackal2 #1743 üzenetére
Minden féle képpen minőségí pdbét akarok rá! De megnéztem most és sehol se ér a vázhoz mert egy kisebb távtartón van az egész pdbém szóval nem tudom mitől adta meg magát
Minden jó volt ahogy rátettem a következő kis távtartóval az FC-ét utána minden kábelt összedugtam és kész, nem jött ki az 5V! Pedig előtte 5percel mikor megnéztem hogy az aksi is rajta meg minden még működött!
Nem tudom hol lehet a hiba! Szerintem most azt a 13 eurós pdbét megrendelem és remélem az nem adja meg magát útközben [link][ Szerkesztve ]
-
WARZ
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni ismét!
Van egy SkyRc D100-as töltőm és van nekem egy pár darab ilyen akkum [link] és ezeket szeretném ezzel a töltővel tölteni!
A probléma az, hogy nincs hozzá ilyen kábelem csak 2s-től 6s-ig! Van nekem még egy ilyen kis boardom [link] aminek q-ra nem egyezik a csatija az akksiéval. Tudnátok nekem ebben segíteni, hogy össze tudjam hozni a töltést ezzel a töltővel?!A másik kérésem pedig az lenne, hogy lenne egy ilyen pdb-ém [link] és ehhez tudnátok nekem ajánlani egy ttl to usb vagy mi az izét, hogy az osd-ét működésre bírjam! Link is megfelelő lenne az se baj ha banggoodos!
Nagyon köszönöm
-
WARZ
tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni!
Azt szeretném kérdezni , hogy lenne nekem ebből az aksiból [link] 8db!
Ezeket szeretném egyszerre tölteni egy skyrc d100-as töltővel!
Már nagyjából utána olvastam, hogy ezzel a töltővel max egyszerre 6dbot tudnék tölteni csak kábel kéne hozzá!
Hol tudok venni ilyen kábelt aminek az egyik végén ott van a plusz minusz banán és a 6s balance csati a másik végén meg a 6db kicsi jst dugó az aksiknak?! Vagy, hogy tudnék ilyet építeni? Már kerestem bekötési rajzot de nem találok ilyet! Vagy elég lenne csak egy balance kábel és nem kell pluszba még a banán dugó a végére?
Ez a kábel elég lenne : [link]
Csak elméletben gondolom azért kell neki a balance csati a 6s mivel 6x1st töltenék és így 1db 6snek érzékelné a töltő és így mind1ik cellát pontosan ugyan annyira töltené! Ha valamit rosszul gondolok javítsatok ki kérlek! -
WARZ
tag
Én e [link] vidó láttán jutottam erre a döntésre!
Kell egy pár banán dugó, ez megy a töltőbe. A banán dugó másik fele meg rákötve a 6s jst-xh csati egyik másik csücskére plusz minusz szerint! A 6s jst xh másik feléből értelem szerűen jönnek ki a kábelek az akksi csatikkal!
Ez így nem jó? Ezzel a kábellel [link] plusz egy banán dugóval? -
WARZ
tag
Az a baj én ehhez a kötögetéshez nagyon kuka vagyok! Forrasztani tudok meg van itthon egy pár darab az a piros jst apa-anya csatim sőt van még banán dugóm is amit kaptam a d100-hoz! Tudnál nekem egy ábrát mutatni, hogy hogy kell ezeket a kábeleket és csatikat összeforrasztani, hogy jó legyen akkor párhuzamos töltésre!? Jöhet privátban is, hogy ne szemeteljem teli a topikot az én hülyeségemmel az 1s akkuk töltésével
-
WARZ
tag
Ennél a töltésnél nem baj ha mondjuk különböző feszültségű cellák vannak? Nem lesz probléma ha mondjuk az egyik csak 3.4 a másik 3.5, 3.6, 3.7 stb stb?
-
WARZ
tag
Sziasztok!
A forumnak köszönhetően és a sok olvasgatással sikeresen összeállt a kis beltéri kopterem!
Köszönöm a kérdéseimre a gyors válaszokat!
FC: Quanum Pico 32bit Brushed Flight Control Board
Váz: 90mm Carbon Fiber DIY Micro Mini FPV Quadcopter Frame Kit 2mm Support 8.5x20mm Coreless Motor
Motor: Mini Quad Brushed Motors 8.5x20mm
Prop: Propellers (2 standard, 2 reverse rotation) - QR Ladybird Micro Quad/Q-Bot
Akku: Turnigy nano-tech 750mAh 1S 35-70C Lipo Pack
video TX: Boscam TX5826 FPV 5.8G 400mW
Antenna: FPV 5.8GHz Micro CL TX Antenna Lightweight
Cam: 700TVL 1/4 Cmos 1.8mm 170 Degree FPV Camera NTSC/PAL 3.7-5VMég apróbb beállítások vannak és remélem repülni is fog a kicsike!
-
WARZ
tag
válasz szacsee #2354 üzenetére
Szia!
63g az összsúly és a repidőt még nem tudtam megnézni, mert valamiért nem tudom életre kelteni!
Először feltettem a betaflightot 3.0át akkor minden beállítás után ahogy áramot kapott a gép spontán forogtak a motorok egyfolytában! Láttam youtubon, hogy ez volt másoknál is és ajánlották a cleanflight 1.13! Utána azt feltettem mindent beálítottam de most meg nem akar elindulni! Nem tudom hol a hiba! Bindelés meg volt Cl-ben mutat minden kart, hogy mozog de mikor lehuzom usbről és élesben menne a dolog nem csinál semmit a gép! Piros led folyamatosan ég ami jó zöld led is ég kivéve ha disarmolva van vagy forditva már nem emlékszem késő este hagytam abba az egészet Szerintem a távon van valami elállítva de azon se tudom, hogy mi!
Ha esetleg valaki használ spektrum távot kérem keressen meg itt vagy akár privátban is mehet!
Most irány a melóba![ Szerkesztve ]
-
WARZ
tag
válasz kimista #2360 üzenetére
Szia!
Antenna: 4.55 E
Video TX 400mW: 14.11 E
Váz 90mm: 8.19 E
Cam: 8.19 E
Prop 1 scom.: 1.79 E
Flight Control Board: 32.99 E
Motorok: 7.65 E
Akku 1db.: 2.86 E
Össz.: 80.33 EuroMondjuk én a biztosra mentem vettem 2db video TX-et, 5csom. proppot, 8db akkut!
A nyomtatott 3d kamera állvány elég stabil kivéve mikor elkezd melegedni a video adó
Na de még mindig nem repűl és nem tudom hol a hiba! -
WARZ
tag
válasz Teréz Atya #2374 üzenetére
Köszönöm!
Ezeket már begépeltem és minden mentve van! Most már nincs probléma a motor forgással, illetve van, mert mióta áttettem a cleanflight 1.13at azóta meg nem akarnak forogni CLben oneshot kilőve! Az a motor set 32000 is be van állítva min throtle is 1000! Minden kar mozog minden aux csatorna működik cl szerint de mikor simán aksiról használnám semmi nem reagál csak villog a zöld led illetve nem villog mikor disarmolva van!
Szerintem a távon van valami nagyon elállítva de már azt is le reseteltem de semmi! Nem tudom hol a hiba!
Szerintem a táv lesz a ludas... Csak már annyi mindent kipróbáltam, hogy már kezdem feladni Na jó azért nem! Csak nem tudom mit tudnék még állítani. Lehet valami fityf@sznyi dolog van amit nem állítottam be és én nem veszem észre! A másik amit nem tudom miért csinált, hogy kikapcsoltam az adót, gépen rajta az akksi, fogta magát és elemelkedett a földtől én úgy ugrottam utána! Ezt miért csinálhatta? -
WARZ
tag
válasz Plasticbomb #2393 üzenetére
Az aux1 egy kétállású kapcsolon van. Mikor elvileg ahogy a képen is armon van akkor van az 1-re billentve mikor disarm akkor meg a 0-ra!
-
WARZ
tag
válasz Plasticbomb #2395 üzenetére
Azt tudom mikor hol áll én tettem direkt így hogy van egy kétállású kapcsoló azon van az arm és disarm. A másik 3 állásún meg angle, horizon meg az air!
A nagy baj az, hogy egyszerre az akksit és az usbét nem lehet csatlakoztatni, mert haza vágja a r. vezérlőt!
Hiába kapcsolgatom és teszem más kapcsolókra ezeket a funkciókat nem akar világítani az arms és disarm ikon fenn se és oldalt se!
A távon az alap quadkopter beállítások vannak amit ad a spektrum, ezt már egyszerer teljesen elállítgattam de akkor se változott semmi! Most reseteltem inkább maradok az alap beállításnál! Sajnos ehez a részéhez nem találtam semmi leírást, hogy kéne felprogramozni ehez a vezérlőhöz -
WARZ
tag
válasz kimista #2397 üzenetére
Betaflightnál meg nálam ha akartam ha nem ahogy csatlakoztattam az akkut rögtön egy bizonyos fordulaton mentek a motork ha akartam ha nem! Hiába mozgattam a gázkart fel le semmi nem változott csak pörgött míg le nem merűlt az akku! Most tegyem vissza a Betaflightot? Nálam Cl szüntette meg de most meg nem csinál semmit se
Neked is ilyen micro sciskyd van? Ha igen akkor neked a kék led mindig folyamatosan világít, illetve a zöld led ha disarmolva van nem világít ha meg repűlne akkor meg pislog?[ Szerkesztve ]
-
WARZ
tag
Végre repül a kis jószág
750mAh akksi 5perc lebegés előre hátra jobbra balra kóricálás a szobába 3.65re meríti az akksit! /persze rajta az fpv rendszer működő állapotban!/
A motorok forróak nem tudom, hogy ez baj e?!
Köszönöm a mindenkinek a segítséget!!! -
WARZ
tag
Sziasztok!
Ismételten a segítségeteket szeretném kérni!
Nem rég építettem egy kis 90mm-es szobai kefés cirkálót. A problémám az, hogy egyszerűen nem bírom a gázt a gázkarral normálisan adagolni neki. A gázkar egy picike elmozdulásakor /kb. 1mm/ rögtön elkezd emelkedni a gép egy bizonyos szintig kb. mondjuk fél méter. A következő 1mm elmozduláskor mondjuk megy fel kb 40cm.
Nincsen köztes állapot mondjuk csak akkor ha kezd merülni az akku! A távon már próbálkoztam több féle gázgörbével de nem sokat javult a dolog! Azon gondolkoztam, hogy lehet CF-ban kéne valamit mókolni de nem tudom mit! Ebben szeretném ha tudnátok segíten, hogy mit állítsak a CF-ben, hogy mondjuk a fel le mozgás ne ilyen legyen!
A youtube-s videókat nézve mindenhol azt látom milyen jól lehet a gázt adagolni, hogy képesek csak 1-2cm feljebb illetve lejebb ereszkedni és ott megtartani a gépet. Hát nekem ez sehogy se akar összejönni!A válaszotokat előre is köszönöm!
-
WARZ
tag
válasz kimista #2852 üzenetére
Az a baj mióta repképes állapotban van nem sikerült megszoknom!
A gázkar teljesen lenn van akkor van ugye nullán, gázkar majdnem az út felénél van akkor kezd el emelkedni a földtől kb. 30cm-re utána meg még kb 2mm és elkezd emelkdeni szép lassan vagy még 20cm-t és így tovább kb 3/4 gáz állásig! Erő van a gépben még bőven szerintem, mert sose tudtam még kipróbálni max gázon!
Nem tudom megszokni illetve nem lehet, mert így nagyon nehéz bármit is kikerűlni vele! A távon már próbáltam állítani több pontos gázgörbét is neki de semmi nagy változást nem hozott! Valami olyasmi kéne amivel a gáz kar ne lenne ennyire érzékeny! Annyir rossz ez, hogy a magasságot nem lehet vele szépen adagolni, hogy ha van mondjuk egy 30cm-es átmérőjű kör akkor azon nem lehet átrepűlni, mert sehogy se tudom tartani a magasságot! Minden más irányba jó pontos de ez a fel le nagyon nem akar menni! -
WARZ
tag
Segítségeteket szeretném kérni, hogy hol tudnám felrakni hírdetésben a félig kész drónomat itt a prohardveren?
Kerestem az aprohirdetés menüjében de nincs külön erre ilyen opció! Ti hová szoktátok felrakni?
Elnézést az offért ha kell törőlje az admin! -
WARZ
tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy a képen szereplő FC-en a 4db motor csati pontosan milyen fajta?
Brushed motort akarok rákötni csak nem tudom milyen fajta JST ez! [kép] -
WARZ
tag
válasz SpydeR3412 #3307 üzenetére
Köszönöm!
Akkor elvileg jst 1.25mm 3pin?! -
WARZ
tag
válasz SpydeR3412 #3315 üzenetére
Nekem megjöttek a 4X Racerstar 8520 8.5x20mm 53500RPM Coreless Motor de nem tudom ebbe az FC-be hogyan kössem be! 3Pines jst csati az FC-én a motoron meg csak 2pines jst! Az FC-én nem tudom hol van a +, -, pwm! Ha tudnám, hogyan kell összerakni tundék véleményt írni Most jelenleg Chaoli motorok mennek a kis szobaquadban, de már dögledeznek! Kb. 2.5 óra van bennük és már az egyik döglődik alig akar beindulni! De ha beindult utána megy még le nem állítom! Utána ismét csak full gázra reagál. Majd beindul és megy rendesen míg le nem állítom!
-
WARZ
tag
válasz SpydeR3412 #3322 üzenetére
A Chaoli motorok a régi scisky FC-re vannak kötve és igen azok is 2 pinesek!
Az új racestar motorok is 2pinesek de van új FC-ém egy [link] ! Na és itt nem tudom, hogyan kéne összekötni!
[kép][ Szerkesztve ]
-
WARZ
tag
válasz Teréz Atya #3324 üzenetére
Igen én láttam ezt a forumot, de mikor még én rendeltem BG-ról akkor még a címben az szerepelt Brushed! Most meg már nincs oda írva!
-
WARZ
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest