- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
WARZ
tag
Sziasztok!
Ismételten a segítségeteket szeretném kérni!
Nem rég építettem egy kis 90mm-es szobai kefés cirkálót. A problémám az, hogy egyszerűen nem bírom a gázt a gázkarral normálisan adagolni neki. A gázkar egy picike elmozdulásakor /kb. 1mm/ rögtön elkezd emelkedni a gép egy bizonyos szintig kb. mondjuk fél méter. A következő 1mm elmozduláskor mondjuk megy fel kb 40cm.
Nincsen köztes állapot mondjuk csak akkor ha kezd merülni az akku! A távon már próbálkoztam több féle gázgörbével de nem sokat javult a dolog! Azon gondolkoztam, hogy lehet CF-ban kéne valamit mókolni de nem tudom mit! Ebben szeretném ha tudnátok segíten, hogy mit állítsak a CF-ben, hogy mondjuk a fel le mozgás ne ilyen legyen!
A youtube-s videókat nézve mindenhol azt látom milyen jól lehet a gázt adagolni, hogy képesek csak 1-2cm feljebb illetve lejebb ereszkedni és ott megtartani a gépet. Hát nekem ez sehogy se akar összejönni!A válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Turbózd fel a gèped,most!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest