- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Plasticbomb #6971 üzenetére
Azt már tegnap előtt megtettem, csak gondoltam elég lett volna egy ilyen megoldással is próbálkozzak, mert így olcsóbb, és nem termelek annyi elektronikai szemetet
Igen, jó, ha van tartalék! Kis gépeimhez mindenből van bőven, de a nagyhoz azért kicsit macerásabb mindenből betartalékolni. Eddig azért nem tettem meg, mert képlékeny volt eddig számomra a nagy gép létjogosultsága. Majd egy évig elő sem vettem, mert féltem és féltettem az embereket. Most találtam alkalmas helyet, és azért is vettem elő. Azonban azzal is tisztában voltam, hogy, ha megtetszik a nagy gép nem biztos, hogy ez a setup szolgálja ki ilyen vágyaim. Mondjuk motorokból már az elején betartalékoltam, így az új gépben a Holybro elektronika mellé szerintem azt fogom belerakni (Eachine X220s 2206 2300kv) Nekem nincs gondom a motorokkal, pedig kaptam eleget, mivel ezzel a géppel kezdtem bele. És volt zuhanásom (több is) és elijesztett. Aztán kiderült sok azért volt, mert valami jelzavaró tákolmány sugároz azon a helyen. Mások is rendre bajba kerültek ott.
Szóval már berendeltem egy másik ilyen 4in1 ESC-t ebbe a majd másodlagos gépbe.
Nagyon szépen köszönöm, hogy elláttál tanácsokkal! Én már ennek is nagyon tudok örülni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest