Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AMDaZERG_1

senior tag

válasz Plasticbomb #6971 üzenetére

Azt már tegnap előtt megtettem, csak gondoltam elég lett volna egy ilyen megoldással is próbálkozzak, mert így olcsóbb, és nem termelek annyi elektronikai szemetet :D
    Igen, jó, ha van tartalék! Kis gépeimhez mindenből van bőven, de a nagyhoz azért kicsit macerásabb mindenből betartalékolni. Eddig azért nem tettem meg, mert képlékeny volt eddig számomra a nagy gép létjogosultsága. Majd egy évig elő sem vettem, mert féltem és féltettem az embereket. Most találtam alkalmas helyet, és azért is vettem elő. Azonban azzal is tisztában voltam, hogy, ha megtetszik a nagy gép nem biztos, hogy ez a setup szolgálja ki ilyen vágyaim. Mondjuk motorokból már az elején betartalékoltam, így az új gépben a Holybro elektronika mellé szerintem azt fogom belerakni (Eachine X220s 2206 2300kv) Nekem nincs gondom a motorokkal, pedig kaptam eleget, mivel ezzel a géppel kezdtem bele. És volt zuhanásom (több is) és elijesztett. Aztán kiderült sok azért volt, mert valami jelzavaró tákolmány sugároz azon a helyen. Mások is rendre bajba kerültek ott.
    Szóval már berendeltem egy másik ilyen 4in1 ESC-t ebbe a majd másodlagos gépbe.
    Nagyon szépen köszönöm, hogy elláttál tanácsokkal! Én már ennek is nagyon tudok örülni!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés