- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
Ahogy nézem ez tud olyat is, hogy mobil nélkül monitoroz és végén felszinkronizálja az adatokat. Ez nagyon hasznos lenne főleg úszáskor.
Az a baj, hogy itthon 26k-ért látni legolcsóbban, jobban örültem volna ha 20k-ért lehetne valahonnan megvenni.
Nem ismer valaki valami olcsóbb helyet, akár külföldről?
-
Végigolvastam, erre pont a végén nem derül ki semmi számomra hasznos a tesztből. Azt megtudom, hogy ez a valen-akármi gyártó (a tesztelő) saját termékei a legjobbak, de a tesztelt többi termék eredményei nem beazonosíthatóak. :/
Ez így nekünk szerintem pont nem sokat mond sajnos. -
inf3rno
nagyúr
Suunto-val az a baj, hogy drágák a GPS-es óráik. Egyébként jobbnak tűnnek, mint a Garmin. Zerge-nél van most használtan egy Ambit2 70k-ért, agyalok rajta, hogy megvegyem, de nem tudom, hogy a használt termékekre van e jótállásuk vagy ilyesmi. Nem szívesen vesztenék 70k-t, ha nem működik úgy, ahogy kéne. Mindenesetre rákérdek, hogy mennyiért adnák.
-
llaszlo
veterán
Nem jól fogalmaztam. Azokon kívül amik az oldalon vannak.
A Polar-t azt tudom, hogy jó. Viszont valami olcsóbb érdekelne. És lehetőleg személyes tapasztalattal.
Netes teszt is jó. Csak még nem találtam csak olyat amiben három típust hasonlítanak össze, viszont nem használják ezeket a programokat, főleg nem droiddal. -
SirKero
őstag
Egyenlőre még én sem tudom mennyire lesz hosszútávú ez a fellángolás ( a futással ) ezért nem nagyon akarok komolyabb pénzt bele áldozni. De mivel a ketyegővel voltak problémáim sem agyvérzést sem infarktust nem akarok az út szélén kapni. Egy alap valami kéne ami azért pontosan mutatja a pulzusom ,hogy ne tudjam túllőni magam a célon. Ha marad a kitartás akkor természetesen vennék egy komolyabb eszközt is.
-
törölt tag
akkor a mellpant megkerulhetetlen dolog?
mi a helyzet az ujjon mero orakkal? A BT-s Runtastic-os dologrol mi a velemenyetek?
Mit ajanlanatok kezdonek futasra, kondira?Esetleg ha hordhatnam sportokhoz az jo lenne (jegkorong, kosar, foci)
Annyi ora van mint egen a csillag
Jo lenne ha tudna esetleg pc-vel kapcsolatot letesiteni, hogy at tudjam tolteni az adatokat rola. Esetleg ha gps lenne benne, hogy terben is el tudjam helyezni, ha tudna hol van a kenyelmi zonam (pl. ez az ownzone-os dolog emiatt nagyon tetszik). Nem tudom mi lehet meg fontos. Ha tudna statisztikat, min max avg ritmus, riasztas. Esetleg ha tudna kommunikalni egy BT fulessel
(az oranezes helyett bemondana az idot km-enkent)
elore is koszonom annak aki reagal
-
Crytek
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest