- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Nem tudom ki mennyire nézett már ilyesmit ,de valaki nem tudja véletlenül, hogy akármelyik Xiaomi/amazfit órával rögzített pl futást fel tudnék-e tölteni pl a Garmin connectre?
Nézegetem ezt az [Amazfit Ares-t] és nagyon tetszik tud mindent ami nekem kell és ott kint nincs 25K még ha mire ideér lesz 50k is kb best buy lenne nekem.
Csak már évek óta garminnal futok és nem akarom az adataimat elhagyni hanem ide gyűjteném tovább nem tudom lehetséges-e. -
Crytek
nagyúr
válasz
bringasisti #1533 üzenetére
Pedig elvileg itt azt mondja lehet ezért kérdem hátha itt van valakinek vagy hallott róla..
-
Crytek
nagyúr
Nem tudja valaki ,hogy a Xiaomi Amazfit 2 órához lehet csatlakoztatni pulzusmérős övet?
-
Crytek
nagyúr
Létezik olyan futópad amit össze lehet hozni garminos futó órákkal?
-
Crytek
nagyúr
Lehet hülyeséget kérdezek,de ez van.
Garmin Forerunner 25-öm van.. Ha biciklizést akarom vele mérni akkor kell hozzá valami szerkezet? Vagy simán látja hogy ez nem igen futási sebesség és biciklizésként nyugtázza vagy nem tudom?
-
Crytek
nagyúr
Vettem egy Garmin Forerunner 25-öt. Eddig csak a lépésszámlálót teszteltem mert nem volt lehetőségem a futást kiprobálni.
2100kaloriát égettem el szerinte a sétálásmmal.... 1 óra 37-es félmaraton alatt nincs ennyi. Ez mit mért vajon? Nem lehet ezt valahol beállítani?
(UI: Az Mi Band 820 kalóriát jelzett ami már reálisabbnak tűnik.)
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Ezek az fitnesz órák mennyire "mokolhatóak"?
Mert nézem ezt a rosebike oldalt laza 13k-val olcsóbb a kiszemelt mint itthon de gondolom nincs magyar nyelv. Azt utólag nem lehet rárakni az órára valahogy? -
Crytek
nagyúr
Ezekhez a pólókhoz hol a fenébe lehet venni mérő egységet?
-
Crytek
nagyúr
Valaki tud infokat vagy ne adj isten használ(t) pulzusmérős ruhát?
Az érdekelne,hogy mivel ebbe ugye bele van "építve" a dolog mennyire bírja a strapát? (Szénné izzadsz marja az izzadság , mosod stb)
-
Crytek
nagyúr
Mellkaspánt vs kari pulzusmérős teszt volt már? (Aki esetleg talált ilyet linkelheti)
Ha létezik ilyen akkor magyar nyelvű érdekelne, de ha nincs értelemszerűen jó a külföldi is. -
Crytek
nagyúr
Zergén a MIO ALPHA pulzusmérő óra teszt mikor lesz élesítve?
Mert az 1 hét lassan hónapok óta letelt -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Nos úgy döntöttem lemondok erről a pulzusmérős dologról (amúgy is csak az lenne az eredménye hogy örökre eltiltanának a futástól)
Melyik az a legolcsóbb de még értékelhető tudású gpses óra ami pcvel és vagy androiddal is tud kommunikálni?
6-8 órát bírjon és vizálló legyen ha esőbe futnék. -
Crytek
nagyúr
Viccesnek érzem ezt a reakciót tesztekben is ezt hozzák fel hogy drága!
260 dollár ~ 60K és semmi szart nem kell a testedre aggatni a többi pántoshoz képest ami 70K.
Akkor miért is drága?
Én tuti vennék ilyen ha tudnám kb azonos pulzust mér a pántoséhoz képest ,de ilyen tesztet nem láttam
Meg a másik hogy legyen andoidra is mert ios az nincs nekem! -
Crytek
nagyúr
válasz
Szakbarbár #348 üzenetére
Mondjuk örültem volna vagy örülnék ha valakinek lenne annyi sütnivalója hogy tesztkörre megy egy ilyen okosórával a kezén + a testén egy pántos megoldással , majd a végén a grafikonokat "összesíteni" , hogy mennyi az eltérés. Nagyon kiváncsi lennék rá.
Ezzel az a baj hogy androidra még nincs majd csak később lesz
-
Crytek
nagyúr
Elkezdtem amolyan hobbiszinten futni. A telefonomat szeretném kiváltani egy órával amiben van gps és pulzusmérés is.
Mit ajánlanátok?
Olvasgatom ,hogy ez a pulzusmérős pántos megoldás nem a legjobb meg kidörzsöli a mellbimbót vérezhet elcsúszhat és nem pontos akkor stb.
Aki ilyet használ kérem írjon pár dolgot (tesz-e alá valamit hogy ne dörzsöljön , tényleg elmozdul-e és pontatlan lesz ,egyszóval minden apró részlet érdekel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- 2 év garanciával! Nescafe Krups KP440E25 Genio S Touch Silver Dolce Gusto kapszulás kávéfőző + kapsz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest