- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
gyuszmó #1317 üzenetére
Egy óra Bike app, domborzatplotter datascreennel 7-9%-ot merít csak nálam. Kérdés, hogy csak a példány akkuja rossz, vagy mind ilyen? (Az első Vivosmart HR-em akkuja nem bírta ki az egy évet, kb. 10 hónap után 2-4 napra esett vissza az előtte egy hét üzemidő, de amire kicserélték - mert ugye, Garminék sehol nem javítanak, csak cserélnek - azt a fiam azóta is nyüstöli, még mindig egy hét, mint kb. egy éve. Azóta gyanakszok, hogy a töltő is kinyírhatta, mert egy óccókínai kétportos USB töltővel használtam, ami nem sokkal utána szintén kimúlt, azóta csak laptopról töltök.)
-
Gondwana
addikt
válasz
gyuszmó #1315 üzenetére
Számszerűsíted valamennyire, hogy mit jelent az, hogy gyenge? Vivoactive HR-hez képest érdekelne, amit, ha nem indítok rajta semmilyen aktivitást (kalkulátor app, gps iránytű widget, meg hasonlókat nem is említem, ezek folyamatosan), csak a telefonra befutó cuccokat rezgi át nekem, meg a napi pulzus+lépésszámot szinkronizálja át, akkor 100%-tól 10%-ig több, mint 8 nap (kb. hétfő reggeltől kedd estig)
-
Pityke78
őstag
válasz
gyuszmó #1313 üzenetére
Igazából az okosóra számomra nem annyira fontos, ezt opcióként azért vetettem fel, mert ha kb ugyanannyit tud (vagy többet) mint egy átlag pulzusmérős óra, akkor lehetne opció az is.
Viszont adott esetben a pulzusmérő karkötő számomra nem lenne jó?
Vagy ezek nem olyan profi cuccok?Köszi
-
jeri
tag
-
jeri
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest