- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
zharkanyi
tag
Erre inkább én mondom, hogy na ne már.
Olvastam ugyanis, hogy van aki jobb kézen, másik meg csukló fölött vagy 7-8cm-el hordja csak azért az órát, hogy jól mérje a pulzust. Más meg borotválja a kezét azó alatt!
Na ne már!
Nehogy már ilyenekkel kelljen szívni. Órát vettem, ami nem lötyög a karomon. Ha még egyet húznék rajta már elszorítaná a kezemet. Az meg elképzelni se tudom, hogy ne ott legyen a csuklómon ahol van, mert mindkét irányból magától idavándorolna, lévén itt a legkeskenyebb a kezem.“Egy pulzusgörbére elég ránézni és az ember látja, hogy mellkaspánttal lett mérve, vagy csuklón.”
Ez pedig így van. Mindenhol írják, hogy a dinamikus pulzusváltozást a csuklón nem tudja csak lassan lekövetni. Ezt látni is a pulzusgörbén, az egyértelmű hibáknál pedig kilóg a lóláb. (Mondjuk egyértelmű hibák a Suunto óráknál mellkaspánttal is vannak.)
Stressz szint, nyugalmi pulzus, betegségek és túlterhelés előrejelzésére, de még valamilyen módon a fejlődés visszajelzésére is használható a csuklón mért pulzus. Szóval jó dolog ez.
Aki viszont a sport tevékenység közben mért pulzusból érdemi következtetést szeretne levonni, vagy pl. pulzustartományok alapján edzeni az vegyen mellkaspántot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Óra topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest