- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
Köszönöm
Akkor a samsung kilőve . -
lancia75
tag
válasz
troland26 #1596 üzenetére
Üdv. Pontos pulzusmérésre csak a mellkasi jeladók a leg megbízhatóbbak, mert azok a szív elektromos jeleit veszik. Sokféle órát használtam már, de csuklós pulzusmérésben egyértelműen a Polar M430 a legjobb. Persze magasabb intenzításnál már ott is problémák vannak mint az összes többinél. Bőrszín, szőrzet, izzadság, szennyeződés, laza viselet... ez mind befolyásolja a mérési pontosságot egy csuklós mérésnél. Ha nem a divatot /garmin/ követed és nem fontos a Magyar nyelv az órában, akkor Polar M430. Garminból pedíg a vivoactive 3-at /érintőképernyős/ vagy a forerunner 235-öt ajánlom ár-érték arányban.
-
troland26
őstag
Amatőr sportoláshoz szeretnék olyan órát ami méri a pulzusom megtett kilométert és a hasonló funkciókat . Az lenne a kérdésem , hogy valaki használ Samsung Watchot ilyen tevékenységhez vagy jobban járnék egy kifejezett sport célra kitalált Garmin/Polár órával . Üzemidő ill pontos sportolási diagnosztika fontos lenne . Tetszik a Samsung órája csak nem tudom képviseli e azt a szintet sportoláshoz mint pl a fent említett 2 márka .
-
válasz
monroe8609 #1593 üzenetére
Amúgy szerintem az a polar óra elég komoly, nem gondolnám, hogy gyárilag rosszul mér. Esetleg, legfeljebb ha úgy látod, hogy pontatlan, nem tudom hogy a polar-nál hogy hívják, de egy törlés és gyári visszaállítás lehet, hogy kell neki, újrapárosítással, és akkor beáll. De az nem gagyi szerkezet, tehát nem hinném, hogy nem képes jól mérni.
-
monroe8609
aktív tag
Igen,valószínű hogy ez a pihenés közbeni kalóriát szamolja így. Fél 11-től reggel 6.45-ig.Ami elképzelhető. Bár azota csak a gyereket vittem be oviba,es mar 2240 lépést mért es mar 885 kalorianal tartok..Amúgy meg sportolok,napi 2 óra intenzíven,akkor meg termeszetesen elindítom az edzést hiszen elsosorban ezert vettem.Csak ezzel a napi aktivitás méréssel nem vagyok teljesen kibékülve..Egyébként pedig az alvásomat szépen monitorozza,abszolút korrektul méri mikor aludtam el es keltem fel, illetve hányszor "mocorgok" éjjel, szóval összességében elégedett vagyok.
-
válasz
monroe8609 #1591 üzenetére
Elég kevés, persze nem lehetetlen. De sokmindentől függ. Nekem a garminom, amit elég pontosnak szoktak tartani, 790-et mutatott ébredés után mint nyugalmi elhasznált kalória, igaz én csak olyan 7 óra fele keltem.
Visszaolvastam, esetleg a te órád ezt aktív kalóriának írja? Az enyém külön jelzi az aktív és a pihenési elhasznált kalóriákat. Kérdés hogy kinél melyik a több, attól is függ hogy fizikai munkát végzel-e, mennyit sportolsz az adott napon stb. Ha 1400 lépést mért alvás közben az tényleg furcsa, de 400 egynéhány pihenési kalória szinte biztos megvan éjféltől ébredésig.
-
mcsm88
senior tag
válasz
monroe8609 #1589 üzenetére
Nem jártál úgy, mint az egyik band2-es fórumozó? Az a perec éjféltől méri az új nap adatait, ő meg hajnalban még bulizott 😃.
-
monroe8609
aktív tag
Sziasztok!
Polar m430-as felhasználóktól kerdeznem elsősorban?
Nálatok mennyire megbizhatoan mukodik az aktivitas figyelés? Tisztaban vagyok vele hogy pontatlan,tiszta sor,de reggeli ebredes után 5 perccel már 400 kcalt mutat,,
es 1400 megtett lépést...azert ez igy erős. Vagy van esetleg olyan beallitas amitol pontosabb lehetne egy kicsit?
-
Yoshida
aktív tag
válasz
bringasisti #1586 üzenetére
pl. ha úszásra is kell, ugye akkor egyből lecsökken a lehetőségek száma 2 garminosra. Ha jól rémlik van a triathlonos öv, meg egy csak úszásra való az bírja hosszú távon is a medencét, ami viszont nem vizes sportoknál kényelmetlen. A triathlonost viszont nem ajánlják rendszeres úszómedencés úszásra
Szóval 2-3 övvel mindent le lehet fedni...
-
Viper26
nagyúr
válasz
bringasisti #1584 üzenetére
Mindent.
-
Viper26
nagyúr
Melyik Garmin mellkaspánt ajánlott?
-
Ruujin
csendes tag
Sziasztok, először is vázolnám a helyzetet.
Van egy decathlonos onrythm500 pulzus mérőm
A helyzet az, hogy aktív edzés közben az app kiakad 196 nál nem méri tovább.
Jelenleg nem tudom elődönteni hogy ez az öv nem képes mérni tovább vagy az alkalmazás kezeli rosszul.Jelenleg ezt használom
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1577 üzenetére
Én napközben folyamatosan viselek pántot. (kettőt felváltva használok)
Az minden este jön velem a fürdőkádba, ill az órát s minden este fürdetem.(Tudom, ez nem a csuklópántra válasz.
)
-
cekkk
veterán
válasz
bringasisti #1575 üzenetére
Erről sem hallottam még.Hol lehet kapni? Azért az gáz, hogy 0 fokban nem működik.
Valamint, hogy 1 év alatt a fehér szíj besárgult. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Feleségemnek van egy Polar m430 órája és mostanában azt csinálja, hogy folyamatosan újraindul amikor kint a szabadban fut amikor a futópadon fut akkor nincs ilyen jellegű probléma.
Nem tudjátok mi lehet a gond?Köszönöm a segítséget.
-
lancia75
tag
Sziasztok.
Vettem egy Garmin vivoactive 3 órát, amiben sajnos nincs Magyar nyelv. Tudnátok ajánlani valami megoldást hogy miképpen lehet belevarázsolni a Magyar nyelvet?
Előre is köszi.
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok, lehet, hogy nem jó helyen teszem fel a kérdést, de hátha tud valaki segíteni.
HR10-es pántot használok, mobilon pedig fent van a polar beat és a flow is.
A 24-i edzésem ott van a beat-en és megjelenik flow-ban is.
25-én pc-n jeszót váltottam a flow-nál ezért a 26-i edzésem úgy ment le, hogy mobilon csak a beat-en voltam voltam bejelentkezve.
Edzés után bejelentkeztem a flow-ba is, de utólag nem szinkronizált be a beat-ről.
Mit lehet tenni, hogy ott is megjelenjen? -
20tek
csendes tag
Sziasztok!
10 ezer alatt tudtok ajánlani valami órát? Pulzust kellene, hogy mérjen, semmi más nem lényeg.
Köszi! -
Yoshida
aktív tag
válasz
bringasisti #1563 üzenetére
Van olyan SoC amiben a BT-vel egyben van az ANT+. Ettől még lehet olyan BT-s telefon amiben nincs ANT+
Mint ahogy nekem sincs benne
Sőt, van ahol írják, hogy főleg régebbi chipset-nél, ha egybe van a bt és az ant+, egy chipbe integrálva, akkor egyszerre csak az egyik működik. (itt amúgy tényleg a Bt- stack-on keresztül megy az ant+, attól még az nem BT...)
"On the chips where ANT+ firmware is patched on at run time (and possibly others), the communication with the chip is through the Bluetooth stack. This means the Bluetooth stack the device runs will impact how ANT+ support is added."
A Galaxy A8 képet nem értem, kilistáztad a bluetoothos eszközeid, és? Néha írhatnál kommentárt a képekhez, mert nehéz megérteni, mit akarsz.
-
bringasisti
őstag
válasz
bringasisti #1563 üzenetére
-
Yoshida
aktív tag
válasz
bringasisti #1560 üzenetére
A fenix3 óra Bt-n kapcsolódik a telefonhoz. Az ANT+ pedig a pulzusmérő öv, ami az órához kapcsolódik. Smart meg az újabb BT, 4.0-tól felfelé talán. A telefonomban nincs is ANT, semmi köze a Bt-hez, azt hittem ezt már megbeszéltük
-
Yoshida
aktív tag
Valami van ebben amit bringasisti mond, mert a fenix3 leírásában konkrétan benne van, hogy ne párosítsd az órát a telefonnal, hanem indítsd el a connect appot, és ott keress rá az órára, és úgy párosítsd őket. (ezek utána persze ha a telefon beállításoknál a bt-nél megnézed, ott lesz a párosított óra is...)
Én se értem miért jó ez...
Szabvány az szabvány, aztán mégse.(androidon)
-
bringasisti
őstag
A lényege a dolognak hogy ha a telefont párosítod egy másik telefonnal akkor bármelyik alkalmazásból tudsz adatot küldeni. Ha az adott telefonra felteszel 10 fitness alkalmazást akkor egyénként az alkalmazásba belépve az adott app- ot kell párosítani mert a többire nem vonatkozik. Ezért írtam hogy nem a " telefon" hanem az app kapcsolódik nyilván a telefon rendszerén keresztül
-
válasz
bringasisti #1555 üzenetére
Akkor félreértettem amit írtál. Ezek szerint nem kell párosítani a telefont az övvel ahhoz, hogy egy app használni tudja? Az androidos telefonokhoz nem igazán értek, ioson csak akkor tudod bármilyen app-al használni, ha a telefon és a BT eszköz között a pairing megvolt. Furcsállom ha ez androidon nem így van, de attól még persze lehet.
-
Mike74
csendes tag
Köszönöm a kimerítő és gyors válaszokat. Akkor veszek egy Polar H7 övet, de előtte azért még utolsó próbaként még egyszer megpróbálok csatlakozni a polar beat appal a mostani jeladóhoz.
-
bringasisti
őstag
Előző Hsz-ben volt egy kis irónia. Azért tettem idéző jelbe hogy a telefon nem kapcsolódik mert következő a történet: Ha a Bluetooth kapcsolódási lehetőség opciót nézzük akkor vagy mutatja az övet vagy sem, de kapcsolódni ott sose fog a telefon a pulzus jeladóhoz úgy mint ahogy két telefon vagy a füles csatlakozik! Meg kell nyitni valamelyik fitness alkalmazást a settings opciót választani, közösülni a nedvesített érzékelős felrakott jeladóval és ekkor az app a telefon hardver segítségével ha tudja az adott adatátvitelt kommunikálni fog. Ezért írtam hogy nem a " telefon " csatlakozik. Geonaute pántom volt 2 hónapig bírta.
-
válasz
bringasisti #1553 üzenetére
Értem, köszi, akkor ezt kinyomoztuk. Én se értek hozzá túlzottan, csak úgy következtettem, hogy úgy lehet ahogy írtam.
Amúgy látom bevált a polar. Mintha régebben írtad volna, hogy más márkákat is próbáltál. Nekem egy decathlonos van. Néha olyat csinál, hogy egy adott pillanatban ráellenőrzök, és az app nem mutat pulzusértéket. De később visszanézve rögzítette erre az időre is, csak úgy tűnik, mintha nem folyamatos lenne a kapcsolat, hanem, hogy is fogalmazzak, "csomagokban" küldi az öv. Tehát pillanatnyi pulzus nincs néha, csak akkor amikor éppen él a kapcsolat. Ez nekem annyira nem tetszik, de lehet, hogy az elemmel való takarékoskodás miatt így van.
A polar ezt hogy csinálja? Ott teljesen folyamatos? -
válasz
bringasisti #1551 üzenetére
Igen, tehát úgy működik, ahogy én írtam, és természetesen a telefon Bluetooth egységén keresztül kommunikál vele, azaz szükséges hogy a telefon kapcsolódjon hozzá.
-
válasz
bringasisti #1548 üzenetére
Nem értem, hogy hogyan lehetséges, hiszen az app nem tud közvetlenül egy hardverhez csatlakozni. Az app a telefon hardverén keresztül csatlakozik egy külső hardverhez, ebből kifolyólag ha a telefon hardvere nem csatlakozik a külső hardverhez, akkor az app nem hinném, hogy bármit is tud kezdeni vele.
De kíváncsi vagyok arra, amit írsz, az hogy lenne lehetséges? Szerintem nem tudsz egy app-al kommunikálni egy övvel úgy, hogy nincs az öv és a telefon között vagy bluetooth, vagy valamilyen más (ANT+, vagy esetleg wifi) kapcsolat.
-
válasz
bringasisti #1546 üzenetére
Már nem azért, de szerintem a telefonnak kell először csatlakozni az övhöz, és az app csak akkor látja, ha a telefon látja. Vagy láthatja az app akkor is, ha a telefon nem? Ezt valahogy tényleg nem tudom elképzelni.
-
bringasisti
őstag
Olyan hogy mindenhez tudjon kapcsolódni olyan nincs. Én Polar H7 övet használok, Polár Beat app van a telefonon de az általad felsorolt appok is jók. Azt tudni kell hogy nem a " telefon" hanem az app csatlakozik az övhöz tehát indítsd el az alkalmazást és a beállításokat nézd meg és először ott párosítás később elég az app indítása.
-
Mike74
csendes tag
Sziasztok!
Van egy polar FT40 órám aminek a mellkas jeladóját sehogy nem tudom csatlakoztatni a Samsung A8 (2018) telefonomhoz. BT láthatóságot természetesen bekapcsoltam.Próbáltam egyéb appokat a polar oldalról és másokat is. PL. strava, endomondo, de semelyik nem látja a jeladót csak az óra. A célom az lenne, hogy konditermi edzés és kerékpározás közben lássam a pillanatnyi pulzusom, utána pedig a lehető legtöbb infót ki tudjam nyerni és el tudjam tárolni.
Új órát nem igazán vennék mert edzés közben csak a pillanatnyi pulzusom a lényeg és ezt ez az óra kellőképp tudja. Ezért arra gondoltam, hogy egy új jeladót veszek ami kompatibilis az órával is és a konditermi edzőgépekkel is és az androidos applikációkkal is.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy melyik jeladót vegyem?
Az is megoldás lenne ha az órát a mostani jeladóval használnám az újjal meg a telefon rögzítene, mutatna mindent ami engem érdekel.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Polar magyar szervizzel vannak tapasztalatok?
Hivatalos 2 év gari van a márkaboltban vett Polar M430-ra. Jobb felső gombja nehezebben jár mint a többi, ami elég zavaró. Szerintetek megjavítják vagy cserélni fogják?
Hívtam ma őket vagy 10x de nem vették fel...Szerk: na most felvették: elvileg 1-2 nap alatt javítják (állítólag burkolatcsere).
-
Crytek
nagyúr
válasz
bringasisti #1533 üzenetére
Pedig elvileg itt azt mondja lehet ezért kérdem hátha itt van valakinek vagy hallott róla..
-
Crytek
nagyúr
Nem tudja valaki ,hogy a Xiaomi Amazfit 2 órához lehet csatlakoztatni pulzusmérős övet?
-
törölt tag
Nincs ilyen órám nem is nagyon elterjedt Magyarországon amiatt mert a spartan órákkal eléggé mellé lőttel.
Ha hasonló terepen edzegetnék [link] akkor a Suunto 9 venném mert most elvileg a legpontosabb GPS ő adja(FusedTrack) [link] és a hosszú üzemideje miatt.
Neked vagy többségünknek normál körülmények közzé egy Garmin FR 935XT többet ad több szolgáltatást nyújt. -
Adas
csendes tag
Sziasztok, Suunto 9 vélemény?
Sport prioritás: úszás, futás, kerékpár. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Nővérem szeretne magának venni sportoláshoz órát.
Jelenleg egy Polár A300 van neki. A tudásával teljesen meg van elégedve, viszont mivel kicsi a karja így nem áll neki jól, szeretne egy csajosabbat magának kb ilyen tudással.Ezen kívül ezt írta:
"Ami nekem fontos:
-merjen mindent pontosan!
-beépített pulzusmêrő
-napi tevekenysêg mérő
-kaloria mérő
-vékony női csuklón se tűnjön bumfordinak
Előny ha nem csak futás hoz hanem mas sportok hoz is lehet használni es abban is pontosan mér
Főleg aerob mozgásokat vegzek vele, jóga,séta,gyorsgyaloglás,kocogas,Pilátes,latin táncok,aerobik....Amire nincs különösebben szükségem:
-nem akarok vele hívást fogadni
-nem akarok vele SMS-t irni, rajzolni
-e-mailt irni "Kb 50 ezret szánna rá.
Mit tudnátok ajánlani neki ?
A Garmin forerunner 30 tetszik neki, csak nem tudja tényleg jó-e. Szerintetek jó választás lehet ? -
techie_guy
tag
Sziasztok!
Régóta gondolkodom okos/fitnesz órában és az Amazonról most egész jó áron be lehetne szerezni a Forerunner 235-öt vagy a Vivoactive 3-at (kb. 58k szállítással mindkettő). Hetente kétszer vagy háromszor futok 10 +- 5 km-t + fitnesz edzések. Amit az órától elsősorban várok az a futás/túra közbeni megbízható GPS, másodsorban az értesítés megjelenítés (visszajelzés ezekre nem érdekel kell az órán keresztül), a pulzus pedig nem baj, ha van kategória. Színvilágban a Forerunner 235 valamivel jobban bejön, de a Vivoactive 3-mal is meg tudnék barátkozni.
Tudtok ezzel kapcsolatban tippet adni esetleg személyes tapasztalat alapján? -
tknof1871
őstag
válasz
bringasisti #1522 üzenetére
Csak pulzust mér? Megszámolja a szívverést? Azt hittem a mellkaspántok EKG pontosságúak. Tehát nem pulzust számolnak hanem EKG görbét "rajzolnak" a szív eletromos aktivitásából.
(#1521) lugosi
Igen, BT-n mennek az adatok a telefonra. Ezt tudom. Azt nem tudom onnan mi történik. Az app mire képes az adatokkal és a telefon hardverével. Talán tovább küldi az adatokat wifi-n, mobilneten valahova ahol egy AI átfut az adatokon? Fél éve olvastam valami cikket erről. Hirtelen nem tudom, hogy a jelen vagy a közeljövő az hogy ilyen adatokat AI elemez és még a rosszullét előtt jelez. -
bringasisti
őstag
válasz
tknof1871 #1520 üzenetére
[link]
Én ezt használom a fizetős verzióban. Van olyan fitness app ami csicsereg ha egy adott beállított értéket meghalad a pulzus. Olyan alkalmazás nincs ami meg tudja különböztetni hogy a főnököd vagy a barátnőd miatt magas a pulzus. Sajnos az orvosok nem fogadják el az app értékeit , de az én pulzusom és vérnyomásom ez alapján van beállítva. -
tknof1871
őstag
Üdv! A mellkaspánt az egy alkalmazásnak küldi az adatokat Bluetooth-on okostelefonra. Fent van egész nap a pánt és figyel. Ez tud előre figyelmeztetni, hogy valami baj lesz? Képes előre jelezni?
Ha megvan a rosszullét akkor legalább felismeri hogy most a szívműködés nem normális mert mondjuk észleli hogy nem végzek aktív testmozgást és még is felpörög a szívritmus? Egy rosszullétet képes értékeli? Tehát észleli hogy rosszul vagyok és értékeli az eredményt és valami támpontot ad az orvosnak.
Például én néha valamiért rosszul leszek, felmegy a pulzus + vérnyomás + rossz közérzet, a legnyugodtabb környezetben is. Kardiológián még is azt mondták minden jó.
Tehát általában mit tudnak ezek a mellkaspántok és az alkalmazásuk? -
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Sigma PC pulzusmérős óraszervízt tud vki Budapesten? Lemerült sajnos az élen - se kép, se hang - és Casio szervízben azt mondták, hogy kitudják ugyan cserélni, de a vízállóságra nem tudják vállalni a garanciát mert speciális tömítés kell hozzá ami nekik nincs. 🤨
-
jeri
tag
-
bringasisti
őstag
válasz
maniszta #1516 üzenetére
Nekem van ilyen is. Az a lényege hogy a csipesz pont olyan mint az ujjam vége és az egyik felében van a világítás másikban az érzékelő. Az órával az a gond hogy egy oldalon van mindkét egység, nem stabilan egy pontot mér, más a bőr felülete szerkezete. Ezért ha úgy érzed hogy lehet hogy lényeges a pontos mérés akkor a pulzus pánt használata elkerülhetetlen -
maniszta
újonc
válasz
bringasisti #1513 üzenetére
Köszi a linket.
A kiértékeléssel nincs gond, azt írja hogy rendben van az állapotom.
Az értéket mindenképpen magasnak találom; minden határon felül van - vagy már nem kellene életben lennem vagy gyors ütemben építem le a szívizmot - ha igaz.
Éppen azért ezt az órát vettem, mert GPS+pulzusmérő egyben, de a pulzus most bukni látszik... Szeretném elkerülni hogy övet kelljen vennem, és mindenképpen szeretnék végére járni a dolognak. -
evo87
őstag
Sziasztok!
Aktív életmódhoz szeretnék valamiféle sportórát venni. A GPS fontos mert sokat futok, emellett pedig crossfit, úszás, néha trx...mikor mihez van kedv. 100 alatt maradjon. Az alábbiak merültek fel:
- Polar M430: korrekt mindenesnek tűnik
- Polar M600: kicsit drágább, de plusz pont az okos funkciók miatt
- Garmin Forerunner 235
- Garmin Vivoactive: árban már nagyon a tetejeMelyiket ajánlanátok inkább? Vagy ha van alternatív ötlet, az is érdekel.
-
maniszta
újonc
Sziasztok!
Polar M430 órával sportolok és sajnos hónapok óta 200 fölötti pulzust mér - elliptikus tréneren és kocogás közben; 1-2 órán keresztül. Elég idegesítő... Tud-e valaki jó ötletet mondani hogy hogy lehet ellenőrizni vagy mi lehet a baj? kb fél óra alatt mászik fel; ha abbahagyom az edzést normális értéket mutat.
Párom is kirpóbálta: neki teljesen jó értékeket adott - jó összhangban pl az elliptikus tréner mérőjével.
Kb. 1 éve még elfogadható értékeket mért 150-170 körül. Kihajtom magam, de nem hinném hogy annyira...
Előre is köszi! -
Gondwana
addikt
Garmin Vivoactive HR, a 7végén (a rajtprogram miatt - Sailing, de nem a kék ikonos) a fiamon volt, meglepődve làttam, hogy a neoprénen keresztül is - tehàt nem közvetlenül a bőrén - egész reàlis értékeket mutatott pulzusnak.
-
rootkiller
őstag
Az imént megérkezett a Spovan pulzusmérő övem, összepárosítottam a Garmin Edge 500-al, felraktam, normális épkézláb adatokat mér, szerintem nem lesz vele gond.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
bringasisti #1505 üzenetére
Az app a telefon "bt alrendszerét" használja.
-
Yoshida
aktív tag
egy kósza ötlet: újabb androidos telefonok alapból rejtik magukat BT-n, van egy gomb a bt menü résznél, amit ha megnyomsz, akkor 1-2 percig "discoverable" tehát felismerhető a készülék Bt-n, így is próbáltad utána párosítani? (elvileg újabb bt eszközöknél ez nem gond, de hátha valami régebbi chip miatt ez megzavarja)
-
Coc@s
őstag
válasz
bringasisti #1500 üzenetére
De először életre akarom kelteni a BT kapcsolatot.
Este nem volt sok időm, de elsőre csak olyan ingyenes appot leltem, ami a kamerát akarta csak használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest