- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 3
- (kiemelt téma)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
-
Sonja
nagyúr
-
AXisBOLD
addikt
-
vhunor
őstag
-
jookomak
őstag
Nem mintha nem lenne benne elég autó már így is. Annyira nem vagyok amúgy elájulva a collectors-tól. Ez inkább egy erős közepes cucc. Az autó nem tetszik, a kulcstartó übergagyi, a könyv mondjuk jó is lehet. Én azt hiszem maradok a simánál.
Vééégre autózhatok a ps-en! -
v!ct0y
veterán
-
blazsey2
senior tag
-
MrTwister
őstag
Ajjaj körülötte kb 10-20 cm -es helyek vannak fölötte igaz van egy polc de az kb csak a gép hátuljának a 20%-éig lóg be ráadásul a polc és a gép ezen része között is van kb 15-20cm. Gép most így kézrátétellel nem forró inkább csak meleg.(melegebb mint a kezem de csak néhány fokkal, sacc per kb. 40-43 fokos
) Igaz fektetve van nem állítva. De eddig ez enm okozott neki gondot. Állítva nem igazán tudnám elhelyezni, mivel egy szg. asztalon van és ha a kisfiam azt meglöki akkor ott minden borul:-). A szobában most 30 fok van gondolom az sem kevés de hát ez van...Lakást ezért nem cserélek. Egyébként nappal végig nyitva volt ablak akkor kb 27 fokos lehetett a szoba és már akkor elkezdte a kikapcsolgatást. Mondom mióta restore-ol azóta atomstabil! Ki érti ezt? 
-
nike_
addikt
-
fpeter07
veterán
-
Edgeri
senior tag
-
Gebriel
veterán
-
spacer
aktív tag
-
DM-Fan
nagyúr
Jólvan na, mea culpa.
Nekem csak annyi a meglátásom a GTA-kal kapcsolatban, hogy rendkívül monoton, többnyire nagyon bugyuta játék, rengeteg céltalan erőszakkal és gyenge grafikával. Egyik sem tudott lekötni pár óránál tovább, aztán ment is az Uninstall, a San Andreas meg a GTA IV meg már olyan szinten nem érdekelt, hogy rájuk se tudtam nézni. -
bwoay
nagyúr
-
malcolm007
csendes tag
-
bwoay
nagyúr
-
dempeti
tag
-
dempeti
tag
-
keIdor
titán
-
szasanyi
félisten
-
james008bond
őstag
-
dempeti
tag
-
dempeti
tag
-
Def26
félisten
-
bwoay
nagyúr
lassan megszokom, hogy heti rendszerességgel jön "valamilyen" update,
és ha URL-t is mellékelnek hozzá,
akkor legalább tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen,
akinek olyan lassan jön, hogy kész szopás leszedni.miért erősödik bennem a gyanú, hogy ezek a rendszeres frissítések
időnként kizárólag csak a Sony
hackerek elől történő menekülési kísérleteit mutatják, akárcsak PSP-n?mert volt a forradalmi 2.40, ami szépen tönkrevágta pár szerencsés flótás winyóján
az adatokat, azt javította a 2.41, de mi ez a "mysterious" 2.42,
amiről csak ilyen kamu általános dolgokat mond maga a gyártó is? -
Inv1sus
addikt
-
Inv1sus
addikt
Most komolyan, PC-re mikor adtak ki efféle ötletes játékokat? Mindig csak a lövöldözés, gyilkolászás, autóversenyzés.
Én személy szerint a LittleBigPlanet-et meg a Tekken következő részét várom igazán.
http://www.youtube.com/watch?v=kMyZyZ__paA
Multiba biztos nagyon nagy fun lesz
A Home-ról ne is beszéljünk

-
Def26
félisten
PS3 Exclusive Afrika sem lessz semmi. Talán ez a cucc bemutatja az erőt. Egyébként mi a szent sz@r ez...? Olyan mint valami techdemo...
-
Def26
félisten
-
dempeti
tag
-
Def26
félisten
[Itt] A használt játék ára a 3 font postával együtt kb 4500Ft.

Itt a lista, hogy mi mennyibe kerül, persze ezek használt játékok.
-
dempeti
tag
-
bwoay
nagyúr
-
dempeti
tag
-
FishAir
senior tag
Én ezt az időzónát, már kezdem rohadtul nem érteni. Meg azt, hogy miért írkálják ki össze-vissza, hogy mikor kezdődik. Van, ahol 11am-re írják, van ahol 11:30am-re. Az általad linkelt oldal szerint most fog kezdődni azaz 23-kor. Hogy a viharban van Los Angeles-ben 12 órával kevesebb mint nálunk?

-
Uzmany
őstag
-
GaBBoR
tag
-
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
-
N4r4ncs
aktív tag
-
bwoay
nagyúr
-
he7edik.
addikt
-
bwoay
nagyúr
-
Scoobyka
addikt
-
Scoobyka
addikt
-
Scoobyka
addikt
-
Gebriel
veterán
-
szasanyi
félisten
-
bwoay
nagyúr
-
BaliJack
aktív tag
-
BaliJack
aktív tag
-
szasanyi
félisten
Nekem is ilyen van.
Valóban jó, és teljesen meg vagyok vele elégedve. DE már van jobb vétel, bár az árát tekintve most sem rossz. Fejlődik az LCD panel, és 140k körül olyan TV-k vannak (én még 150k-ért kaptam meg
), melynek a képminősége übereli. Részemről nem preferálom különösebben a FullHD LCD TV-ket, mert sztem nincsenek kihasználva sok pénzért. DE lehet, hogy karácsonykor már lesz jó vétel, olyan 180k körül. Akkor azért - annyiért - sztem meggondolandó lesz...
Az igazi minőség és jó méret (94cm, FullHD, 100Hz, 30000:1, stb.) most 400k, de 1-2 év alatt rohamosan csökken az is. Szóval lehet gondolkodni jócskán, akár sok a pénz akár kevés.
-
BaliJack
aktív tag
-
bwoay
nagyúr
azt le, és nem csak te. de nyomhatjuk a szuperjó GT HD Conceptet

én ma is próbálkoztam vele, kurvajól néznek ki az autók,
de az hol szimulátor, hogy kicsúszom,
nyomom közben a gázt, hogy legyen megint tapadás,
aztán az autó (ami egy Lancer Evo) nem megy tovább,
nem pördül meg, simán megáll, aztán nulláról kezd el felgyorsulni...
A sebességérzet meg olyan,
hogy ziccer kanyarokban is néhe nekivágódok a falnak, mert én úgy érzem,
hogy csak 40-el megyek, közben meg 100-al...
Maradok a Forzánál, de a GT5-re kíváncsi vagyok,
csak az árából kijön egy Heavenly Sword meg egy Gears of War,
két nagyszerű teljes játék -
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
14-ért annyira nem vészes, így meg részben kizárom magam a jóból,
mert PS2 címeket nem fogok rezgés nélküli kontrolleren játszani,
úgyhogy azokat továbbra is PS2-n játszom a hálószobában
meg az összes multiplatform demot, amit leszedek PSN-ről,
azt később lerántom Live Marketplace-ről is, hogy kipróbálhassam rezgéssel.
Azért egy shooternél, de pláne autóversenynél nekem marhára nem mindegy. -
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
ja, de nem Mo-ra

a DS3 kontrollert is az MGS4 bundle-höz ígérték,
de minap hallottam 576-os forrásból,
hogy még bőven SIXAXIS lesz a dobozban.
nem tudom, mi a faszra várok, már rég rendelnem kellett volna egy DS3-at
a multiformattól, annál olcsóbb most sehol nem lesz jódarabig... -
BaliJack
aktív tag
-
Fuck3r
aktív tag
-
Dexar007
veterán
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
-
gandras
tag
-
szasanyi
félisten
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán proxyval megoldható lenne, de nem tudom hogy.
, de monumentálisabb effektek vannak benne.
) Igaz fektetve van nem állítva. De eddig ez enm okozott neki gondot. Állítva nem igazán tudnám elhelyezni, mivel egy szg. asztalon van és ha a kisfiam azt meglöki akkor ott minden borul:-). A szobában most 30 fok van gondolom az sem kevés de hát ez van...Lakást ezért nem cserélek. Egyébként nappal végig nyitva volt ablak akkor kb 27 fokos lehetett a szoba és már akkor elkezdte a kikapcsolgatást. Mondom mióta restore-ol azóta atomstabil! Ki érti ezt? 

Nekem csak annyi a meglátásom a GTA-kal kapcsolatban, hogy rendkívül monoton, többnyire nagyon bugyuta játék, rengeteg céltalan erőszakkal és gyenge grafikával. Egyik sem tudott lekötni pár óránál tovább, aztán ment is az Uninstall, a San Andreas meg a GTA IV meg már olyan szinten nem érdekelt, hogy rájuk se tudtam nézni.