Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAXIMIZE
tag
Sziasztiok! Olyan problémám van, hogy amikor multyzni szeretnék bármelyik játékkal akkor kapcsolódási hibát ír ki + ezt a hibakódot 80028ed6, net pedig van a store is megy sőt tegnap még a multyval sem volt semmi baj. Szóval semmi ötletem mi a baj. Remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm
-
MAXIMIZE
tag
Köszönöm a válaszokat de sajna nem segített semmi, kitöröltem a cookikat a cachet a routert is reseteltem, mindent beállítottam előröl de nem jó. Viszont ami fura hogy tegnap kinyomtam a ps tápját aztán vissza és láss csodát ment a multy minden játékban. Erre ma megint akarok játszani és ugyan az a hiba gondoltam majd ma is megoldom ezzel a táp kikapcsal de ma már az sem segített. Nem tom mit tegyek kétségbe vagyok esve teljesen, szinte csak neten szoktam nyomni. Másnak hibátlanul megy minden??
-
MAXIMIZE
tag
Na úgy néz ki tényleg a sonyéknál volt valami gubanc, mert ma teljesen jól működik a multy szerencsére. Nagyon megnyugodtam, hogy nem nálam van a gond. Most egy másik problémával fordulok hozzátok, ami azért közel sem ilyen tragikus. Szóval ma megvettem az f1-et, minden tök jó, de úgy hallottam, hogy kilehet nyomni a visszapillantó képét a psp-re, na ezt én sehogy nem tom beállítani, sőt nem is találok ilyen menüpontot a játékban semmi utalás erre. Tényleg létezik ez a kapcsolat, és ha igen, akkor hogy lehet összehozni?
-
MAXIMIZE
tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az Army of two-t online lehet co-op-ban nyomni úgy, hogy a történetet viszem végig egy haverral, mert az tudom, hogy lehet egymás ellen 2x2-ben de, az annyira nem érdekelne. Illetve a játék támogatja a headsetet? Előre is köszönöm a válaszokat
-
MAXIMIZE
tag
válasz B-L-A-C-K #8519 üzenetére
Ez a probléma nálam is elő szokott fordulni órákig nem tok felcsatlakozni a PSN-re aztán hirtelen magától simán csatlakozik, régen 2 naponta tette ezt (persze a böngésző simán ment végig) az utóbbi időben szerencsére egyre ritkábban, nem tudja valaki ennek az okát véletlenül?[P:J][/P]
-
MAXIMIZE
tag
Dirt 2 demo ma ha minden igaz, 1 pálya (marokkó, és 8 fős multy)
-
MAXIMIZE
tag
válasz Buldozer99 #8638 üzenetére
Dirt 2 nagyon fasza, jó a fizika a hangok a grafika, a törés modell talán nem olyan részletes, mint a gridben de elmegy, a menü viszont szerintem nagyon rosszra sikeredett mind1 majd megszokom. Multy is hozza amit kell, összességében asszem gyarapodni fog sokunk gyűjteménye (az enyém biztos).
IL2 viszont nekem csalódás, nem lett igazi szimulátor, marad a Pc-s változat[ Szerkesztve ]
-
MAXIMIZE
tag
válasz Gebriel #8685 üzenetére
Az egyik legfontosabb különbség kimaradt: [I]"A PS3 Slim HDMI kimenetén keresztül végre kinyerhető a Blu-ray lemezek Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio hangsávjainak bitfolyama"[/I] (ez az egyetlen dolog amiért a slim kéne inkább) a fat ps3-ból ez firmware frissítéssel sem oldható meg a hardveres különbségek miatt sajnos, ott marad az LPCM
-
MAXIMIZE
tag
válasz skylinelaca #8693 üzenetére
a linux engem sem érdekel, de ez a blu-ray cucc egy kicsit zavar, ha már a sony media centernek szánta a gépet, ettől függetlenül én sem fogom lecserélni slimre
-
MAXIMIZE
tag
God of War Collection PS3-ra az év végén
Ezt el sem hiszem, a Sony végre oda figyelt a játékosok kívánságára, nem kell ps2-t vennem, ez viszont kötelező darab lesz.
[ Szerkesztve ]
-
MAXIMIZE
tag
A GTA 4 nálam is szaggat rendesen, de azért végig tudtam tolni 2x is
Ez a playstation felirat nekem is nagyon hiányzik, nem is értem miért vették ki
-
MAXIMIZE
tag
válasz skylinelaca #9108 üzenetére
Mindent lejátszik a PSP, amit a ps3 illetve itt is a ps3 játssza le, csak kiküldi a psp-nek, viszont a játékokat sajnos nem nyomja ki, kivétel a Lair.
-
MAXIMIZE
tag
válasz skylinelaca #9123 üzenetére
azt pont nem tudja sajnos
-
MAXIMIZE
tag
válasz nokia párti #10868 üzenetére
Ez tökéletesen használható ps3-hoz is, ilyet használok én is, annyi a hátránya hogy nem rezek illetve nincs home gomb.
-
MAXIMIZE
tag
Azt honnan tudom megállapítani, ha nincs kéznél ps3, hogy egy sixaxis urángyártott kínai szar (ami ha jól tudom a 3.0-s firmware óta nem is használható) vagy rendes Sony?
-
MAXIMIZE
tag
válasz nokia párti #11194 üzenetére
köszönöm a választ, akkor elég szembetűnő a különbség és ahogy MrPG8 is írta az a baj, hogy nem látja a ps, engem egyébként nem érdekelne ha gagyi, mert csak 4. joynak kéne ha haverok jönnek, tehát nem lenne rongyosra használva. Tényleg valakinek nincs egy felesleges sima nem rezgős sixaxisa?
-
MAXIMIZE
tag
válasz nokia párti #11725 üzenetére
amit már korábban linkeltem logitechet biztos hogy kezeli rendszeresen használom, illetve pont tegnap rendeltem egy ilyet ennek is működnie kell
-
MAXIMIZE
tag
válasz liquidmoon #12048 üzenetére
F1 2006 de nem a legprecízebb, 2 joyal meg csomó játékot lehet tolni pl: Resistance 1-2 az elsőt 4-n is, Army of Two, NFS-ek kivéve a shift, Cod 4-5-6 ezket 4-n is stb....
-
MAXIMIZE
tag
Köszönöm az elismeréseket a nevében, továbbítom neki, örülni fog
-
MAXIMIZE
tag
-
-
-
MAXIMIZE
tag
válasz dhcodoki #12751 üzenetére
elvileg a bitstream a jobb mert a dvd-n vagy Bd-n tömörített hang van (dts, dolby stb...) és ilyenkor ehhez a jelhez nem nyúl hozzá a ps3 csak átengedi magán és így jut el az erősítőbe, amit aztán egy jó erősítő jobban kezel mint a ps, ha viszont lpcm jelet nyom ki magából akkor soha nem fog az erősítő dts-t vagy dolby-t kiírni
-
MAXIMIZE
tag
-
MAXIMIZE
tag
válasz kelzsoca #13480 üzenetére
ezt a tv-t én sem ajánlanám annak ellenére, hogy lcd és azon belül is led párti vagyok, csakhogy ezek az edge ledes anyagsporolós fosok pont a ledes háttérvilágítás előnyeit vesztik el, a led háttérvilágításnak a local dimming lenne a lényege, amire ugye ezek képtelenek (kivétel az idei samsung csúcs modell lesz, de azt meg nem az átlag ember pénztárcájához fogják igazítani) én pl. egy a956-s samut használok ami local dimminges és ég és föld a különbség a b-s ledes samukhoz képest, havernak van b7000-s samuja azzal tudtam összehasonlítani. Ha mindenképp ledest szeretnél akkor hátulról világítósat vegyél, de azzal is vigyázni kell mert mostanában terjednek a local dimminget nélkülöző tv-k. 32-s méretben én inkább sima ccfl háttérvilágítású tv-t vennék, ár érték arányban jobban megéri egy ilyen.
-
MAXIMIZE
tag
nekem sem megy az avp demo , de a bf2 iszonyat jóra sikeredett ja és nem időkorlátos viszont ha jól emlékszem még februárban lelövik a demo szervereket
-
MAXIMIZE
tag
válasz Paarthurnax #13519 üzenetére
egyetértek, szerintem is alázza a MW2-t, és ez még csak a demo
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest