Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
III. Moderáció
10.
"10.„Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (iformáció megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).
"alapelvek
Tehát ez itt tiltott, így is átlépted azt a bizonyos határt, szóval a te érsekedben ajánlom, hogy nagyon gyorsan hanyagold a témát...

-
nokia párti
őstag
válasz
kexksz
üzenetére
"Amúgy itt is fel tudom telepíteni a játékokat HDD-re és úgy nyomni, hogy ne pörögjön a lemez, mint x360-nál?"
Sajnos nagyon nem. Így kapásból most csak egy játék jut az eszembe ami sokat telepít fel ( GT5), pedig nagyon jó lenne ezt megoldani, mert ezzel is kímélnék a játékok a léptetőmotort a gépben. Csak ugye a Sony úgy áll hozzá, hogy 1 évig biztosan nem romlik el az olvasó, majd garancia lejárata után beszarik, és ha a kedves tulaj rendelkezik már egy nagyobb játékgyűjteménnyel, akkor majd vesz egy másik gépet, vagy eladja fillérekért a megvásárolt játékait, nevetséges.
Még az a szerencsere, hogy amikkel én játszom (leginkább az exkluzív címek), annak ellenére sem rángatják agyon a léptetőmotort, hogy szinte alig telepítenek fel valamit.
-
kexksz
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
Én most vettem Last of Us Bundle-t, így a játék olyan +10-11k-ra jön ki a konzol mellé, tehát ez szerintem megérte.
Amúgy itt is fel tudom telepíteni a játékokat HDD-re és úgy nyomni, hogy ne pörögjön a lemez, mint x360-nál?
-
dani3l
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
Masfel eve, amikor vettem a PS-t, 250 euro volt az alap 320-as gep es 300 euro volt a ketfele bundle, ami akkor volt. Az egyik move-os volt 2 move kontrollerrel, kameraval, meg valami fitness cuccal, az megerte, mert külön többre jött volna ki (ezt is vettem egyebkent), a masik bundle-ben meg emlekeim szerint egy Uncharted 3 volt. Külön ugyanott az UC 30 euro volt..

Mondjuk ez is vicces, ugye elötte nem sokkal jött ki, mindenhol 60 euro körül volt az UC, Saturnban valamiert 30. De nagyon sokaig. Mostmar 40.. -
Mister_X
nagyúr
válasz
FuRiONight
üzenetére
A bundle-k mindig jobban megérik. Ez sem lesz több 85-nél, de lehet az alatt lesz.
-
Snoop-y
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nem kezdek el privatokat idezgetni mert szabalyellenes. De ha figyelmesen elolvasod minden kerdesedre valaszoltam.
Hirdetesben pedig pontosan benne van hogy mi mikor erkezik.
Orulok hogy talaltal olcsobban.
Udv: Snoopy -
Def26
félisten

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
FuRiONight
üzenetére
Videók alapján nekem tetszik. Na meg erre vártam mióta megvettem a gépet.

-
Snoop-y
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Miert is nem?
Amugy nem felejtettel el lemondani valamit? Nem mintha nekem ez problema lenne de ha mar szobajott a megbizhatosag gondoltam megemlitem. -
FuRiONight
addikt
A Playstion 3 Super slim a legújabb modell a playtation 3-ból, ezeket az idei évben kezdték el gyártani.
A fontos szerintem, h a sony matrica rajta legyen, és minden papirja (garanciával kapcsolatban) minden rendben legyen.
leslieke: lhet én is megveszem, bár pc-n csak 2 hétig kötött le, ez azért más lesz szvsz.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
FuRiONight
üzenetére
Diablo 3-at valaki megveszi PS3-ra
Én igen, már az előrendelés is megvan.
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Úgy döntöttem így a generáció vége fele megválok az Xboxomtól és megpróbálom becserélni egy PS3-ra. A Super Slimeket keresem, találtam is egy-két hirdetést ahol hajlandóak cserélni, de gondoltam jobb előbb tájékozódni.

Kb. mióta gyártják az 500GB-os Super Slimet?
Sonynál mi kell a garanciához és alapból hány év jár hozzá?Első hsz.
Van valami egyéb ellenőrizendő, azonkívül, hogy bekapcsoltatom, elindítok egy játékot rajta? Pl.: szériaszám elárul valamit? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nem kivétel, őt ajánlottam én is, és ugyanabból az indokból lett törölve, mint raziel01-é.
-
raziel01
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Akit én linkeltem az is az volt, tucatnyi pozitív értékeléssel.
-
raziel01
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Pedig az. Megmondta nekem a moderátor Úr, hogy ha belinkeled direktben a hardveraprós hirdetést akkor az reklám. Csak hivatalos boltokat lehet linkelni.(zavvi, game, stb)
Én hsz-em is azért lett törölve, mert linkeltem valakit aki megbízható eladó. -
james001
veterán
válasz
kexksz
üzenetére
Igen az a legjobb,a magyar szerintem még mindig nincs "kiforrva" annyira. Nem is tudom mikor lesz egyáltalán magyar feliratos a Store
Ígérik már jó ideje...leslieke: Lehet,igazából ezt reklámozásnak is lehet venni,ha a modiknak zavarja a szemét akkor nyugodtan töröljék

-
saltrock
tag
Köszönöm a választ, és segítséget.
Olvastam a Pulse-ról is, bár arról elég keveset tudok. Ami annál nagyon vonzó számomra, az az, hogy wireless. Esetleg még telefonnal is tudnám használni zenehallgatásra? Persze ez egy másodlagos dolog, az első az, hogy játékra tökéletes legyen, jó térbeli hangzás, jó mikrofon, kényelmes viselet. 
@ kexksz: köszönöm a tapasztalatod.
-
kexksz
addikt
-
saltrock
tag
Konzolokszervize.hu-ról érdemes headset-et rendelni? Ott találtam most délután, egy Tritton ax720+-t. Van esetleg valakinek tapasztalata az üzlettel? Sok embertől olvastam itt a fórumon, hogy szerviz szempontjából nem a legjobb, viszont mint bolt jó. Tudtok segíteni?
Turtle Beach PX5-ről vélemény? -
kexksz
addikt
Rendeltem egy Super Slim 500gb + Last of Us bundlet, szóval csütörtöktől én is csatlakozom hozzátok. Remélem nem bánom meg.
90 napos PS+-t hol érdemes venni? Amazonon 18 dolcsi, de nem tudom, hogy az jó-e magyarhonba. -
törölt tag
-
dilipok
veterán
válasz
NeoExDeath
üzenetére
ez csak a uk accounttal es telefonnal mukodik.
-
saltrock
tag
Sziasztok!
Rosszul jártam, mert ami az 576-nál volt headset (Tritton Ghost Recon Edition) azt hiába rendeltem meg, már nincsen az üzletben. Beszéltem velük, nem is lesz valószínű. Több üzletet is felhívtam már, de mindegyiknél az volt a válasz, hogy nincs, nem lesz. Néztem kifutó széria talán. Várható, hogy kijön újabb modell? Vagy törődjek bele, s vegyek valamit 10-15 k-ért? Szeretném most már mihamarabb lezárni ezt a headset-es dolgot...
Köszi -
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Pár napja jött egy levél a Sonytól, az alábbi tartalommal:
"Did you know you can now top-up your Sony Entertainment Network wallet with your mobile?
From 2nd July 2013 you can top-up your wallet through the Sony Entertainment Network Account Management website and the PlayStation®Store on the PlayStation®3."Magyarán tudunk a Store-os walletba pénzt tölteni a mobil számlánkról. Ezt próbálta már valaki? A T és a Voda elvileg működik vele.
Bővebb infó: [link]
Szerk:
"Your mobile SIM card and your SEN account must both be registered in the UK to add funds to your wallet via SMS."Ez nem kecsegtet sok jóval

-
DM-Fan
nagyúr
válasz
CrazyMax
üzenetére
A HDMI-kábeleket már jóideje tilos verziószámmal jelölni, mert a verziószám csak az aljzatokat jelöli. A HDMI-kábelek 5 kategóriába sorolhatók: standard speed, standard speed with ethernet channel, high speed, high speed with ethernet channel és automotive kábel.
Neked egy sima high speed kábelre van szükséged a 3D-lejátszáshoz (az ethernet channel csak akkor kell, ha netet akarsz megosztani a készülékek között).
Alapvetően HDMI 1.4-es aljzat képes 3D-t továbbítani, de a PS3 kivétel, szoftverfrissítéssel anno megoldották a 3D-képessé tételt. Ha az erősítődön csak 1.3-as aljzatok vannak, akkor nem 3D-képes és ebben az esetben a PS3-at közvetlenül kell a TV-re kötnöd.
-
CrazyMax
tag
Mindenkinek köszönöm a kimerítő válaszokat! Tényleg sokat segített.

Már csak egy kérdésem lenne. Legalábbis amíg nincs meg a PS3-asom.

HDMI kábel:
Tudtommal 3d hez 1.4 es hdmi kell kép+hang (vagy az csak akkor kell, ha erősítőbe akarom dugni és onnan a tv-re)
. A ps is támogatja az 1.4-et. Csak mert ha nem, akkor ugye 1.3 gondolom az is elég. -
petya1992
tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
okok majd este fele most már szétjátszottam az agyam vele

-
A`rpi
addikt
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Ha lejár a plusszod, és el tudod kérni a lemezt barátodtól ugyan onnan tudod folyatni ahol abba hagytad, viszont hiába van fent a gépeden plusszos BF csak lemezről tudsz vele játszani majd.
-
petya1992
tag
Valaki aki esetleg játszott multiba a Mortal Kombattal (2011) az leirná, hogy nála laggolt-e?, kegyetlenül laggol a multi része. Talán lehet nálam van a gond, de neten játszhattlan.

-
NeoExDeath
aktív tag
Leszedtem én is a BF3-at a Plus-ból, elképesztően bejön. Anno megvettem PC-re, ahol hatalmas csalódás volt a játék, a túlbonyolított, instabil, bugos PC-s működés miatt. Egyszerűen felüdülés végre simán, gördülékenyen játszani a játékkal végre PS3-on (multiról beszélek).
A Plus-om azonban nemsokára lejár, viszont van egy ismerős akinek megvan lemezen a játék. Arra lennék kíváncsi, hogyha a Plus lejárta után berakom a lemezt, tudok-e online játszani, úgy hogy minden eddig elért eredményem fejlesztésem megvan is vihetem tovább? Szerintem elvileg igen, csak nem tudom a lemezes játék nem köti-e magát az eredeti felhasználóhoz, vagy ilyesmi...?
A másik, hogyha a lemez bentvan a gépben, a letöltött, felpeccselt BF3 el fog indulni?

-
csab2
veterán
A Game Data Utility pontosan mit takar?
A PSN+-os Uncharted3-at most töröltem le a játékok közül. Csak 4 GB volt. A Game Data Utility-ben volt egy 34 GB-os fájl. Most ez hogy van? Játék közben én nem találtam semmilyen 3D-s videót, sőt még fejezetet sem tudtam válaszani. -
privacy99
senior tag
válasz
CrazyMax
üzenetére
Melegedéssel nem lesz gondod, ebben biztos vagyok. Azért egy ekkora mennyiségben termelt cuccnál figyelnek erre. Majd 2-3 éves korában kitisztítod és újra mehet
Bár nekem lassan 3 éves és soha nem foglalkoztam vele, volt hogy napokon át ment, mert bealudtam játék közben és másnap folytattam stb..Sundesz - Remélem igazad van
GT6 akkor szerintem játszik, mert az 5 és a 4 sem volt meg. De azt elképzelhetetlennek tartom, hogy a GTA 5 ne jönne PS4-re is a későbbiekben. Azért egy GTA életciklusa meglehetősen hosszú, a 4-nek pl. 5 év. Én biztos vagyok benne, hogy PS4-re jönni fog a "HD" verzió. Csak nem várnak 5-6 évet egy GTA-val, hogy legyen PS4-re is.Egyébként ha a GTA 5 nem jönne PS3-ra, és a PS4-et egy GTA 5 szettben árulnák, az nem kevés vevőt jelentene azonnal
De szerencsére PS3-al hirdetik mindenhol, meg PS3-as szettben jön. -
Mister_X
nagyúr
válasz
FuRiONight
üzenetére
újonnan
-
raziel01
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
De újonnan már csak az van, úgyhogy nincs választás.
Nekem egyébként a fehér superslim tetszik. -
FuRiONight
addikt
válasz
nokia párti
üzenetére
Nem hiszem, h sokkal hüvösebb lenne a superslim mint sima, mivel tudták h kevésbé melegszik, ezért a hűtés is kisebb rajta. Az anyagminőség és az egész.. hát sztem csúnya nah..
-
nokia párti
őstag
válasz
CrazyMax
üzenetére
"Olyan kérdésem lenne, hogy a PS3 super slim 500gb Mennyire melegszik?"
Nyilván a kissebb csíkszélesség miatt kevésbé melegszik, mint elődjei. Azonban a drágalátos Sony azt nem említi meg, hogy már anyag szinte alig van benne, és a hűtését is lebutították. Ettől függetlenül vedd meg nyugodtan, fogyasztás és csíkszélesség szempontjából azzal jársz a legjobban. -
raziel01
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Huhha ez váratlan volt.

Kb péntekre vártam volna.
Amúgy nagyon szívesen.
-
FuRiONight
addikt
Most érkezett meg zavvi-ról a God of War: Ascension
Köszönöm raziel01-nek a segitséget!

Multiban tolhatjuk ha vkit érdekel!

-
CrazyMax
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a PS3 super slim 500gb Mennyire melegszik? problémásabb mint az xbox360 slim? Mert mostanság (szeptember legkésöbb) készülök venni egyet a boxom helyet (melyett fájó szívvel de eladtam). De Ps-ekben abszolút kezdő vagyok. (ps2 -öm volt, mikor még az volt a csúcs
)Illetve a gyári blu-ray filmek és 3D filmek mennyire mennek rajta simán?
Vagy arra a célra inkább asztali lejátszót?Ja még valami. Az alap csomagban van valami kontroller töltő is, vagy azt külön kell venni?
-
Sundesz
addikt
válasz
Akos2110
üzenetére
TV alatt is lehet, lényeg, hogy középen legyen, legalábbis tanácsos. A kamerafejet meg lehet mozgatni fel-le, jobbra-balra. Egy darabig én is TV alatt használtam és teljesen jó volt.
#45202 privacy99: Idén azért van/lesz egy pár jó PS3 cím (LoU, Beyond, GT6). Egyébként én úgy hallottam, hogy PS3 a lead platform a GTA 5-nek és azon szebb is lesz állítólag. Hát, hiszem, ha látom.
-
Akos2110
tag
Aki rendelkezik move-val megtudná mondani, hogy a kamera mennyire kényes? Úgy értve, hogy annak kötelezően a tv felett középen kell lenni? (hely miatt lenne fontos)
Előre is köszi. -
raziel01
veterán
-
tDr1v3r
veterán
válasz
privacy99
üzenetére
Nem hiszem hogy jönni fog PS4-re, vagy a másik két nextgen-re... utólag ha jön valami az a PC-s port lesz, jó persze ezt előre nem tudhatjuk de szerintem nem adják ki az új gépekre.
Érdemes megvárni szvsz, ha nem tetszik a játék sebesságe, lesz mivel eladnod a gépedet.

(#45213) raziel01: Szerintem tök ugyanaz framerate-ileg, inkább csak zavaró hogy ez is 30 FPS-re van belimitálva...
-
Ghard
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Semilyen pass nem jár hozzá, mivel alapból digitális a plusos.
Az online pass arra jó hogy neten játszhass dobozos játékokkal, a BF3 prémium teljesen más, ezzel kapod meg az összes dlct.
Leszedtem kíváncsiságból, de konzolon nagyon ronda, ráadásul a framerate-el is küzd rendesen. -
Brian_GT
őstag
Aki letöltötte a BF3-at plusról...leszedtem a játékot, felraktam...indításkor rögtön rakja az 1.09es patchet. Kérdésem az lenne, hogy mivel jár hozzá free sesson pass, akkor az összes kieget megkapom hozzá...pl ez a back to karkand vagy mifene stb.??? Mert jelenleg ezeket nekem mind fizetősnek mutatja a store.
Vagy attól, hogy adtak hozzá s pass-t nem egyenérétkű a premium editionnal???
-
törölt tag
válasz
privacy99
üzenetére
Lehetséges ,de inkább legyen meg az állandó FPS minthogy jobb grafikával laggoljon a játék.
Én meg most azért nem fogok azonnal PS4-et venni mert ott jó a grafika
Rengeteg PS3 játék vár még kijátszásra. És talán a PS4 megjelenésével egy picikét hátha olcsóbbak is lesznek 
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy (pár) kérdésem. Azt ugye tudjuk, hogy a GTA 5 jönni fog PS3-ra első körben. Sokan ezért tartják csak meg, és nem adják el. Én majdnem eladtam, de emiatt én is megtartottam. Azt nem értem, hogy már a 4 is éppencsak nem akadt a PS3-on, az 5-öt hogy tudják kihozni rá?
Illetve, szerintetek lesz PS4-re is a GTA 5? Esetleg sokkal jobb minőségben?
Tehát valószínűleg PS3-ra egy low grafikájú verzió jön, aztán fél évvel később max. egy very high-nak megfelelő verzió jön PS4-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ígérik már jó ideje...

Azt hiszem nem bánom, hogy jó 4 hónapja előrendeltem