- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
A Coral az detect-re van (még nincs, mert az itt nem szempont), a GPU meg átkódolásra. Szal... most még bírja a CPU is röhögve, de tervben van még 2 kamera.
danih + tasiadam: jah, már egy pár hete birizgál, hogy kellene váltani. Aprós újonc nem válaszolt (egy hete volt, de azóta sem), pedig ott voltam épp a városában, félkonfigja jó lett volna alapnak. FX vagy LGA1200 lehetne ár/értékben és tudásban nekem való (nem igaz, 99%, hogy overkill lenne, de kell
). Ha ezeknél működne a host-frigate-win hármas IGP-vel, az fain lenne. Frigate-nak még nem fontos, win-nek meg kb. 18h-tól 24 h-ig kell, akkor dolgozik az asszony (és esetleg videózik is), de ilyenkor a frigate latency tökmindegy.
markussandor: yepp, ahogy Kutga írja, a PVE-t annyira széthegesztettem, hogy ehh... de közben szerintem -videót nézve- kiderült, h valószínűleg mellé nyomtam az LVM kérdésnél és felülírta az LVM.conf-ot, majd ebből következően a grub is ment a levesbe.
Csinálok egy Clonezilla mentést és próba.Erről jut eszembe, LVM-es rendszert Ti mivel mentitek? Clonezilla nem lájkolta és live linux alól nem fértem hozzá, ami amúgy hasznos, ha mondjuk valamit csak át kell írni (network vagy többnyire az fstab öli meg a boot-ot).
Köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest