Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz rgqjx #4163 üzenetére

A Coral az detect-re van (még nincs, mert az itt nem szempont), a GPU meg átkódolásra. Szal... most még bírja a CPU is röhögve, de tervben van még 2 kamera.

danih + tasiadam: jah, már egy pár hete birizgál, hogy kellene váltani. Aprós újonc nem válaszolt (egy hete volt, de azóta sem), pedig ott voltam épp a városában, félkonfigja jó lett volna alapnak. FX vagy LGA1200 lehetne ár/értékben és tudásban nekem való (nem igaz, 99%, hogy overkill lenne, de kell :B ). Ha ezeknél működne a host-frigate-win hármas IGP-vel, az fain lenne. Frigate-nak még nem fontos, win-nek meg kb. 18h-tól 24 h-ig kell, akkor dolgozik az asszony (és esetleg videózik is), de ilyenkor a frigate latency tökmindegy.

markussandor: yepp, ahogy Kutga írja, a PVE-t annyira széthegesztettem, hogy ehh... de közben szerintem -videót nézve- kiderült, h valószínűleg mellé nyomtam az LVM kérdésnél és felülírta az LVM.conf-ot, majd ebből következően a grub is ment a levesbe.
    Csinálok egy Clonezilla mentést és próba.

Erről jut eszembe, LVM-es rendszert Ti mivel mentitek? Clonezilla nem lájkolta és live linux alól nem fértem hozzá, ami amúgy hasznos, ha mondjuk valamit csak át kell írni (network vagy többnyire az fstab öli meg a boot-ot).

Köszi mindenkinek :R

Új hozzászólás Aktív témák