- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nah, még egy dolog: docker konténerekhez kell felraknom egy linuxot, csak úgy támogatja?
Vki említette az AdGuard Home-ot, docker nélkül azt hogy? Saját VM mindennek?
...ahogy olvasom igen, bár vki kipróbálta és fut Proxmox mellett is, de csak root-ként, ami nem túl szerencsés.
Ezzel felmerül a következő kérdés (nézzétek el, Proxmox nekem új, a klasszikus virtuális gépeket használtam eddig, ahol azért volt kompromisszum és teljesítmény csökkenés egy natív installhoz képest): fogyasztásban, erőforrások elosztásában miért jobb ez, mint mondjuk egy headless Fedora linuxra bízni a dolgokat, amin telepítve futhatna a sok bármi?
Nem kötekedem, csak nem értem. Azt értem, ha mondjuk többféle OS-t használnék, akkor ezzel managelni a sok VM-et jó, de mit nem olvastam el erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filmvilág
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Hardcore café
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest