Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PepeDon

tag

Régebben olvastam a fórumot, minden egyes hozzászólását, de mostanában nincs időm (ahogy játszani sincs). Amit észrevettem. A régi (3-6 hónappal ezelőtti) brigád kezd lemorzsolódni (a fórumba bele-bele olvasva). A bugok épp úgy ott vannak, mintha 2 hete jelent volna meg az első béta. A maradék emberek vagy vérprofik lettek, mert annyit játszanak, vagy kezdők akik most ismerkednek a pályákkal (esetleg még nem játszottak annyit, hogy elmenjen a kedvük).
    Fellépve tapasztaltam is, hogy kevesebben játszanak (igaz reggel van) és az a kevés szoba is 1-2 futamra tele, majd kezdenek ki-ki lépni. Mindenki csak a kedvencen pályáján megy és kész. Oda várja az ' áldozatait'. Jó lenne mondjuk automatikus és véletlen pályagenerálás, minden futamra. Úgy elég érdekes lenne, bár a mostani játékosok (akik 1-1 pályára specializálódtak) biztos nem értékelnék és nem kapcsolnák be.
    Még megvárom az európai bemutatót a magyar lokalizált változatot és utána eldöntöm marad-e. Addig is 1-2 hetente megyek 1-2 futamot, bár olyan nagy élvezet nincs benne, mint régen.

Új hozzászólás Aktív témák