Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shad0w

senior tag

válasz MaciG #9417 üzenetére

Még mindig tartom magam ahhoz, hogy amíg nem csinálják vissza amit elkúrtak, addig nem játszódom vele, mivel ebben a formájában engemet nem szórakoztat, sőt...
    Ha most játszanánk nem lenne olyan élvezetes, mint réges régen volt vala, mivel kijöttem már a gyakorlatból... :)

Csakhogy ne rázza meg itt a népet inkább én szólok előre. Elfogok indulni az Ausztrál ligán, mert továbbra is bízom benne, hogy megembereli végre magát az Invictus és nem kúrja szét tovább és ha eljön ez a pillanat akkor biza visszatérek. Addig is kell gyűjteni a javakat, hetente 20 percet pedig megér. Akik azon aggódnának, hogy ezzel mástól veszem el a lehetőséget/nyereményt azoknak felhívnám a figyelmüket, hogy az előző ligán (UK-n vettem részt, de a többin se volt más a helyzet) mindössze 8-an maradtunk az utolsó futamra. Ráadásul most nem fogok rá készülni, szal esélyem se lesz tütüt nyerni, de ha mégis, akkor megígérem (hát még meggondolom ;] ), hogy az aktív játékosoknak hagyom.

Most nézem, hogy van vmi patch. Megyek megnézem történt-e érdemi változás. :)

Új hozzászólás Aktív témák