Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BloodPandus

csendes tag

Gyerekek, szitu van.

Cimbimmel csináltunk tesztet.
    Engem az érdekelt nagyon, már egy ideje, hogy suttyó surmók hogyan képesek minimális szinttel legyőzni pl TA- ban úgy, hogy sokszor faltól fűig mennek... és mégis jobb a köridejük, mint pl nekem... (semmi arcoskodási szándékom nincs, csak tisztában vagyok azzal, mit tudok... van nálam sok jobb is)
    Jelenleg 29-es szinten vagyok, AP-m sosem volt, és 2003-ban játszottam utoljára billentyűn.

Akkor vettem egy hibás rugós kormányt, lett bele egy kis élet "rugdosva". Ő tavaly halálozott el végérvényesen.
    Azóta egy jónak mondható Saitek R440-em van (a MOMO nekem nagyon nyúlós), és azóta is kapja az ívet, érezni is már rajta. Kezd lógni, meg zörögni a kanyarokban... , ettől függetlenül pontos, még mindig.
    A rugóssal végigtúrtam a STTC-től kezdve a TOCA-ig mindent, megcsináltam a Richard Burns Rallyt (rohadt nehéz volt), az NFS-ből a Most Wantednél szálltam ki, mert nem bírta már a vas.
    Jelenleg futtatom a CRC-t, a Street Legalt, az LFS-t,a Flatout2-t és az rFactort állandóra. (a Colin Dirt-et sem bírja már a vas, pedig az is jó lenne...)

A teszt:
    Mivel közel reális köridőket, és szinte azonos íveket a TA-ban lehet menni, így nyomtam 2*60 kört, és a cimbim (akit annyira nem érdekel az egész, de segít, mert jó gyerek, és különben is lakótárs itt kinn, németben, munka után más dolgunk sincs...) minden körben írta az időmet, mennyi benyám van, satöbbi. Nem utolsósorban itt ziher egyformák az autók, tehát itt a tuning sem játszik.

Mivel marhára zavart, hogy néha olyan időket tudok menni-, még profik ellen is, hogy az már nekem is tetszik,- és ez sok alkalommal vérző kormánnyal sem jön össze kezdők ellen (most jött tankolásból, és gyorsabb, mint az én 1/4 tankos gépem) pár bújtatott kérdés után megvan a válasz, ami viszont nekem nem tetszik:

Aki nagyon jó, az mind BILLENTYŰVEL és FULL SEGÍTSÉGGEL nyomta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsit dühítő a dolog számomra, aki valóban tanulni, és szórakozni akar, hogy jön néhány suttyó, és lehetetlen nyerni ellenük.
    Az én beállításaim: FFB 78%, és minden segítség kikapcsolva, kivéve a kuplungot, mert az automata, valamint a váltóm semi módban van. Ilyesmi beállításokkal játszom minden játékban már évek óta. Szerverekről sem akartak lerugdosni, mert esetleg nem vagyok elég gyors.
    És itt esélyem sincs, ha olyan ellenfelem van, akinek kormánya sincs.

A teszt csak úgy igazi, ha van ellenteszt, ennek lett vége ma.
    A kormányt beraktam a sarokba szomorkodni, és 5 év óta először billentyűvel kezdtem megint.
    TA, 2*60 kör satöbbi...
    A végeredmény meglepett, de nagyon.
    Saját magamhoz képest, a 2*60 kör alatt a legrosszabb köridőm is cirka 5 tizeddel volt jobb körönként, mint kormánnyal ugyanaz a kör (pl tankolás utáni kijövős).

Ezek után két dolgot mondok:
    A billentyűsöknek aránytalanul sokat segít a játék.
    Én nem fogok segítséget állítani magamnak, mert más területen is megállok nélküle. (és a gerincem magammal szemben sem egy meztelencsigáé...)

Én és hasonszőrű társaim, ez a játék megint nem nekünk lett kitalálva, hanem a 15 éves gombnyomogatóknak.
    Ennek ellenére közdök, gumiszakadtáig...

Írni kéne az Invictusnak (vagy a fejlesztőknek) ebben a témában. Feltéve, hogy nem direkt van így.... :(

Egyéb észrevételek:
    Kedvenc pályám a MUD. Sajnos sok kanyar laggol (minden autóval), főleg az erősebben visszafordítók, de ha tudok, csinálok róla képet is.
    A chat részből a régi kéne vissza. Gyorsabb is volt, meg kezelhetőbb is.
    A szobáknak ez az új kinézete csak lassítja az egész room dolgot, a gép a grafikával van elfoglalva, és nem azzal, hogy ki van éppen ott, és mije van, és egyáltalán, mit is akar ott...
    Vagy a bodykitt legyen olcsóbb, vagy a tuning drágább, mert ez így nagyon aránytalan.
    A második esetben nem kéne 10 perc gáma után cirka 5-600 RP-vel befejezni a versenyt, mert akkor nem megyek arra a pályára. SEM.

Kellene már az új Nascar pálya.

Hirtelen ennyi, majd holnap átnézem, és még fűzök hozzá, ha eszembe jut valami.

Az időlimitről meg annyit, hogy előbb megírom jegyzettömben, átnézem, kijavítom az elgépeléseket, majd bemásolom ide.
    Persze, csak a nagy lélegzetvételűeknél...
    Ez is az volt... :)) :DD :)) :))

Új hozzászólás Aktív témák