Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY
üzenetére
Wangán nagyon sok tényezőtől függ az, hogy milyen időt mész. Ott a váltó, nem mind1 abból milyet teszel fel, ott a nitro (lvl4-es), azt se mind1 milyen fordulaton adagolod neki. Rajtnál se mind1, hogy indulsz (nem feltétln a csuma gáz a jó, tegnapi ligafutamon pl. D0C úgy kirajtolt, hogy én csak pislogtam, pedig nem volt speedbugja mert késöbb sikerül megelőznöm). És még nem is beszéltem arról, hogy jobb időt lehet menni ha manulási váltót használsz. (ne sokkal ,de jobbat, ha jókor váltasz. Mondjuk kanyarosabb mapon már elég érdekes ara is figyelni
) Szvsz így már majdnem megvan egy 2-3 sec-el jobb idő, persze azt egy szóval se mondtam hogy nem áll fenn a speedbug lehetősége.Majd ha játszól akkor a játékban írj rám ,mert én is tegnap aktiváltam egy accos bulát és akkor dönthetnénk pár rekordot
(vagyi megpróbálnánk
), ha 2-en megyünk akkor leglább nem csak 2 kört enged...
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Szvsz így már majdnem megvan egy 2-3 sec-el jobb idő, persze azt egy szóval se mondtam hogy nem áll fenn a speedbug lehetősége.
(vagyi megpróbálnánk
), ha 2-en megyünk akkor leglább nem csak 2 kört enged...