Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziaztok!
Lenne egy kérdésem nekem eszembe jutott egy jó ötlet!Mi lenne ha Lenne egy olyan hét ahol van 2db AP-szerzés.Nekem egy AP-s jutott eszembe elég nehéz de leirtam paja1-nek.
Azt irtam le neki,hogy volt régebben egy olyan event amiért elég sok AP-t lehetett kapni asszem 1k AP felett.Olyan event volt,hogy 5 játékost be kelett szervezni a játékba.Na nekem rögtön az jutott eszembe,hogy elmegyek suliba és reggelek minden gépen 30 gép van a suliba hehe: De utánna volt irva,hogy ellenörzik,hogy egy Ip-cimröl van-e reggelve meg,hogy játszol-e.Megkérdeztem,hogy nem tudja megkérdezni a nagyfőnököktöl,hogy nem lehetne-e ujraéleszteni egy mai dátummal vagy későbbivel.Még nem tudom,hogy mit mond paja meg a nagyemberek-sem.De remélem azt mondják,hogy oke csináld meg.És igy szolnánk kiirnánk itt a Prohardveren az event-et mert nem hiszem,hogy a magyaroknak van AP-ük.Már boccs de a Magyarok olyan hülyék mert mindenröl lemaradnak.Szerintem ha van vagy 15 embernek Ap-ja a 200-bol.És most ezzel az event-el lehetne azt a 15 jatekost gyarapitani!!
Mi a vélemyényetek???
Üdv: KisvárdaiBoccs a fogalmazásért ha rosszul van meg a helyesirás miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Pánik a memóriapiacon
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Filmvilág
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest