Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PepeDon

tag

válasz mazda626 #4981 üzenetére

Kisvárdait bízd ide. Majd kicsit elbeszélgetek vele. Egyébként nem kell foglalkozni vele, hogy várj meg. Érdekes mert mikor ott vagyok náluk és játszik sose írogat ilyeneket, hogy várják meg, max nem TA pályán a célnál.

TA:
    Ahogy észrevettem a rating változás ki/be kapcsolása eléggé elvitte a játékot. Régebben mindenki hajtott, hogy megelőzze az előtte lévőt (ne csökkenjen a ratingja), most meg elég csak körbe-körbe menni (clean sector jutalomért). Az nem is érdekli az embereket, hogy megelőzzék egymást, hanem inkább, hogy mellette ne tudjanak elmenni. Mostanában elég sok az e-f kategóriás, akik csak arra mennek, hogy kilökjék akik meg akarnák előzni őket. Pro verdával nem nagy élmény menni, mert ott az elején jól kell és csak tartani a pozíciót. Tankolás mindig fullra és kész a futam. A kihívás a rookie futamokon van. Főleg mostanában, hogy egyáltalán túlélje az ember :) . Szóval annyi lenne a lényeg, hogy jó lenne ha a rating változás ki/be kapcsoló kis gombocskát kivennék vissza. Szerintem jobb volt úgy, hogy állandóan változott.

Azért írtam a TA-ról mert mostanában szinte majdnem minden más futamon előfordul CTD. Tegnapelőtt az új 50-50 pálya 3. körében volt.

Új hozzászólás Aktív témák