Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  HEAT Online (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#4301) Plokijuma válasza Shad0w (#4298) üzenetére


Plokijuma
aktív tag

Én is megtettem sajnos...
Az elödöntő futam utolsó körében, az első helyről CTD (Crash to desktop) :W

Szerencsére volt remény futam, amolyan lucky loser féle, amit megnyertem, így a döntőben elvileg benn vagyok...
de félek, mert 5 CTD volt ma... eddig 2 hónap alatt volt 8.

(#4302) PaJa1


PaJa1
őstag

A döntőben csak a házigazdát dobta ki a gép :D

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#4303) Shad0w válasza Shad0w (#4298) üzenetére


Shad0w
senior tag

Mivel előrelátó voltam még anno a firssen feltelepített játékot betoltam egy rar-ba, így miután azt onnan visszamásoltam már nemvolt gond és el tudtam indulni az eventen. Ugye egy reinstall még mindíg tartana...

Hát Paja1 nyert. Én lettem a 3. :D , Ploki az 5. és Abnormal (Tibee) lett a 7. hogy csak a magyarokat említsem.
Ittvan képben a végeredmény és a replay a döntőről, annak aki meg akarná nézni. :)

És most alvás van. :)

[ Szerkesztve ]

(#4304) Plokijuma


Plokijuma
aktív tag

Szerintem erősen hanyagolni fogom a játékot egy ideig...(delete)

Jelenleg szvsz alkalmatlan komolyabb versenyek lebonyolítására a játék :(
Sajnos elég erősen jelen van a speedbug/gripbug/massbug vagy akármi... lényeg, hogy van, és erősen rombolja a játék élvezhetőségét. Nem hinném, hogy én vagyok ennyire béna, hogy versenyről versenyre körönként 3-5 másodpercet gyorsuljak vagy éppen lassuljak ugyanazon a pályán (hibátlan kört futva), amin már több száz kört is megtettem. Ez nem lenne gond, ha mindenkivel egyszerre, azonos módon történne (pl. változhat a pálya állapota), de sajnos eléggé össze-vissza történik ez. Semmi hírt nem kapunk ezzel kapcsolatba, sem ígéretet, hogy mostanság meg lesz oldva vagy hogy legalább dolgoznának rajta a fiúk. Nagyon zavaró, higgyétek el. Igenis, ez egy igen súlyos bug, ha tetszik, ha nem.

Nem lehet nagyon tovább folytatni a strucc-politikát, nem dughatjuk a fejünket a homokba a problémákkal kapcsolatban.Szép és jó, hogy magyar csapat (Invictus) fejleszti a játékot, de ez nem azt jelenti, hogy elnézőeknek kell lennünk. (támogatni, biztatni persze lehet őket, rájuk is fér, mert hatalmas munkát végeznek, de a nagyobb hibákat nem szabadna szó nélkül hagyni)

Az új pályák és kocsik helyett inkább bugmentesítéssel kéne törödni. Sajnos elég sok hiba van játékban és ebből egy-kettő igen komoly (CTD, gripbug). Szerintem már így is sok játékost vesztett a PT az említett hibák maitt, és sajnos lesz több is, ha nem tudják megtalálni a hiba okát. Az új, szép csili-vili autók nem fogják maradásra bírni a játékosokat. Arra ott van a need for speed és társai.

Lehet, hogy én veszem túl komolyan ezt a játékot, de mivel ez egy autóverseny, így a játékcéja, hogy hogy minél gyorsabban érjen az ember célba. A legfontosabb dolog az lenne, hogy azonos körülmények esetén tényleg azonosak is legyenek a körülmények, ne legyenek olyan tényezők, amik abszolút a játékostól függetlenek. (grip bug)

Jelenleg, hiába te lennél a legjobb, leggyorsabb azonos körülmények közt, de ha nincs szerencséd (gripbug), akkor esélyed nincs a győzelemre. Tehetsz bármit, de körönként 3-5 másodperc igen komoly különbség. Ha körönként párszázad lenne, az is sok lenne. (elég megnézni más játékokban. pl Trackmania Nationsban elég gyakori, hogy 10-20 játékos is egy másodpercen belül végez, itt valóban számít egy-egy század is, mert ez dönti el, hogy nyersz vagy vesztesz) PT-ben ennek a különbségnek 300-400 szorosa jelen van. Szörnyű.

Most kérdem én, ha valaki legyőz, akkor mi miatt győz le engem, mert jobb versenyző vagy mert csak szerencséje volt (gripbug) ? Egy autós játékban SOHA de SOHA nem szabadna felmerülni ilyen kérdésnek. Nem csoda, ha bárki is fog kételkedni az eredményekben.

Ha majd újra fel is rakom a játékot, eventeken egy jó ideig biztos nem veszek részt, felesleges. Ennyi erővel a fődíjat ki lehetne sorsolni. Nem számít a tudás... csak a szerencse. Ennek nagyon nem így kéne lennie. Szörnyű, hogy több hónapja jelenlevő bugokkal nem történik semmi.
Részemről ennyi, bocsi ha hosszú lett a hozzászólás, de már tele a hócipőm pár dologgal.

ui. Grat paja-nak az mr2-höz.

ui2:
Ráadásul a GM/GS-ek többsége úgytesz, mintha nem is lenne a speedbug és a játékost nézik hülyének, amikor ez szóba kerül. Remélem, hogy valójában, legbelül ők is tudják, hogy nem így van. Ha viszont tényleg nem tudnak róla, akkor nagyobb baj van itt...

[ Szerkesztve ]

(#4305) PaJa1


PaJa1
őstag

ELkészült az eventem kiírása:
http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=85712

Most olvastam a szép hosszu hszed. Írtam már, meg megint írok GMnek, mást nem tudok tenni... eredményre sztem április előtt ne számítsatok

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#4306) Amur válasza PaJa1 (#4305) üzenetére


Amur
addikt

szuper! megyek gyakorolni a cracer-rel,lesznek borulások az alappal rendesen :DD
lesz móka,kacagás ! már várom!

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#4307) Amur


Amur
addikt

a replay(rpl) kiterjesztést hogyan tudom lejátszani?

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#4308) Shad0w válasza PaJa1 (#4305) üzenetére


Shad0w
senior tag

Ööö, az direkt van így, hogy az elődöntőkben az első nemkap semmit? Legalább 5K RP-t kapjon sztm. Oké, hogy akkormár garantált neki a 3k RP, de ez még ígyis kevesebb, mint az elődöntős 2. hely, nembeszélve arról, hogyha CTD-t kap a döntőben akkor nemkap semmit.

(#4309) PepeDon válasza Plokijuma (#4304) üzenetére


PepeDon
tag

Sajnos ez mind így van ahogy leírtad. :(

A fejlesztőket kicsit védve.
A játék megrendelésre készült, és gondolom csak olyasmit pakolnak bele, amit meg is rendeltek. Na most ezzel nem azt akarom mondani, hogy direkt kérték, hogy legyen benne gyárilag egy véletlen csalás generátor, hanem ha a megrendelő pályát kér, akkor azt csinálnak, amikor kocsit, akkor meg azt. Szerintem nincs is idejük foglalkozni a bug-okkal, meg csak azokat javítják, amiket kérnek. A játék könyvtárában, van 3 fajta log fájl is. Én soha nem láttam, hogy egyet is elküldött volna (hosszabb kapcsolódás, és utána ürül a log tartalma). Tehát a fejlesztők beleépítették a lehetőséget csak épp nem használják ki. (a játék elején a töltőképernyőn látszik, milyen technikák vannak benne, trackir, speedtree,... ha jól tudom ami ott látható egyik se saját fejlesztés, bár még nem kerestem rá egyikre sem).
Szóval a log fájlok nagyban segítenék, főleg a CTD (hogy utálom ezeket az angol jövevényszavakat, főleg hogy nincs vagy csak nehézkes a magyar megfelelője) 'megjavításában', de szerintem a többi problémát is nagyobb eséllyel tudnák orvosolni, ha nem csak belső ellenőrzésre használnák a log fájlt.
A játék az USA piacára készült, ott szerintem vannak emberek akiknek fel se tűnik, hogy egyik versenyen így megy a másikon meg úgy. A CTD-t biztos észreveszik, de mivel olyan véletlen, és különböző gépeken jön elő, hogy log nélkül csak tapogatóznak a sötétben a fejlesztők.
Egyenlőre a népnek elég amit kap. Már akinek.
Engem már pl telepítés után, már az foglalkoztatott, mi lesz ha elérem a legfelső kategóriát? Akkor még arra gondoltam, hogy a köridőket lehet majd javítani (lehet csak szerencse kell hozzá), új pályák, új kocsik. Esetleg egy-egy külön szervert kap minden játékmód és azon lesz sokkal több választható pálya. Pályák csordogálnak (bár meg mernék esküdni, hogy ezeket a pályákat már láttam más invictus-os játékban, legalábbis bizonyos részeiket), az autók is (ezek közül is volt már más játékban is). Az előző invictus játék, amivel játszottam az L.A. Street racing.
Néhány autómodell (1-2 ismerős), ami szerintem hamarosan visszaköszön a játékban, lehet kicsit átalakítva. Mivel ezek már kész modellek, nem sok baj lesz velük, kicsit átrajzolják itt-ott. Persze lehet ezeket kidobják a kukába és teljesen mást rajzolnak.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Tehát ezek a képek egy másik játékból származnak. Bármi hasonlóság a PT autói és LA street autói között a véletlen műve, és az invictus-e :D .
A játék neve tehát L.A Street Racing, ha valaki be akarná szerezni :) .

(#4310) Shad0w


Shad0w
senior tag

Nekem meséltek vmi e-mailes eventról. Tudná azt linkelni nekem vki? Mert én nem találom. Köszönöm. :)

(#4311) mazda626 válasza PepeDon (#4309) üzenetére


mazda626
addikt

Jó játék?
Videk alapján a fizika is hasonló -> jó játék. :D
Szép a grafika is. Nézd, ha ezek a modellek bekerülnek tuti siker lesz, nekem bejönnek, szép a tuningjuk stb. Szóval jöhetnek autók is, ez a bug vagy valami nekem nem tűnt fel különösen, egyszer-kétszer ha előfordult. Mindig magyarokkal játszok, TA-t is, AMA-t hanyagolom, hetente nem kockulok vele sokat, max 3-4 órát így nem is unalmas és nem is zavaró.

Ha ennyire zavar ez az effekt, de a GM-ek tojnak rá, írjunk emailt magának az invictusnak, meghirdetjük sok helyen, különböző fórumokon és mindannyian aláírjuk, ha kell mellékeljük a profilt, topikot stb. Egy próbát megér.

Sajnálattal tapasztaltam, hogy az Invictus honlapjára ellátogatva egy teljesen angol nyelvű oldal tárult elém, .hu domainnél is. :(( Régebben volt egy letisztultabb, teljesen magyar nyelvű oldaluk. Ide is beleszólt a köcsög Aeria Games. :W

[ Szerkesztve ]

(#4312) PaJa1 válasza Shad0w (#4308) üzenetére


PaJa1
őstag

Ha bejut a döntőbe akkor igaz h kevesebb RPt kap, de a tárgyakkal az átszámított RP mennyiség több. Szal ha továbbjut akkor több RP mennyiséget kap mitn a 2. helyezett az elődöntőben

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#4313) PaJa1


PaJa1
őstag

má megint 5 perc :s
az íméles ap szerzős cucc

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#4314) MaciG válasza PaJa1 (#4313) üzenetére


MaciG
addikt

enekk most az a lényege, hogy meg kell hívni játékosokat a profilodon keresztűl??? (Invite a friend fülnél) Mert én ott már régebben próbáltam behívni arcokat ,de senki sem kapta meg a mailt...

[ Szerkesztve ]

BANZAII

(#4315) Shad0w válasza PaJa1 (#4313) üzenetére


Shad0w
senior tag

Jól értelmeztem, hogy kell küldeni 10 e-mailt és egyet a contest@aeriagames.com-ra, hogy lássák ők is? Az számít ha én magyarul írom meg a mailt?

(#4316) Veg1ta válasza PaJa1 (#4313) üzenetére


Veg1ta
tag

A 3. pontban mit jelent a Blind carbon copy?

Utálom amikor kiírod, hogy "utálom ha nem válaszolsz a privát üzenetre" és azért utálom, mert Te sem válaszolsz...

(#4317) Stig20 válasza PaJa1 (#4305) üzenetére


Stig20
tag

Na ide 1000%, hogy megyek majd. Addig én is gyakorlok a kis borulóssal. :)

(#4318) PaJa1


PaJa1
őstag

Simán kell írnod legalább 10 lezőpartnerednek, nem az aeriás profilon kersztül, amiben nyomod a szöveget h milyne jó is ez a jaáték, linket adsz benne a játékhoz és beleírod az aeriás profilod címét is.
1 emailt kell küldeni, legalább 10 címzettel és a BCCbe az aeriát kell írni
A BCC az olyan h az is megkapja akit ide beírs (másolatot kap) de a sima címzettek ezt nem látják, hogy erre a címre is küldtél levelet. Náluk a többi címzettnél ez nem jelenik meg.

Érdekel titeket h mit fogalmaztam meg a GM,GSeknek a buggal és a disconnect és játékösszeomlással kapcsoaltban?

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#4319) ABnormal válasza PaJa1 (#4318) üzenetére


ABnormal
őstag

Érdekel titeket h mit fogalmaztam meg a GM,GSeknek a buggal és a disconnect és játékösszeomlással kapcsoaltban?

nagyon,lehetőleg magyarul...

(#4320) Shad0w válasza PaJa1 (#4318) üzenetére


Shad0w
senior tag

Aza BCC magyarra lefordítva akkor a "rejtett másolat". Na már tiszta minden, köszi. :)

Perszehogy érdekel. Azis érdekelni fog amit reagálnak a fejlesztők. Már azis elég lenne ha jelét adnák annak, hogy foglalkoznak vele.

(#4321) Plokijuma válasza PaJa1 (#4318) üzenetére


Plokijuma
aktív tag

Biztos sokakat érdekel, de jobban érdekelne a válaszuk...

(#4322) Veg1ta válasza PaJa1 (#4318) üzenetére


Veg1ta
tag

A Disconnect-es rész nagyon érdekel, mert éppen 1 perce TA, első hely 12. kör T-Fosline megszakadt.... :W :W Persze tegnap játszottam vagy 15 TA-t, szinte mindegyikben kilöktek így utolsó helyekről küzdtem fel magam, olyankor bezzeg nem szakad meg, csak ha első vagyok! :O

Utálom amikor kiírod, hogy "utálom ha nem válaszolsz a privát üzenetre" és azért utálom, mert Te sem válaszolsz...

(#4323) Amur válasza Shad0w (#4310) üzenetére


Amur
addikt

Kösz a tippet Shadow,meg Pajának a forditási segítséget,én is elküldtem mindenkinek aki szóba jöhet,várom az AP-t! :)

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#4324) vizibal válasza Amur (#4265) üzenetére


vizibal
tag

Létrehoztam egy pHtorque nevű klánt, ahol szívesen látok minden prohardver-tagot.

Ui.: Remélem nem baj, hogy felhasználtam a PH-logót. Ha ez jogsértő, vagy bármi egyéb, szóljatok és lecserélem vmi másra.

Üdv, Balázs

(#4325) Veg1ta válasza Amur (#4323) üzenetére


Veg1ta
tag

És milyen nyelven írtad a levelet?

Utálom amikor kiírod, hogy "utálom ha nem válaszolsz a privát üzenetre" és azért utálom, mert Te sem válaszolsz...

(#4326) MaciG


MaciG
addikt

És én hogy tudom bebizonyítani hogy kiküldtem a 10 mailt?

Amúgy szerintem ezek a kifagyások,asztalra ledobálás összefügg a win.-al is , hogy milyen régi. Nekem folyton bajom volt vele (napi 4-5 fagyás). Péntek este újratettem a wint ,és azóta tökéletesen fut, 1x se volt vele semmi baj (Persze nyilván nem lehet minden héten újrapakolni a win-t ,de ez is egy alternatíva :D Kíváncsi vagyok meddig bírja :K

[ Szerkesztve ]

BANZAII

(#4327) Shad0w válasza MaciG (#4326) üzenetére


Shad0w
senior tag

Azzal hogy berakod a rejtett másolatba a contest@aeriagames.com-ot. És nemkell a fórumba postolni a profilod linkjét, aztis az e-mailbe kell beleirni.

(#4328) mazda626


mazda626
addikt

Ez az emailes free AP érdekelne. Yahoo mailnél hogyan kell több embernek levelet küldeni? To:-hoz hogy kell írni a címeket? Sohasem szoktam levelzőpartner címeket kreálni, hogy hozzá tudjam adni.
Milyen nyelvű legyen a meghívás?

(#4329) ABnormal válasza Shad0w (#4303) üzenetére


ABnormal
őstag

a replayt hová is kell másolni? mert nem játsza le... :(

(#4330) BaliJack


BaliJack
aktív tag

Sziasztok!

Kezdem osztani Ploki véleményét...

Első indításkor bezúzok versenyre, kábé 10 másodperc után hang elmegy vhova, irányítás meg a másik irányba: alig tudtam korményozni a verdát billentyűkkel.
Verseny lemegy, kilépek, visszalépek (mert ez korábban segített az elnémuláson), most nem.
Kinyírtam a kormány drájverét, hátha az zavar be a hangba (már mindent feltételezek :D), elindítom, okés.
Lement egy izgis verseny Béródon, sikerült egy srácot óriási csatában magam mögé szorítanom az utolsó körben úgy, hogy volt vmi a hát izsákjában :D, amitől narancsszínű kupola borult a verdára. Király! :DD
Most mentem volna egy versenyt Kidney-n, erre CTD... :(

Nem vagyok egy olyan versenyző, aki nem tudja hova tenni a trófeákat a győzelmekért, nem is így játszok.
Csak szeretném élvezni a versenyzést!

Elindultam az egyik futamon RX-7-ért, hátha nem utolsó leszek, de amint az fps-számlálóra néztem tudtam, hogy max akkor indulok el megint vmilyen versenyen, ha az nem 17-18-akat mutat majd... Ez van, a gépem ennyit tud. Meg a nevemet :D.

DE a lényeg: tényleg jó lenne új pályák meg új autók helyett ezeket a problémákat megszüntetni...

Bocs, ha sok volt meg már uncsi.

Üdv.

(#4331) mazda626 válasza vizibal (#4324) üzenetére


mazda626
addikt

Csatlakoztam. :)

(#4332) mazda626 válasza mazda626 (#4331) üzenetére


mazda626
addikt

Gyertek minél többen, elég sokat vagyunk fennt, klánt benevezzük a versenyre, hátha. Itt nincs speedbug, stb, szigorúan csak játékidő. :K

(#4333) Veg1ta


Veg1ta
tag

Ki van a f*szom a T-fosline-nal.... Nem igaz! Tegnap lejátszok kb. 15 TA futamot, szinte mind 30körös, ma meg a legtovább 12 körig jutottam és állandóan megszakad a kapcsolat. :W :W :W Ilyenkor persze 0 rp/xp hozzáadódik az eddigiekhez és örülök, hogy nem mentem el 29 körig, mert akkor már lógnék a plafonról.

Utálom amikor kiírod, hogy "utálom ha nem válaszolsz a privát üzenetre" és azért utálom, mert Te sem válaszolsz...

(#4334) Shad0w válasza ABnormal (#4329) üzenetére


Shad0w
senior tag

./save/replays
és játékból indítható.

(#4335) vizibal válasza mazda626 (#4331) üzenetére


vizibal
tag

Ha te regeltél Xfire-re a G@bi90MR azonosítóval, akkor fel vagy véve :)

A többieket megkérném, hogy csatlakozási szándékukat jelezzék itt a fórumban is, az Xfire azonosítójuk megadásával (megkönnyíti az elbírálást). Köszönöm.

(#4336) kisvardai válasza vizibal (#4335) üzenetére


kisvardai
tag

én benne lehetek:??irtam de nem válaszoltál privibe!!!!!

ja és nem tudja valaki hogy van nitrom II és az hogy mennyen milyen gombot kell nyomni:???vagy mi:???

[ Szerkesztve ]

Project Torque nick:kisvardai Level:B-V. www.tarhelymail.extra.hu itt a PT-nek a foruma én meg a haverom csinálta még nincs kész,de reggeljetek!!!!

(#4337) mazda626 válasza vizibal (#4335) üzenetére


mazda626
addikt

Igen, én vagyok az, játékban is ez a nevm [pH] előtaggal.
Ketten együtt 39 óránál járunk! :C Jönnek a többiek is, büntetni fogunk. :D

[ Szerkesztve ]

(#4338) vizibal válasza kisvardai (#4336) üzenetére


vizibal
tag

Bocsi, csak most néztem meg a privit. PH-tag vagy, tehát simán felveszlek a klánba. Regisztrálj be az Xfire-be (ha még nem tetted meg) és jelentkezz a klánunkba. Ja és add meg itt a fórumban az Xfire-ös azonosítód.

A versenyben való részvételhez tudomásom szerint egyetlen feltétel a klán-tagság, szóval nincs semmi extra feladat, és persze adott szint/autó előfeltétel sincs.

(#4339) mazda626 válasza vizibal (#4338) üzenetére


mazda626
addikt

Arra azért ügyelni kell, hogy fusson a háttérben mindig az Xfire, különben hiábavaló az egész. Nekem alap az Xfire, szeretem nézni mivel mennyit kockultam. :DDD :DDD

(#4340) Veg1ta válasza vizibal (#4338) üzenetére


Veg1ta
tag

Hali! Beférek én is? xfire azonosító: lipcsei6 :D

Utálom amikor kiírod, hogy "utálom ha nem válaszolsz a privát üzenetre" és azért utálom, mert Te sem válaszolsz...

(#4341) vizibal válasza mazda626 (#4339) üzenetére


vizibal
tag

Kíváncsi vagyok, lesz-e olyan, akinek egyéniben összejön a 45+ óra játékidő. Az két hétre elosztva is több mint napi 3 óra aktív PT :(

(#4342) vizibal válasza Veg1ta (#4340) üzenetére


vizibal
tag

Természetesen beférsz :) . De egyelőre nem látlak a 'Pending Members' listában (jelentkeztél már?).

(#4343) MaciG válasza vizibal (#4341) üzenetére


MaciG
addikt

Szia

Xfire nevem: MaciG Ha még beférek akkor szívesen mennék, bár xfire-t nem ismerem, most használom elsőnek :B

Hála az égnek, nekem most tökéletesen működik a PT és ha ez így is marad akkor nekem meglesz a 45+, ez tuti :DDD

[ Szerkesztve ]

BANZAII

(#4344) pappen válasza vizibal (#4341) üzenetére


pappen
tag

Szia!

Regisztráltam én is: papi77
PT-ben: (PH) pappen(HUN)

Üdv.

AMD-ATI

(#4345) kisvardai válasza vizibal (#4342) üzenetére


kisvardai
tag

vizibal

de mi ez az xfile vagy nem tom linket tudsz küldeni?????de válaszolj már az auto ügyben privibe!!!!

Project Torque nick:kisvardai Level:B-V. www.tarhelymail.extra.hu itt a PT-nek a foruma én meg a haverom csinálta még nincs kész,de reggeljetek!!!!

(#4346) Stig20 válasza vizibal (#4341) üzenetére


Stig20
tag

Nah, én is csatlakoztam, vagy csináltam valamit... :)
kenny2akastig az azonosítóm.
Jah és eddig ennyit gémeltem totál: 196 hours

[ Szerkesztve ]

(#4347) vizibal


vizibal
tag

Kérnék minden kedves jelentkezőt, hogy a http://www.xfire.com/clans/phtorque oldalon kattintson az "Apply to Join" gombra (bal oldali sáv, előtte login szükséges). Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#4348) kisvardai válasza vizibal (#4347) üzenetére


kisvardai
tag

nem találom!!!!!!!

segitsetek!!!
valaki küldjön olyan linket ahova már csak a nevet meg a jelszot ell beirni lyet tud alaki linkelni???

[ Szerkesztve ]

Project Torque nick:kisvardai Level:B-V. www.tarhelymail.extra.hu itt a PT-nek a foruma én meg a haverom csinálta még nincs kész,de reggeljetek!!!!

(#4349) Veg1ta válasza vizibal (#4347) üzenetére


Veg1ta
tag

Applikálva.

ui: (Béród) Miért kell vmelyik idiótának állandóan az ideális ívemre tolnia azt a kib*szott konténert??? :(((

Utálom amikor kiírod, hogy "utálom ha nem válaszolsz a privát üzenetre" és azért utálom, mert Te sem válaszolsz...

(#4350) MaciG válasza kisvardai (#4348) üzenetére


MaciG
addikt

Ott felül bejelentkezel és utána ott lesz bal oldalt

Elméletileg én megvagyok vele :K

[ Szerkesztve ]

BANZAII

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  HEAT Online (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.