Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
A Knight Rider-ben Pontiac Firebird Trans Am volt. Ami 3 generációs Firebird volt.
Firebird katalógus. Kérdés melyik lesz a játékban.Én kormánnyal játszom, semmi változást nem észleltem. Kicsit mintha jobban csúsznának a kocsik, de szerintem pont így lett kicsit reálisabb. Igaz csak 2 versenyt mentem összesen.
-
PaJa1
őstag
Van 1 tippem, hogy a Phoebuson játszottatok
Subtropolison minden rendben volt. Ha így marad a helyzet, akkor a következő, holnapi CRacerezések is ott fognak zajlani. Subtropolissal semmi gond nem volt, bezzeg a Phoebus sok galibát okozott ma este..zzzzzz.... Grat Stig! a második menetben sikerült jobb időt futnom -
mazda626
addikt
Xfire érdekes, jaja, ki akarom lőni a hangját, de a program semmire sem reagál. Bemegyek optionsba, rákattintok valamire és onnastól csak pittyeg, fekadatkezelőben kilövöm, de a gépet újra kell indítani, mert semmit sem lehet utána megnyitni. Régen sokkal stabilabb volt.
-
vizibal
tag
Közvetlenül verseny után a szobában rákattintasz a Replay gombra (a kick és a backpack között), utána a Save gombra (ha egy nap többet is mentesz, lehet, hogy át kell nevezned a fájlt). Vagy a főmenüben a Replays menüpont alatt el tudod menteni a legutolsó versenyedet (de csak azt).
-
vizibal
tag
Az ilyeneknek az jelenti a boldogságot, hogy mások szórakozását elrontják. Ha mindenféle válogatott sértést írsz neki, azzal jelzed, hogy elérte a célját. És ha elküld egy screenshotot vmelyik GS/GM-nek, akkor még te szívod meg. Próbálj meg túllépni ezen, inkább küldj egy replay tape-et az ütközésekről, screenshot-ot a fenyegetésről az illetékeseknek. Baromi idegesítőek tudnak lenni az ilyen gyíkok, tudom én jól. De meg kell őriznünk az önuralmunkat, bármilyen nehéz is.
-
kisvardai
tag
hello most gyertek játszani 215%meg most +50% meg + 15 % most jol lehet kaszálni!!!!Ezt nézzétek meg!
egy kis bugom volt!!!
-
pisti
őstag
-
csige791
tag
-
PaJa1
őstag
Okosat

bocs, nem hagyhattam ki
ma még nem TAztam, kb 1 órája olvaso ma forumot, annyit írtatok 
Lehet h vmi gebax volt a szerverrel. ha mostmár megy akkor minden rendben. Nekem tegnap a login képernyő pofámba végása után nem csökkent a megbízhatósági mutatóm, meg ha jól emlékszem nem is kaptam +1et a félbehagyott versenyekhez sem -
erdol
senior tag
És biztos hogy nem laggoltál mert ha ketten mondják és csak úgy beléd jönnek és azt mondják laggolsz az lehet hogy nem véletlen.Vagy csak ezzel akarják menteni magukat amiért beléd jöttek.Egyébként te nem veszed észre de azzal játszani aki laggol tényleg lehetetlen és tönkreteszi mindenki versenyét.Persze ha nem torrentezel és nagy a sávszéled akkor nem valószínű.
-
MaciG
addikt
TA tényleg jó ,de én csak 10-15-20 köröset megyek, mert a 30 szerintem már sok(max ha van RP duplázom akkor 30
), mert ha az elején megszivatnak és nem csak lámák vannak akkor már esélyed sincs nyerni. SzerintemMOD :Valaki be tudná nekem linkelni az e heti eventek listáját, mert nem találom

-
Dr. Romano
veterán
Én még novemberben dönthettem volna hogy átállok e az 1000Ft-al olcsóbb T-online-ra vagy maradok drágábban Hungaroteles... (utóbbi lett, lehet hogy jól döntöttem..
)Mindenesetre hívd fel őket hogy jöjjenek ki és/vagy csináljanak valamit, mert nem zavartalan a hozzáférésed

-
mazda626
addikt
Jaja, az érdekes, a régi kidönthető pályaojjektum' jobban tetszett. Egy biztos, az Invictus gyönyörűen halad, nem hiába, értik a dolgukat! 2001-ben nagyot villantottak az 1NSANE-vel! Előszedtem a polcról, és mai szemmel is hihetetlen mi van abban a játékban! REÁLIS!!! sérülésmodell, ami üt: huppanóknál, meg úgy általános deribnél a kasztni HULLÁMZIK! Látványos, valósághű, földhöz ver!
Az illetékest kérdezném elsősorban, ha erre jár, a játékot Debrecenben fejlesztitek? -
Amur
addikt
nekem is vagy 7k-val jön...gyér..de ez is csak azt bizonyitja hogy sokan nyomják!
most kaptam meg a C Racert,na mondom megyek valami rally-s pályán vele mert arra való egy terepjáró,erre az első ferde kanyarban felborult.
nem lesz a kedvencem,a kawa-val a legjobb időket a rally jellegű pályákon mentem(mindenki röpködött mellettem a kanyarokban,mert csesztek időben fékezni!
na mindegy mindjárt E-II ben vagyok és nyomom én is a Kvaddal.(reggel mentem párat,már minden ellenfelem Quaddal volt..hehe,népszerű event volt ez! -
Plokijuma
aktív tag
-
PaJa1
őstag
Az jó a hiba nélkül mész. Ha eléggé megbízható vagy, szal hibátlanul vezetsz, még ha nem is gyorsan akkor meg tudod verni azokat akik amúgy gyorsabbak de nem tudnak hozni 1 jó stabil eredményt. Bár sztem a Lion trééé. Kawa vagy Wizz a sirály, persze kezdő autók közül. Mingyá megvan a Wizzre való, lehet beújítok 1be

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- ÚJ 4K CORE I5 14400F B760 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 2.0TB SSD NVIDIA RTX 3090 24GB DDR6 2ÉV GAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak át kellett állítani a csószkákat. Sokkal fürgébbnek érzem tőle az RXem.
Subtropolison minden rendben volt. Ha így marad a helyzet, akkor a következő, holnapi CRacerezések is ott fognak zajlani. Subtropolissal semmi gond nem volt, bezzeg a Phoebus sok galibát okozott ma este..zzzzzz.... Grat Stig! a második menetben sikerült jobb időt futnom

), mert ha az elején megszivatnak és nem csak lámák vannak akkor már esélyed sincs nyerni. Szerintem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)