Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Ti vagytok már állatok (jó értelemben persze), reggelig játszani
(legalábbis Speed). Speedbug van TA-ban. Egyik futamon Plutorral vonatozva mentünk 1:01.xxx időt, míg az első egyedül 1:00.xxx időket (tankolás utáni 3. köre már ilyen volt és kb. még 3-4 kört futott). A másik hiba ami volt, a célgörbe utánni első kanyarban, 2 körben is, mint az úthenger úgy mentek át rajtam. Hátulról hatalmas ütés, de nem pördültem ki, és aki mögöttem volt, már előttem van. Egyszerűen átcsúszott rajtam. Pedig lag nem volt, mert mindenki ment szépen.
A kézifék lehet gyengébb lett, de a sima fék hatalmasat javult. Úgy meg lehet állni a boxba a sárga vonal előtt mint a cövek. Bár én ott nagyon nem is a sebességet nézem, hanem a motorhangra lövöm. A kijelzőn mindig később esik vissza, de a fordulatszám hangjából lehet tudni, hogy az megfelelő lesz. Van amikor a kijelzőn full vörösbe van, de én szadabon rongyolok be, mert motorhangból tudom, hogy én már megfelelő sebességgel megyek. Persze így elég szépen lehet faragni az összidőből, meg a helyezésen javítani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB ujjolv gar
- 4 db Be Quiet Dark Power Pro 11 1000W 80 Plus Platium tápegység eladó!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép Lenovo Legion Y530 15,6" FHD IPS / i5-8300H 4GHz / 8GB DDR4 / 256GB M.2 SSD / GTX 1050 Ti
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(legalábbis Speed). Speedbug van TA-ban. Egyik futamon Plutorral vonatozva mentünk 1:01.xxx időt, míg az első egyedül 1:00.xxx időket (tankolás utáni 3. köre már ilyen volt és kb. még 3-4 kört futott). A másik hiba ami volt, a célgörbe utánni első kanyarban, 2 körben is, mint az úthenger úgy mentek át rajtam. Hátulról hatalmas ütés, de nem pördültem ki, és aki mögöttem volt, már előttem van. Egyszerűen átcsúszott rajtam. Pedig lag nem volt, mert mindenki ment szépen.