Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Csak tisztázni akarom, mert még mindig vannak sokan, lehet h itt a PHn is, akik nem tudják h mi is az a GS. Annyival vagyok előrébb, hogy megkaptam a többiek elérhetőségét, látom a GS forumot, sárga a nevem, és tudok tesztelni. Nincs semmi féle extra bonuszom, nem vagyok gyorsabb, nem kapok semmit sem a jatekban azért mert GS lettem. Azért akartam szólni, mert nem lenne jó ha más PHs tag, vagy akárki, bannt kapna, rendesen kell viselkedni, a problémákat megvitatni. Remélhetőleg azok akik kiosztják a banokat nem mindig forrófejűek...
Meg azért is írtam,hogy jobban képnen legyetek ezzel a GS dologgla kapcsolatban.
Most kissé átoknak érzem ezt, mert van a legjobb körös verseny és nem indulhatok rajta, mert a GSek (nem én, hanem már akik régebb óta azok) tesztelték ugye az új pályákat és ez előnyt jelent számukra. Kár hogy kimaradok ebből, elég jól megy a Hangar :s
Igyekszem tájékoztatni titeket az égető dolgokról.
Pepe: Szerintem van még legalább két heted az új autóig, mert csak márciusban jön vmikor. Szal még beruházhatsz 1 haproonba kb 650K, és most mivel RPs hétvége van, hamar meglesz
1 Béród, csajjal 7K körül hoz, a futam 14 perc, ha jobbakkal mész. Tehát megvan majdnem 30 K 1 óra alatt! azért ez nem sámli...Majdnem olyan TA feeling, szerintem elég jó ez a pontozás VSre
Új hozzászólás Aktív témák

- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1 Béród, csajjal 7K körül hoz, a futam 14 perc, ha jobbakkal mész. Tehát megvan majdnem 30 K 1 óra alatt! azért ez nem sámli...Majdnem olyan TA feeling, szerintem elég jó ez a pontozás VSre