Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Steam ... az egy bazi nagy játékbolt és ahhoz hogy pl. a mai fiatalok is rátaláljanak erre a játékra muszáj hogy a PT is ott legyen a virtuál polcon. (Most tényleg, ha belegondolok, van egy csomó ország ahonnan én még nem láttam játkost. pl svéde, finnek. Vagy éppen a déliek: olaszok, spanyolok is tök ritkák.)
Úgy értem, muszáj hogy folyamatosan rátaláljanak. Most még tele van a játék, dübörög a hype de mi lesz 2 hét múlva ha ez csillapodik? Rossz volt nézni az OPEN béta végén a játékmódonként 1-2 szobát még szombat este is. Hétköznap ha felnéztél, voltak 20-an (ebből 10 Thunder A-zott). Pedig az open béta olyan volt ahogy írod, hogy csak letöltöm a file-t, kitömörít és kész.
Aztán a pénz feltöltés: könnyebb volt megcsinálniuk a Steamen keresztül.Szóval belépni betudsz a játékba, de nincs kormány, jól értettem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest