Hirdetés
- Meghalt Chuck Norris
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
hmmmm... Hát remélem hogy sikerül valami szépet alkotni, de már a díjazottak között vagyok, ha tényleg továbbjutottam, mert sehol sem láttam hivatalosan kiírva a döntősöket, sőt, még azt sem tudjuk, h milyen pályákon lesz a döntő... privátba sem jött még semmi, de ha tényleg így leszünk, akkor talán nem leszek utolsó, Lordit és gobbelt foghatónak érzem, lanus és duke az már csak akkor, ha minden összejön, korios és crazy meg teljesen más dimenzió általában
Kicsit beteg vagyok, szóval, ha már 5. lennék a végén, nekem az siker volna, de minden a rajtsorrenden dől el általában, mert előzni szinte lehetetlen őket
Új hozzászólás Aktív témák

- Motoros topic
- Meghalt Chuck Norris
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- További aktív témák...
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gaming / Streaming PC Ryzen 5 5600X, RTX 3060 Ti, 32GB RAM
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit beteg vagyok, szóval, ha már 5. lennék a végén, nekem az siker volna, de minden a rajtsorrenden dől el általában, mert előzni szinte lehetetlen őket