- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
nemtudom én máshogy vélekedek teljesen, igaz én árkádban nem is játszom, inkább ha árkád akkor sumo más nem, nekem élvezet a játék, igaz jól is megy, de pl ha nyerésre állok és közel van mögöttem a 2, akkor nem fogom megvárni(kivéve ha ismerem őt jól) hogy mellettem berobogjon...csak azért, mert valaki állandóóan a fallal smárol hátul...én is megküzdök azért amit elértem, nem csak úgy jött, meg nemtom mi, szóval egyetértek abban, hogy sokan csak trunkkal képesek létezni, de ez hülyeség, nekem nem kell, csak eventen, de ott is csak ezért, mert ha valaki elkezdi akkkor mindenki követi, ha nyerni akar, de kint a versenyek világában nem is szeretem használni, pocsékolni, mert ha csak nekem van akkor nem fair, ha meg mindenkinek, akkkor meg minek az egész?! de most hogy csak gp-re van trunk ez aztán már rablás, igaz nem drága, de a tendencia az arra megy, hogy lassan mindenért fizetni kell majd, ha játszani akarsz eredményesen, igazából én nem tartom soknak egyenként az árakat, de ha mindent akarsz, akkor már szép summa a hó végére...én nem is költök, csak ritkán, hogy mégis ne mondhassa senki hogy ingyen játszom...az sem fair...na elég volt már belőlem....
helóka
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
helóka